18 Δεκ 2017

Έχουν τους πιο βαριά οπλισμένους αστυνομικούς στα σπίτια κομμουνιστοσυμμοριτών και μελών της κυβέρνησης και κομματικά γραφεία

Έχουν τους πιο βαριά οπλισμένους αστυνομικούς στα σπίτια κομμουνιστοσυμμοριτών και  μελών της κυβέρνησης και κομματικά γραφεία

Σε φυλάξεις στόχων διατίθεται σχεδόν αποκλειστικά η δύναμη των Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ). Οι αστυνομικοί της ομάδας είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη του Μεγάρου Μαξίμου, της οικίας του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, της οικίας του υπουργού κ. Αλέκου Φλαμπουράρη και των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ (το ίδιο ειναι εξάλλου το ΠΑΣΟΚ αριστεροί κομμουνιστές των ίδρυσαν ).

Από την πάταξη της εγκληματικότητας σε επιβαρημένες από την εγκληματικότητα περιοχές της Αττικής, τα πάνοπλα εκπαιδευμένα στελέχη τους έχουν ριχθεί στο «κυνήγι» ακτιβιστών, αντιεξουσιαστών και στην προστασία οικιών μελών της κυβέρνησης και κομματικών γραφείων.

Οι συγκεκριμένες ομάδες που ανήκουν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής απαρτίζονται από εκπαιδευμένους αστυνομικούς και κινούνται σε «γκετο-ποιημένες» γειτονιές του λεκανοπεδίου, της Δυτικής Αττικής και σε άλλες περιοχές που παρουσιάζονται προβλήματα εγκληματικότητας, ενώ συνδράμουν άλλες αστυνομικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων σύλληψης επικίνδυνων κακοποιών. Σήμερα υπάρχουν 24 τέτοιες ομάδες, οι οποίες στελεχώνονται από περίπου 230 αστυνομικούς.

Την περίοδο αυτή οι πέντε από αυτές τις ομάδες έχουν κληθεί να περιφρουρούν στόχους για την αποτροπή… ακτιβιστικών ενεργειών, όπως είναι αυτές της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας!λένε υποκριτικά στην εβραϊκών συμφερόντων huffingtonpost μια σε κάθε χώρα έχει η διεθνές μασονία, αφου όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις ειναι αριστεροί απο το 1974 και μετά που δολοφονούσαν όσους δεν εκτελούσαν εντολές τους!!! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΑΝΕΝΌΧΛΗΤΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ..

Μία μόνο ομάδα περιπολεί στις δύσκολες περιοχές της Δυτικής Αττικής, ενώ που και που, εξοικονομείται μία ακόμη που αποσπάται κυρίως από τη φύλαξη της οικίας του Αλέκου Φλαμπουράρη, όταν υπάρχουν άλλες αστυνομικές δυνάμεις που επιφορτίζονται αυτή την υπηρεσία.

Οι ΟΠΚΕ ιδρύθηκαν τον Φεβρουάριο 2001, αρχικά με 8 ομάδες, που είχαν κύρια αποστολή τους την αντιμετώπιση συγκεκριμένων μορφών εγκληματικότητας που παρουσίαζαν εκείνη την περίοδο ραγδαία άνοδο, όπως κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες, ναρκωτικά κ.λπ..

Ο εξοπλισμός τους περιελάμβανε ακόμη και διόπτρες νυχτερινής παρατήρησης παθητικού τύπου, στρατιωτικών προδιαγραφών, ενώ διέθεταν και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης διαφόρων τύπων, οι οποίες αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια των νέων αρμοδιοτήτων… φύλαξης.

ΥΓ: το οτι εβραϊκές ιστοσελίδες ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα με ξεπερνάει! και μονό στην Ελλάδα αλλού είδους εβραϊκή ιστοσελίδα + FANPAGE έχει μαζέψει χιλιάδες like!(αν εξαιρέσεις τις ορδές απο κομμουνιστικα (που έχουν απο 5-6 ψεύτικα προφίλ που έχουν να σχολιάζουν υπέρ δήθεν ως άσχετοι κλασική τακτική τους, και να κάνουν επιθέσεις σε όσους σχολιάζουν τα αυτονόητα ) και αριστερά troll μαζί με ελληνόφωνους όμβριους παντα πακέτο ηταν όλοι αυτοι) ούτε η αδελφές τους αγγλόφωνες δεν έχουν μαζέψει τόσους ηλίθιους σε σχέση με τον αγγλόφωνο πληθυσμό! ΤΡΑΓΙΚΟ!! και όσο βλέπουν τόση ηλιθιότητα, τοσο πιο πολλά κάνουν εις βάρος όλων μας! τους ειναι τοσο δύσκολο να δουν τα αυτονόητα? τέλος: ο σατανάς παρουσιάζεται με αγγελικό πρόσωπο στους θνητούς!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έχουν τους πιο βαριά οπλισμένους αστυνομικούς στα σπίτια κομμουνιστοσυμμοριτών και μελών της κυβέρνησης και κομματικά γραφεία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: