21 Νοε 2017

Δείτε τι βγαίνουν όταν κάνετε παιδιά με κομμουνιστές!!! τύπου Καρανίκας, σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού(?) του πρωθυπουργού λέει!

Δείτε τι βγαίνουν όταν κάνετε παιδιά με κομμουνιστές τύπου Καρανίκας, σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού(?) του πρωθυπουργού λέει!

ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟ δείγμα, κυβερνητικού και οχι μονο φασιστοσυριζαίου κομμουνιστή οι ISIS ειναι αγγελούδια μπροστά τους και το ίδιο λεξιλόγιο έχουν όλοι τους . Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6, η επιχειρηματίας Κική Μαχαιρίδου δήλωσε αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε στο Facebook με εκφράσεις πεζοδρομίου...

...από τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκο Καρανίκα, ότι δεν ξεκίνησε η ίδια το υβρεολόγιο, απλώς σχολίασε την ανάρτηση Καρανίκα για το κοινωνικό μέρισμα.

Η κυρία Μαχαιρίδου ανέφερε μάλιστα ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά του συμβούλου του πρωθυπουργού για εξύβριση και προσβολή της αξιοπρέπειάς της...

...ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι ο πρωτοφανής «διάλογος» στο FB, διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, την ώρα που η Μάνδρα και οι κάτοικοί μετρούσαν νεκρούς και καταστροφές, ο ίδιος ασχολείτο επί 20 λεπτά με το να στέλνει υβριστικά μηνύματα, αντί να προσπαθεί να λύσει άλλα πιο σοβαρά προβλήματα. http://www.stoxos.gr/2017/11/blog-post_7135.html

Εκεί που λέει "αποδεχτήκαμε το αίτημα" σημαίνει οτι αυτός άρχισε ύβρεις και έλεγε οτι τάχα μιλούσαν απο πριν γιαυτό την έβρισε, περιμένεις αλήθεια απο κομμουνιστή?

Το μίσος που έχουν αυτα τα μορφώματα για τους μη κομμουνιστές δεν περιγράφετε οπως έχουμε ξανα αναφέρει ! κατα τα αλλα λένε τους μη κομμουνιστές ρατσιστές! οπως έλεγε και κάποιος καποτε κομμουνιστες και Έλληνες δεν γίνεται! πράγματι αυτοι δεν ειναι οχι Έλληνες αλλα ούτε καν Ευρωπαίοι!ειναι κομμουνιστική φυλή, κήρυκες του ψεύδους και της υποκρισίας,καθώς τους βλέπουμε πως λειτουργούν στο ίντερνετ,αν υπήρχε κράτος οχι μονο στην Ελλαδα αλλα παντού θα είχαν εντοπιστεί όλοι αυτοι και θα τα είχαν πάει σε κανένα ξερονήσι η στην καλύτερη στείρωση, καθώς δεν ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι,και φυσικά δεν θα ειχαν ίσα δικαιώματα αυτοι και οι διανοητικά κατώτεροι!οχι να έχουν ιστοσελίδες και να παίρνουν μέρος στα κοινά, μην σου πω κατάργηση της εβραιο-δημοκρατίας.

Ένας άλλος όμοιος του κομμουνιστής αναρχικός μέχρι το κόκκαλο είχε βάλει εικόνα "Ωραία η Ελλάδα, αλλά έχει πολλούς Έλληνες" δήλωνε ανθέλληνες .... δυστυχώς για την μαζα οχι μονο δεν έχει ιδέα τι παίζεται αλλα και ζει σε ένα Μάτριξ που τους έχουν βάλει κάτι τέτοιοι τύποι, διότι ειναι ορδές απο δαύτους πίσω απο τα ΜΜΕ και ιστοσελίδες που σκαρφαλώνουν στην πρώτη θέση μέσα σε λίγους μήνες με μασονικη προώθηση, ύμνος στην χειραγώγηση και στην εξαπάτηση των μαζών! απίστευτο και όμως αληθινό έχουν μαζέψει ορδές απο ανεγκέφαλους σε σημείο που λες: αυτούς τους ηλίθιους να λυπηθώ που πατούν like share και υιοθετούν οτι τους λένε οι κομμουνιστές και οι μασόνοι?...Όχι! πόσο μάλλον όταν έβγαλαν το ΣΥΡΙΖΑ του 4% και συνεχίζουν να υιοθετούν οτι τους λένε τα troll τους!οι δε ιστοσελίδες τους ειναι στην πρώτη θέση! πόσο πιο τραγικά?

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δείτε τι βγαίνουν όταν κάνετε παιδιά με κομμουνιστές!!! τύπου Καρανίκας, σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού(?) του πρωθυπουργού λέει!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: