4 Νοε 2017

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ! απο έγκυρα fake news του συστήματος!!

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! απο έγκυρα fake news του συστήματος!!

Επίθεση με πέτρες στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ που είχε κληρωθεί σημαιοφόρος στη Δάφνη! τι συγκινητικό οι ίδιοι έχουν κατουρηθεί στα γέλια ! ποιος αριστερός δάσκαλος τον έβαλε σημαιοφόρο άραγε? γιατί αυτο με τις κληρώσεις ειναι ύποπτο, οπως έβαζαν πριν τις κληρώσεις!μήπως ηταν πανέξυπνα και έγραφαν καλά όταν δεν μιλάνε καλά καλά ελληνικά? κάπως έτσι κουβάλησαν και δήθεν "πρόσφυγες" Τούρκους μαζί με Μικρασιάτες στην Ελλαδα καποτε,και όλοι οι Τούρκοι έγιναν κομμουνιστες που κατάσφαζαν Έλληνες το 40!

Η επίθεση, με εμφανή τα ρατσιστικά κίνητρα, έχει προκαλέσει και πολιτικές αντιδράσεις!!αν ηταν απο λαθρο κατα λευκών δεν θα είχε γίνει είδηση πουθενά! για να καταλάβει κάνεις (όσοι σκεπτόμενοι έχουν μείνει ) πόσο εύκολο ειναι να κανεις πλύση εγκεφάλου, βάζεις 2-3 κομμουνιστες να φορέσουν μπλούζες της Χ.Α και να κάνουν επίθεση σε λαθρο,και μετά κατηγορείς τους "κακούς ρατσιστές" σε ολα τα ΜΜΕ και ιστοσελίδες!! έτσι πέτυχες 2 πράγματα , να λυπούνται τους λαθρο-εισβολείς της μασονίας, αλλα και να στρέφεις την κοινή γνώμη κατα εθνικιστικών κομμάτων, αυτο κάνουν σε όλη την Ευρώπη.

Πολλοί απο τους λαθρο ειναι άτομα μειωμένης νοημοσύνης άκακοι σχετικά κάνουν οτι τους λέει η μασονία (έτσι θέλει να γίνουν όλοι),και άλλοι ειναι άπλα βάρβαρες αδίσταχτες φυλές! σαν να βάζεις λύκους ανάμεσα σε πρόβατα, ερώτηση όλες οι ράτσες των σκύλων ειναι ίδιες?? οχι φυσικά!αν ηταν όλοι ίδιοι θα ηταν μια ράτσα στην Γη!! για να καταλάβει κάνεις τι σημασία της φυλής που ειναι πακέτο με τον χαρακτήρα, στην Ελλάδα πχ αν ηταν όλοι Έλληνες καθαροί(καυκάσιοι) δεν θα υπήρχαν δωσίλογοι ούτε ηλίθιοι, και συνεπώς δεν θα υπήρχαν υπηρέτες να υπηρετούν τους όμβριους!ο κόσμος θα ηταν αγνός και επίγειος παράδεισος! αν και όλα αυτα έχουν άλλες προεκτάσεις που δεν έχουν διανοηθεί καν! εκτός οτι κουβαλούν ορδες λαθρο στην Ευρώπη επι σκοπού αντί να φτιάξουν τις τριτοκοσμικές χώρες τους που οι ίδιοι οι λαθρο τις έχουν κάνει τριτοκοσμικές χώρες, πιο λίγο θα κόστιζε στην μασονία, αλλα αποσκοπούν άλλου οι δήθεν φιλεύσπλαχνοι... ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΙΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ...(ξανά λέμε όσοι σκεπτόμενοι έχουν μείνει )

Μια μικρή λίστα της κλίκας ιστοσελίδων του συστήματος, αυτές οι ιστοσελίδες έχουν μισθοφόρους δημοσιογράφους και μάλιστα οχι 4-5 αλλα πάνω απο 10!αλλες έχουν και άνω των 20!ειναι δυνατόν να ειναι αντικειμενικοί όταν τους πληρώνει το σύστημα?? φυσικά και οχι! για παράδειγμα η εφημερίδα των συντακτών κομμουνιστών, τα μισά άρθρα ειναι υπέρ λάθρο και τα αλλα μισά κατα της Χ.Α:

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ : ΓΕΛΑ κι η ίδια με τα ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ! -- ξεχάστηκε από τις πολλές πρόβες φαίνεται!!

Στο τέλος ο ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ'' της λέει να μη γελάει γιατί η συμπεριφορά της δεν κολλάει με την ιστορία, που προσπαθούν να πουλήσουν και κόβουν και το βίντεο. (θύματα ρατσιστικής βίας τι άλλο?)ΚΑΙ μετά απο την προβολή από ΜΜΕ, δεν θα κρατιούνται από τα γέλια όλοι μαζί! τι ωραία τους δουλεύουμε ΚΑΙ πληρωνόμαστε!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ! απο έγκυρα fake news του συστήματος!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: