2 Νοε 2017

Δείτε το αναρχικό βλήμα : «Σε ποιο κόμμα εργαζόταν ο πατέρας του αρχιτρομοκράτη Γιαγτζόγλου;»

 Δείτε το αναρχικό βλήμα : «Σε ποιο κόμμα εργαζόταν ο πατέρας του αρχιτρομοκράτη Γιαγτζόγλου;»

Τα κακομαθημένα παιδακια των βορείων προαστίων , οι χρήσιμοι ηλίθιοι της μασονίας που τους έχουν δογματίσει στην αριστερό-αναρχική βλακεία. Βεβαία οι περισσότεροι απο αυτούς ειναι άτομα χαμηλής αντίληψης και νοημοσύνης ίδιοι με τους ISIS, σε πόλεμο μπορούν άνετα να μετατραπούν σε αδίσταχτους δολοφόνους λόγο μειωμένης νοημοσύνης, και λειτουργούν ως αγέλη λύκων, ορθά ο Στρατής Μυριβήλης μιλούσε για κομμουνιστική φυλή κάποτε .

Έχει και βουλευτές τέτοιους, αν πιάσεις κανένα αριστερό δογματικό βλήμα και προσπαθήσεις να συζητήσεις λογικά θα διαπιστώσεις οτι έχεις να κανεις με εντελώς ηλίθιους που λένε οτι θέλει η μασονία όσο παράλογο και αν ειναι η ίδια η ιδεολογία τους ειναι υπέρ της μασονίας! το παίζουν και μορφωμένοι με πτυχία! αν ηταν σωστό το σύστημα εκπαίδευσης ούτε ένας αριστερός θα είχε πτυχίο! αλλα μετά πως θα τους έβαζαν σε θέσεις κλειδιά να εκτελούν εντολές? δεν ειναι τυχαίο που όλοι οι εγκληματίες ειναι αριστεροι και λαθρο μετά το 1974 !

Γιαυτό έκαναν το σύστημα εκπαίδευσης αντιγραφή υιοθέτηση, ουδεμιά σχέση με την ευφυΐα.Υπενθυμίζεται οτι ο κομμουνισμός αριστερισμός ειναι μασονικά δημιουργήματα και αυτο το λένε ακόμα και ορισμένοι Οβριοί βλέπε παρακάτω, δεν ξέρουν καν τι ψηφίζουν.Ερώτηση κρίσεως: γιατί δεν υπάρχει ένας κομμουνιστής επίσημα εφευρέτης στην ιστορία?? όλες οι εφευρέσεις ήρθαν απο αυτούς που είχαν εθνικιστικές τάσεις, δεν χρειάζεται καν αναφέρουμε την τεράστια τεχνολογική πρόοδο(θαύματα τεχνολογίας) που έφεραν οι "κακοί" εθνικοσοσιαλιστές και απολαμβάνουν όλοι σήμερα!

 Δείτε το αναρχικό βλήμα : «Σε ποιο κόμμα εργαζόταν ο πατέρας του αρχιτρομοκράτη Γιαγτζόγλου;»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – από την Χρυσή Αυγή: Δόθηκαν χθες στην δημοσιότητα τα στοιχεία του τρομοκράτη Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου, ο οποίος ως μέλος των "πυρήνων της φωτιάς" έστελνε παγιδευμένα δέματα βόμβες.

Μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του αρχιτρομοκράτη προέκυψε πως ο πατέρας του, Αναστάσιος Γιαγτζόγλου, είναι πρώην υπάλληλος της Βουλής.

Σε ποιο κόμμα λοιπόν εργαζόταν ο πατέρας του τρομοκράτη; Ρωτάμε αυτούς που στήνουν σκευωρίες με την λογική της συλλογικής και της οικογενειακής ευθύνης...

Και τελειώνει με το : ΥΓ. Τελικά μήτρα της τρομοκρατίας είναι μόνο η αριστερά ή και η ψοφοδεξιά;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δείτε το αναρχικό βλήμα : «Σε ποιο κόμμα εργαζόταν ο πατέρας του αρχιτρομοκράτη Γιαγτζόγλου;»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: