13 Νοε 2017

Σήμερα η δίκη του γιατρού της Χρυσής Αυγής, που έδινε άδειες οπλοφορίας σε μελή της Χ.Α για προστασία απο αναρχικά τέρατα!

Σήμερα η δίκη του γιατρού της Χρυσής Αυγής, που έδινε άδειες οπλοφορίας σε μελή της Χ.Α για προστασία απο αναρχικά τέρατα!

Στην αριστερή ΕΡΤ που έχει μετατραπεί σε left.gr www.efsyn.gr και λοιπες αριστεροκομμουνιστικες ιστοσελίδες που πληρώνονται απο τους φόρους, δηλαδή όλοι οι άχρηστοι κομμουνιστες που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα και παριστάνουν τους δημοσιογράφους :

Στο Γ’ Τριμελές Εφετείο στη Λουκάρεως ξεκινά σήμερα η δίκη σε δεύτερο βαθμό του ψυχίατρου Κωνσταντίνου Παρασχάκη ο οποίος είχε καταδικαστεί χωρίς ελαφρυντικά για τις ψευδείς βεβαιώσεις που χορηγούσε σε στελέχη της Χρυσής Αυγής ώστε να αποκτήσουν άδειες οπλοφορίας.

Σε πρώτο βαθμό ο Κωνσταντίνος Παρασχάκης, είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή για τις ψευδείς βεβαιώσεις που χορηγούσε σε στελέχη της Χρυσής Αυγής ώστε να αποκτήσουν άδειες οπλοφορίας από τη θέση του ψυχιάτρου του ΨΝΑ.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε πρόσφατα και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, που επέβαλε στις 27 Ιουνίου ποινή στέρησης μισθού ενός μήνα. Το αρμόδιο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του είχε επιβάλει ποινή προσωρινής παύσης τριών μηνών, αλλά το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο αντικατέστησε σε δεύτερο βαθμό τις ποινές με απλή γραπτή επίπληξη.

Σημειώνεται, ότι ο ψυχίατρος του ΨΝΑ είχε παραδεχθεί πως το 2012 έδινε βεβαιώσεις στους χρυσαυγίτες Η. Παναγιώταρο, Ι. Βουλδή, Ε. Μπούκουρα, Π. Ζησιμόπουλο και Α. Γκλέτσο κρίνοντάς τους ικανούς να οπλοφορούν και με τον ισχυρισμό πως αντιμετωπίζουν κάποιο ψυχικό ή σωματικό νόσημα.

Σημειωτέον ότι ο «ψυχίατρος της Χ.Α.» ήταν στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2010 και υποψήφιος βουλευτής το 2012. Πλέον, ο Κωνσταντίνος Παρασχάκης έχει αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή και συμμετέχει στην έτερη ναζιστική οργάνωση Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση όπου είναι υπεύθυνος του τομέα Υγείας. ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ Κατερίνα Πολύζου http://www.ert.gr/αταξινόμητα/simera-diki-tou-kritikou-giatrou-tis-chrysis-avgis/

Σε άλλο θέμα εδώ http://www.zarpanews.gr/χανιά-διαψεύδουν-κουρής-και-πολύζου-τ/ η μαντάμ μιλάει για ανεξάρτητη δημοσιογραφία! «Για να τελειώνουμε: Η Κατερίνα Πολύζου, δηλώνει αποφασισμένη να εξακολουθήσει να υπηρετεί την ανεξάρτητη δημοσιογραφία.» ανεξάρτητη δημοσιογραφία και κομμουνιστης αριστερός δεν γίνεται μαντάμ! η προπαγάνδα και η υποκρισία ειναι στο αίμα καθε κομμουνιστή γιατί δεν ειναι άπλα μια ιδεολογία οπως και ειναι εγκληματικά στοιχειά εκ φύσεως οι πιο πολλοι απο αυτούς .

ψευδείς βεβαιώσεις δηλαδή τι? οτι της Χ.Α ειναι ψυχοπαθείς και δεν ειναι ικανοί για άδεια? οι κομμουνιστές και αριστεροί που ειναι ψυχοπαθείς πολλοί απο αυτούς ,(ειδικά οι φορείς), άκρως επικίνδυνοι διότι δεν ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι, οχι μονο άδεια οπλοφορίας έπρεπε να ειχαν αλλα ούτε καν στην πολίτικη να ειναι! δεν βάζουμε αλλα στοιχειά περί αυτού.

Ναζιστικής οργάνωσης? η αληθινή εγκληματική οργάνωση ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ απο το 1974 έχει διαπράξει δεκάδες δολοφονίες αλλα δεν τρέχει τίποτα! γιατι ειναι εκ φύσεως εγκληματίες! οι κομμουνιστες δεν ειναι άπλα ιδεολογία! στην ουσία ο κομμουνισμός ειναι ο Ιουδαϊσμός ειναι ψυχική ασθένεια κάτι ανάμεσα σε διπολική διαταραχή και ψυχοπάθεια.Είναι τρομοκράτες,εξαπατούν,ληστεύουν, εκμεταλλευτές, υποδουλώνουν, καταστρέφουν,κανουν βασανιστήρια,και δολοφονίες ...Andrew Winkler οι ίδιοι οι κομμουνιστες κάνουν πάρτι στο ίντερνετ,εξαπατούν κάθε μέρα αγαπημένη τους τακτική , μαζί με αυτο κανουν και ιντερνετικό πόλεμο σε καθε ανεξάρτητη φωνή με πολλούς τρόπους... Όσο για τον ιατρικό σύλλογο ? Είδαμε ποιους υπηρετεί σε άλλο θέμα,τέλος γιατί δεν μιλάει κανένας για τους πραγματικά ψυχοπαθείς βουλευτές και όχι μόνο του Σύριζα;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σήμερα η δίκη του γιατρού της Χρυσής Αυγής, που έδινε άδειες οπλοφορίας σε μελή της Χ.Α για προστασία απο αναρχικά τέρατα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: