6 Νοε 2017

Αριστερά τάγματα εφόδου δρουν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα (Βίντεο)

Αριστερά τάγματα εφόδου δρουν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα (Βίντεο)

Σε κίνδυνο πολίτες και περιουσίες

Αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό την τελευταία εβδομάδα οι επιθέσεις ενάντια σε άτομα που τολμούν να δείχνουν ότι είναι Έλληνες. Την προηγούμενη Κυριακή, στο κέντρο της Αθήνας δέχθηκε επίθεση μία ομάδα Ευέλπιδων που επέστρεφαν από την άδειά τους.

Πριν λίγες μέρες, ένας φοιτητής με κινητικά προβλήματα ξυλοκοπήθηκε στην ΑΣΟΕΕ ενώ προσφάτως ένας φοιτητής στη Θεσσαλονίκη χτυπήθηκε από ομάδα αναρχικών επειδή φορούσε μπλούζα που έγραφε «Μολών Λαβέ».

Τα αριστερά τάγματα εφόδου στην ουσία δρουν ανεξέλεγκτα υπό τις «ευλογίες» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ενώ τα ΜΜΕ στο σύνολό τους μιλούν για «νεαρούς», αρνούμενα πεισματικά να πουν στους Ελληνες πολίτες ποια είναι η αλήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα βρίσκεται υπό διωγμό κάθε τι ελληνικό, οποιαδήποτε φωνή που διαφωνεί με την αριστερή κατάληψη που έχει υποστεί η χώρα.

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αριστερά τάγματα εφόδου δρουν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: