22 Νοε 2017

Απρόοπτο στην πτήση Τσίπρα από Κύπρο -Τεχνικό πρόβλημα στο αεροπλάνο

Απρόοπτο στην πτήση Τσίπρα από Κύπρο -Τεχνικό πρόβλημα στο αεροπλάνο

Με μία ώρα καθυστέρηση αναχώρησε από την Κύπρο ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός άσχετα που κομμουνιστης και Έλληνας δεν γίνεται, που βρέθηκε στην Κύπρο στο πλαίσιο της τριμερούς συνάντησης Κύπρου - Ελλάδας - Αιγύπτου αντιμετώπισε ένα... απρόοπτο κατά την αναχώρηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κυπριακού site «Sigmalive», στο αεροσκάφος του Έλληνα Πρωθυπουργού προέκυψε τεχνικό πρόβλημα, που προκάλεσε και την καθυστέρηση για την αναχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την Κύπρο.

Ακολούθως διενεργήθηκαν όλα τα δέοντα και κατόπιν όλες οι απαραίτητες ενέργειες στο αεροσκάφος για να διαπιστωθεί ότι είναι σε θέση να πραγματοποιήσει την πτήση με ασφάλεια.

Το αεροσκάφος του κ. Τσίπρα απογειώθηκε μία ώρα μετά την προγραμματισμένη αναχώρηση.

Πως γίνεται σε όλες τις φώτο σε ταξίδια να ειναι μαζί με τον άλλον χαρτογιακά, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης λέει WHAT?

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Απρόοπτο στην πτήση Τσίπρα από Κύπρο -Τεχνικό πρόβλημα στο αεροπλάνο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: