17 Νοε 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΔΟΥΡΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ... ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΔΟΥΡΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ... ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ!

Η τραγωδία που χτύπησε τη Δυτική Αττική, εκτός από θύματα έχει και υπευθύνους. Είναι πολλοί και δεν είναι μόνο οι τωρινοί. Διότι ο βιασμός της φύσης με την τσιμεντοποίηση του 95% των ρεμάτων της Αττικής δεν ξεκίνησε χθες.

Όμως ο βασικός υπεύθυνος, αυτός από τον οποίο θα έπρεπε να ξεκινήσει κάθε δικαστική έρευνα για πράξεις ή παραλείψεις είναι η Περιφερειακή Αρχή. Η Δούρου θα έπρεπε να εξηγήσει πού πήγαν οι μεγαλόστομες εξαγγελίες της για αντιπλημμυρική θωράκιση και ποιο σχέδιο εφάρμοσε 3 χρόνια τώρα.

Θυμίζω τι έλεγε μετά τις πλημμύρες του Οκτωβρίου του 2014, μόλις είχε αναλάβει καθήκοντα: «Εμείς δεν είχαμε τη δυνατότητα να σουραφέρνουμε στα τηλεοπτικά παράθυρα και να κάνουμε κριτική στην απερχόμενη περιφερειακή αρχή. Διότι ήμασταν στις πλημμύρες. Δεν μας ήταν δύσκολο να πούμε τι έγινε στο προηγούμενο διάστημα. Αλλά ήταν επιλογή μας, αντί να παίζουμε με Δελτία Τύπου και διαρροές, να προσπαθούμε να συντονίσουμε μακριά από τις κάμερες την Πυροσβεστική και τα 'λαμόγια' της Περιφέρειας που πρέπει να επαναξιολογηθούν».

Ποια λαμόγια της Περιφέρειας επαναξιολόγησε; Πού κατέληξε; Ποιούς αντικατέστησε ως "λαμόγια" ή ως απλώς ανεπαρκείς; Τι συνέβη και επαναλήφθηκε το "προμελετημένο έγκλημα" κατά των φτωχότερων περιοχών της Αττικής; Αντί να απαντήσει σε όλα αυτά, τι έκανε η Δούρου; Μήνυση κατά παντός υπευθύνου!

Δηλαδή μήνυση (και) κατά του εαυτού της! Σου λέει αφού το σενάριο "2 σε 1" το παίζουμε καλά μέχρι τώρα ως κυβέρνηση και αντιπολίτευση ταυτόχρονα, γιατί να μην το παίξουμε και ως "μηνυτής και μηνυόμενος"; Συριζαϊκό θεώρημα: δεδομένης μιας συριζαϊκής χυδαιότητας, υπάρχει πάντα μια άλλη μεγαλύτερη.

thanos.tzimeros

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΔΟΥΡΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ... ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications