2 Νοε 2017

Τάγμα εφόδου του ΚΚΕ τσακίζει στο ξύλο μεροκαματιάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Τάγμα εφόδου του ΚΚΕ τσακίζει στο ξύλο μεροκαματιάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Ανεξέλεγκτα και ασύδοτα συνεχίζουν να δρουν τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ, καθώς έχουν το ελέυθερο από την ψευτοδημοκρατία να τραμπουκίζουν και να ξυλοκοπούν πολίτες.

Σήμερα μέσα στο κέντρο των Αθηνών και με τις αστυνομικές δυνάμεις να παρακολουθούν και να μην κάνουν ούτε μία προσαγωγή ή σύλληψη τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ τσάκισαν στο ξύλο έναν μεροκαματιάρη.

Το "έγκλημα" του μεροκαματιάρη που προφανώς δεν θα βρει το δίκιο του ήταν ότι τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στους τραμπούκους του ΚΚΕ πως είχαν αποκλείσει την είσοδο του μαγαζιού και τον εμπόδιζαν να το λειτουργήσει.

Να σημειωθεί πως στο συμβάν παρών ως καθοδηγητής του τάγματος εφόδου είναι ο περιβόητος συνδικαλιστής του ΚΚΕ και ψευδομάρτυρας στην δίκη της Χρυσής Αυγής, Πουλικόγιαννης.

Τέλος, οι δράστες της επίθεσης έδωσαν ανενόχλητοι συνέντευξη Τύπου από το γραφείο της υπουργού Εργασίας, Αχτσιόγλου!

xryshaygh.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Τάγμα εφόδου του ΚΚΕ τσακίζει στο ξύλο μεροκαματιάρη - ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: