22 Νοε 2017

ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ..

ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ..

Στη 1:20 έγινε κλήση στην πυροσβεστική κι άμεσα έφτασαν δύο οχήματα στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου διαμένει η τραγουδίστρια

Στις φλόγες τυλίχθηκε το αυτοκίνητο μάρκας «Smart» της τραγουδίστριας, Ελένης Χατζίδου τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή τραγουδίστρια βρισκόταν στο σπίτι της, όταν άκουσε εκρήξεις από την πυλωτή του σπιτιού της και στη συνέχεια διαπίστωσε με έκπληξη πως πρόκειται για το αυτοκίνητό της. Στη 1:20 έγινε κλήση στην πυροσβεστική κι άμεσα έφτασαν δύο οχήματα στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου διαμένει η τραγουδίστρια, για να σβήσουν τη φωτιά.

Η γνωστή τραγουδίστρια, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, λέγοντας πως το μυαλό της πηγαίνει σε μία γυναίκα, αφού την προηγούμενη εβδομάδα άγνωστοι είχαν ρίξει οξύ στο όχημά της.

Το ανακριτικό τμήμα της υπηρεσίας διενεργεί προανάκριση για το συμβάν, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΧΑΤΖΙΔΟΥ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ..
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: