7 Νοε 2017

Πυροβολισμοί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: άλλη μια αριστερή εγκληματική οργάνωση οπως όλες μετά το 1974 “Επαναστατική Αυτοάμυνα”

Πυροβολισμοί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: άλλη μια αριστερή εγκληματική οργάνωση  οπως όλες μετά το 1974 “Επαναστατική Αυτοάμυνα”

Τεράστια κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ., μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Χαριλάου Τρικούπη, αργά το απόγευμα της Δευτέρας (06.11.2017)

Την “Επαναστατική Αυτοάμυνα” βλέπουν πίσω από την επίθεση ..Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν περίπου στις 19.30, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επί της Χαριλάου Τρικούπη.

Άνδρας άνοιξε πυρ κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ και από… θαύμα δεν είχαμε θύματα. Το βέβαιο είναι ότι οι δράστες της επίθεσης ήθελαν νεκρούς.

Μέσα στο κτίριο βρίσκονταν 30 άνθρωποι τη στιγμή της επίθεσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκαν 4-5 πυροβολισμοί και ήδη εντοπίστηκαν τέσσερις κάλυκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο, μάλλον προέρχονται από καλάσνικοφ, ωστόσο παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για χρήση πιστολιού ανατολικού διαμετρήματος.

Έτσι έγινε η επίθεση

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα των αρχών, οι δύο δράστες αφήνουν την μοτοσικλέτα τους επί της Ζωοδόχου Πηγής. Στη συνέχεια ανεβαίνουν πεζή την Ανδρέα Μεταξά, φορώντας κράνη και από μέσα κουκούλες. Ο ένας πυροβολεί κατά των δυνάμεων των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί καλύπτονται και δεν ανταποδίδουν τα πυρά.Οι δράστες επιβιβάζονται στην μοτοσικλέτα και εξαφανίζονται.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πυροβολισμοί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: άλλη μια αριστερή εγκληματική οργάνωση οπως όλες μετά το 1974 “Επαναστατική Αυτοάμυνα”
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: