18 Νοε 2017

Ποια ηταν και η “δικηγόρος” των αναρχικών που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια

Μάλλον “κουκουλοφόρος” ηταν και η ίδια η “δικηγόρος” των αναρχικών  που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια

Η γυναίκα που χτυπήθηκε από τη φωτοβολίδα στα Εξάρχεια, δεν ήταν τυχαία. Πρόκειται για την εγκληματολόγο Αναστασία Τσουκαλά, που, παρά τις καταγγελίες της ότι οι Έλληνες αστυνομικοί είναι στην πλειονότητά τους φασίστες, είχε διοριστεί το 2016 από τον ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ως αντιπρόεδρος και σύμβουλος για την εκπόνηση στρατηγικών μελετών που αφορούν στην πολιτική ασφάλειας και στην παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικού χαρακτήρα προς τον υπουργό...

Κάτοικος Εξαρχείων και πάρε δώσε με το εξωτερικό, διορισμένη του Σύριζα, υπέρμαχο του «πολιτισμικού έργου» των καταλήψεων της Βίλλας Αμαλίας, με αρθρογραφία για τον «Φασισμό της Ελληνικής Αστυνομίας» όπως έχει υποστηρίξει πολλές φορές στο παρελθόν.

Φυσικά οι μόνοι που έσπευσαν προς βοήθεια της είναι οι φασίστες αστυνομικοί που έβριζε και καλούσε το υπουργείο να λάβει μέτρα εναντίον τους.

Η ακροαριστερή αντιφασίστρια εγκληματολόγος Τσουκαλά,μόνιμη απολογήτρια της αναρχοκομμουνιστικής βίας και τρομοκρατίας που ως διορισμένη στο υπουργείο προστασίας καλούσε σε τιμωρία των αστυνομικών που χαρακτήριζε ως φασίστες,χτυπήθηκε από φωτοβολίδα αναρχοκομμουνιστών!

Τον Δεκέμβριο του 2014, οι γονείς των Νίκου Ρωμανού, Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου και Γιάννη Μιχαηλίδη, κατηγορουμένων για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, έδωσαν συνέντευξη τύπου στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός, όπου συμμετείχε η εγκληματολόγος Αναστασία Τσουκαλά, διαμαρτυρόμενοι για τη μη χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών. Κατηγορούσε δόκιμους αστυνομικούς ως φασίστες το 2014,σε άλλη περίπτωση θα ηταν για λύπηση! σε αυτη την περίπτωση οχι!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ποια ηταν και η “δικηγόρος” των αναρχικών που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

χιλιες φορες καλα ναπαθει.ειναι καιρος νακαταλαβουν ολοι οι ελληνες οτι ο πραγματικος φασισμος ειναι ο οΣΥΡΙΖΑ και ολοι οιδηθεν αναρχικοι. γιατι αυτοι οι εγκληματιες μενουν στο απυροβλητο;ποτε θα το καταλαβουν αυτο οι αφελεις ελληνες;

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications