8 Δεκ 2017

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα «σκοτώσει» τη λιτότητα στην Ευρώπη! δείτε τι προπαγάνδα έκαναν το 2014

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα «σκοτώσει» τη λιτότητα στην Ευρώπη!!!!

Πως δουλεύει αριστεροκομμουνιστικη προπαγάνδα, βάζουν δήθεν άσχετους ενώ ειναι αριστεροί να λένε υπέρ τους, δείτε απο μια "έγκυρη πηγή" τι έγραφαν :

Channel 4: Η κυριότερη πρόκληση για οποιαδήποτε επόμενη ελληνική κυβέρνηση, και ιδίως για μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, είναι τα περιορισμένα χρονικά περιθώρια για την τακτοποίηση των χρηματοδοτικών εκκρεμοτήτων της χώρας!!

Θετικές επιπτώσεις για όλη την Ευρώπη θα προκαλέσει μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ εάν προκληθούν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, τονίζει σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα «Guardian» με τίτλο: «Η ριζοσπαστική αριστερά της Ελλάδας μπορεί να σκοτώσει τη λιτότητα στην Ευρώπη».

Ο αρθρογράφος Owen Jones, περιγράφει τον «πόλεμο» που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ευρώπη. Πρόκειται για έναν πόλεμο των αγορών και των υπαγορεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σημειώνει.

Η Ελλάδα, η οποία έχει δεχθεί πλήγμα από τις πολιτικές λιτότητας, βρίσκεται στα πρόθυρα πρόωρων εκλογών, οι οποίες θα φέρουν στην εξουσία μια κυβέρνηση που έχει ταχθεί κατά της λιτότητας.

Η ριζοσπαστική αριστερά της Ελλάδας μπορεί να σκοτώσει τη λιτότητα στην Ευρώπη! υπάρχει λογικός άνθρωπος να πιστεύει κάτι τέτοιο? πάμε παρακάτω, η «Guardian» που ανήκει? διεθνές μασονία! ετσι άπλα! ο αρθρογράφος Owen Jones, και εμείς έχουμε γράψει διάφορα ανατρεπτικά αλλα δεν το είδαμε σε καμιά σελιδα του συστήματος!

Owen Jones (γεννημένες 8 Αυγούστου 1984) είναι ένας Βρετανός αρθρογράφος, συγγραφέας, σχολιαστής και πολιτικός ακτιβιστής. Γράφει στην The Guardian και για τον New Statesman . Ο Jones είναι πρώην συνεργάτης του The Independent .

Περιγράφει τον εαυτό του ως «σοσιαλιστή τέταρτης γενιάς». ο παππούς του ασχολήθηκε με το Κομμουνιστικό Κόμμα και οι γονείς του ηταν μέλη της Τροτσκιστικής Αγωνιστικής τάσης ! κομμουνιστής και με υπογραφή τι άλλο θελεις? δεν έχει σημασία η χώρα, οι κομμουνιστές ειναι κομμουνιστές ανεξάρτητου χωράς!

Να ξανά πούμε οτι πιο παλιά είχε κάνει το γύρο του ίντερνετ ένα άρθρο κατά της Ελλάδας απο ιστοσελίδες του συστήματος και απο αυτούς τους ηλίθιους που βάζουν οτι βρουν, που έλεγε οτι οι Γερμανοί βάλουν κατα της Ελλάδας μεσώ της τάδε ιστοσελίδας !και είχαν βάλει ένα κείμενο που έλεγε τα γνωστά για τους Έλληνες τεμπέληδες κτλ, πυρ και μανία έγιναν νεοέλληνες: να πεθάνετε Γερμαναράδες ! όταν εμείς φτιάχναμε παρθενώνές αυτοι έτρωγαν βελανιδιά! (ναι αλλα όταν αυτοι έφτιαχναν πυραύλους και έφεραν την τεχνολογική επανάσταση οι νεοέλληνες ηταν ακόμα στο μεσαίωνα!) Μογγόλοι Γερμανοί ουγκ! (γιατί έτσι τους έχουν μάθει! όταν εδώ ηταν 400 χρονιά τουρκομογγόλοι και οχι στην Γερμανία!) και αλλα τέτοια ηλίθια σχόλια χωρίς καμια λογική οτι τους λέει μασονία ...

Ένας δεν έκανε τον κόπο να μπει στην Γερμανική ιστοσελίδα που έλεγαν που ηταν αριστερή να δει και το κείμενο που έλεγαν,αυτός που το είχε γραψει οχι μονο ηταν αριστερός αλλα ελλήνο-Γερμανός με ελληνικό επίθετο!! οι αριστεροί ειναι ίδιοι ανεξάρτητου χωράς και γλωσσάς ! έτσι σπέρνουν διχόνοια μεταξύ αδελφικών λαών της Ευρώπης χρονιά τώρα, αφού οι αριστεροί ειναι σαν φυλή και ειναι απόγονοι βάρβαρων εισβολέων οπως και θεωρούν αδέλφια τους λαθρο , γνήσιος Γερμανός (όσοι έχουν μείνει μέτα το ολοκαύτωμα γενοκτονία του 1945 και τους ομαδικούς βιασμούς Μογγόλων κομμουνιστών με σφραγίδα των Οβριών όλα αυτά )δεν θα έλεγε κακό για για την Ελλάδα ειδικά για την αρχαία βρείτε μονοί σας γιατί ...πχ ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ γιος αξιωματικού των SS με τα καλύτερα λογία μιλάει για την Ελλάδα! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα «σκοτώσει» τη λιτότητα στην Ευρώπη! δείτε τι προπαγάνδα έκαναν το 2014
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications