20 Νοε 2017

Τόσκας για Ρουβίκωνα: Δεν ήταν και κάτι φοβερό η εισβολή στο Πεντάγωνο

Τόσκας για Ρουβίκωνα: Δεν ήταν και κάτι φοβερό η εισβολή στο Πεντάγωνο

Για μια κίνηση που «δεν είχε φοβερή σημασία» έκανε λόγο ο Νίκος Τόσκας, σχολιάζοντας την εισβολή του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε πως το «ντου» της αναρχικής ομάδας ήταν απλά συμβολικό.

Ωστόσο ο κ. Τόσκας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84», ανέφερε πως όσοι έκαναν την εισβολή έπρεπε να συλληφθούν.

Χαρακτήρισε επίσης την εισβολή ως έναν «κακώς εννοούμενο ακτιβισμό».

«Έπρεπε να συλληφθούν.

Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτός ο κακώς εννοούμενος ακτιβισμός. Δεν μπορούν να συνεχίζονται αυτές οι πράξεις από κάποιους που μπορεί να νομίζουν ότι έτσι κάνουν την επανάσταση τους» είπε χαρακτηριστικά. Κατηγόρησε μάλιστα την ΝΔ πως έχει ανάγει τον Ρουβίκωνα σε ένα «εμβληματικό στοιχείο» της κριτικής της απέναντι στην κυβέρνηση.

«Φασιστικές πρακτικές τα όσα έγιναν στα Εξάρχεια»

Σχετικά με τα επεισόδια στα Εξάρχεια που σαν αποτέλεσμα είχαν τον τραυματισμό μιας δικηγόρου, τόνισε πως «προσομοιάζουν σε ανθρώπους φασιστικής προέλευσης άσχετα τι επικαλούνται ως πολιτική ταυτότητα».

Αναφέρθηκε και στην επίσκεψή του στον Ευαγγελισμό προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάστασή της, λέγοντας πως σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση είναι σοβαρή.

Σχετικά με τις κατηγορίες του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η κυβέρνηση «δένει τα χέρια» της αστυνομίας και δεν την αφήνει να κάνει την δουλειά της στα Εξάρχεια, σημείωσε πως είναι… παλιά τακτική το να διαχωρίζεται η αστυνομία από την κυβέρνηση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τόσκας για Ρουβίκωνα: Δεν ήταν και κάτι φοβερό η εισβολή στο Πεντάγωνο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications