1 Νοε 2017

Αυτός είναι ο ισλαμοπίθηκος μακελάρης του Μανχάταν: Φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» Βίντεο

Αυτός είναι ο  ισλαμοπίθηκος  μακελάρης του Μανχάταν: Φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» Βίντεο

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης στο Μανχάταν, ο οποίος σκόρπισε τον θάνατο με το φορτηγάκι του.

Ο άνθρωπος που σκόρπσισε τον θάνατο στο Μανχάταν σε τουλάχιστον οκτώ ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 12, όταν έπεσε πάνω σε πεζούς και ποδηλάτες με ένα φορτηγό, ταυτοποιήθηκε από τις αμερικανικές Αρχές.

Σύμφωνα με το CNN το όνομά του είναι Σαϊφούλο Σάιποφ και κατοικούσε στην Τάμπα της Φλόριντα, ενώ λέγεται πως ο 29χρονος μακελάρης βρέθηκε στις ΗΠΑ το 2010 από το Ουζμπεκιστάν.

Μάλιστα οι Αμερικανοί μεταδίδουν πως όταν ο μακελάρης βγήκε από το όχημα και άρχισε να πυροβολεί, φώναξε: «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».Ένα βίντεο από τη στιγμή που ο δράστης της επίθεσης στο Μανχάταν τρέχει να διαφύγει ανάμεσα από τα αυτοκίνητα, ήρθε στη δημοσιότητα.

Βίντεο του CBS για τις εξελίξεις.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αυτός είναι ο ισλαμοπίθηκος μακελάρης του Μανχάταν: Φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» Βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: