3 Δεκ 2017

Τραγικές καταστάσεις στην Ελλάδα του 2017 - 5 παιδιά με Πακιστανό έκανε δείτε βίντεο AnnitaGR

Τραγικά καταστάσεις στην Ελλάδα του 2017 - 5 παιδιά με Πακιστανό έκανε  δείτε βίντεο  AnnitaGR

Χθες τα λέγαμε εδώ συμπτωματικά: Δείτε κάτι πτυχιούχους νεοέλληνες αριστερούς ηλίθιους που το παίζουν και μορφωμένοι! το τι ηλιθιότητα επικρατεί δεν λέγεται! κατά τα αλλα όλοι έχουν πτυχία και το παίζουν μορφωμένοι και πανέξυπνοι αλλα τα στοιχειά αλλα δείχνουν! υπέροχος κόσμος!

Νομίζουν οτι επειδή έμαθαν να γράφουν οτι ειναι και διάνοιες! και οι ζουλού Αφρικανοί κτλ γράφουν κάτι ορνιθοσκαλίσματα αυτο σημαίνει οτι ειναι έξυπνοι? η έχουν την εντύπωση οτι επειδή τους έδωσαν πτυχία ειναι έξυπνοι? αν ηταν σωστά τα σχολεία οι 10 στους 100 θα είχαν πτυχίο, οι άλλοι μόνιμα στην ίδια τάξη!...πάμε στο θέμα μας :

Όπως σχολιάζει και μια: Αν μου πείτε οτι η Παναγιώτα ψηφίζει Σύριζα, δεν θα σας πιστέψω..... ΥΓ οι συριζαιοι μας έλεγαν οτι φέρνουν τους Πακιστανούς για να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας αλλα τελικα και τα παιδιά που κανουν με τις συριζαιες, στο Πακιστάν τα στέλνουν.....

Αυτές ειναι οι "πανέξυπνες" αλληλέγγυες που τους δίνουν εντολές τι θα λένε και τι θα κάνουν!!!! Με ζητάνε και εκεί πάνω! λέει και εννοεί το Πακιστάν! στο χωρίο μου λέγαμε κάτω το νοτιά και πάνω το βόρεια οπως ειναι και το λογικό! μάλλον δεν έχει ιδέα που πέφτει το Πακιστάν! κάτι μου λέει οτι οι αριστεροι ψάχνουν απελπισμένες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και κάτι τέτοιες χαζές να κάνουν παιδιά με λαθρο για να γίνουν "Έλληνες" συν να αραδιάζουν νέους αποίκους!

Βεβαία όλη αυτη η κατάσταση και η εξάπλωση ηλίθιων βολεύει κάποιους και το επιδιώκουν, και η ριζά του κακού ειναι γνώστη!αλλα δεν ειναι της παρούσης και έχει 2-3 παραμέτρους , 5-6 παιδιά κάνουν οι Πακιστανοί το έχουν σε κακό να κάνουν 1-2, και ας μην έχουν να φάνε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Τραγικές καταστάσεις στην Ελλάδα του 2017 - 5 παιδιά με Πακιστανό έκανε δείτε βίντεο AnnitaGR
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Τι ψάχνεις..πες μου τι ...πιστεύεις υπάρχει σωτηρία ???
Είμαι αναγκασμένος να ζω σε αυτό το πλανήτη.
Έχω Καταλαβει τι εννοεί ο ποιητής...
Δεν ελπίζω τίποτα..
Δεν φοβαμαι τίποτα..
Είμαι ΛΞΦΘΞΡΟΣ

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications