6 Νοε 2017

Για αυτόν τον προωθημένο γελοίο τύπο μας έκαναν μπλοκάρισμα πέρυσι το καλοκαίρι!

Για αυτόν τον  προωθημένο γελοίο τύπο μας έκαναν μπλοκάρισμα πέρυσι το καλοκαίρι!

Κάθε φορά που έχουμε βάλει ένα άρθρο που έχει απήχηση την άλλη μέρα ειναι σε αλλα site διάφορων καλοθελητών πίσω απο γνώστες και μεγάλες ιστοσελίδες και μη, πολλές απο αυτές δεν εχουν ούτε ενα δικό τους άρθρο αλλα ειναι στην πρώτη θέση! αυτοι ειναι οι ελληναραδές στηρίζουν αυτούς που δεν αξίζουν! παντού τα ίδια κάνουν!!

Αυτά τα άρθρα ειναι είτε δικά μας που μας έχουν κλέψει χωρις πήγες ,είτε παλιά ξεχασμένα άρθρα και ξεχασμένα θέματα απο άλλου. Μέσα απο εδώ αναδείξαμε πολλά που ηταν άγνωστα στο ευρύ κοινό ποιος να τα εκτιμήσει αυτα... Άλλα όταν βάζαμε για ιστορικά που ανατρέπουν τα δεδομένα κανένας αληταράς πίσω απο κατι γνώστες ιστοσελίδες δεν τολμούσε να τα βάλει μην χάσει πιστούς κομματοσκυλά ! ..Ανατρέψαμε τόσα ψέματα τους για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ευρεία κλίμακα!

Το 1918 ο Εβραίος Τρότσκι. . . Δημιούργησε τον Κόκκινο Στρατό που αποτελείται κυρίως από Μογγόλους, Καζάκους, και άλλες ασιατικές φυλές, εβραϊκους κομισάριους, όταν ο Κόκκινος Στρατός εισέβαλε στην ανατολική Γερμανία,Ο Εβραιος Ilya Echrinpyrg μοίραζε φυλλάδια για εβδομάδες για το βιασμό των γυναικών οσες είχαν μείνει ζωντανές ..

Η "εγκυρότατη" για πολλούς άκρως προπαγανδιστική "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" παρακλάδι της ΕΡΤ ☭! γραφει για «ορδές των Μογγόλων κατακτητών», όπως ανέφερε η προπαγάνδα των Ναζί ,προπαγάνδα των Ναζί?? δείτε εδώ τι γραφει: "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" και διαστρέβλωσης της ιστορίας, απο κοντά και wikipedia! η οποία ειναι εβραϊκή, που τάχα έχει ουδέτερη στάση και κάνει στοχευμένη προπαγάνδα και όλες αυτές οι αριστερές κομμουνιστικές που κάνουν στοχευμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων fakenews οπως τους βολεύει και διαστρέβλωση σε θέματα ιστορίας και οχι μονο!οτι δεν βολεύει ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" κτλ! αυτές ειναι οι έγκυρες πήγες?

Αποκαταστήσαμε την ιστορική αλήθεια για τις θηριωδίες που διέπραξαν στην Γερμανία κατα αβοήθητων γυναικών και άμαχων ,δεν ύπαρχε πουθενά στην Ελλαδα ενα άρθρο γιαυτό το θέμα πριν πάρα μονο κατι μικρές επιφανειακές αναφορες (όρος βιασμοί Γερμανίδων) μετά το έβαλαν αυτές οι δηθεν έγκυρες πήγες ! ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ? ΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ? να βλέπουν την ιστορία δογματικά και οχι οπως ειναι αν ειναι δυνατόν η παράνοια στο μεγαλείο της!ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ !!η να μιλήσουμε στην γλωσσά τους: ψυχωσικής διαταραχής από τη σχιζοφρένεια δογματισμού, έλλειψη αντικειμενικής σκέψης και προσκόλλησης!υπέροχος κόσμος!γιαυτό κολλάνε και σε ομάδες με φανατισμό! αν ήξεραν αληθινή ιστορία δεν θα έβγαζαν κομμουνιστες κυβέρνηση! τώρα είδαν οτι οι κομμουνιστές ειναι ένα με το ψέμα και την υποκρισία!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!και αυτα περί ιδεολογίες και ηλιθιότητες άλλου νεοέλληνες! το ξέρουμε το μασονικό κόλπο οποιος έχει λογική και αντικειμενική σκέψη υγείες νου και δεν ειναι δογματισμένο δίποδο δικό τους, τον λένε υποτιμητικά φασίστα!...

Η τελευταία που έχει τίτλο :Ο μύθος του «Βιασμού της Γερμανίας” εφευρέθηκε από τον Γκέμπελς!η διπλανή φώτο ειναι απο εκεί! όποτε κατάλαβες αριστεροκομμουνιστης και αλήθεια δεν πάνε πότε μαζί! o Γκέμπελς δεν έκανε πότε προπαγάνδα αλλα έλεγε την αλήθεια! το υπουργός προπαγάνδας που πιπιλίζουν συνεχεία απο που προκύπτει? και πότε "εφευρέθηκε" από τον Γκέμπελς?? αφου ισοπέδωσαν την Γερμανία η πριν? ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δείγμα διασποράς ψευδών ειδήσεων HOAX επι χρονιά: Ο βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός της κατεχόμενης «συμμάχου» Ελλάδας ως συνέχιση του πολέμου σε ελληνικό έδαφος και ως κύριος προξενητής του κατοχικού λιμού και οχι απο τους "κακούς ναζι"!!! υπάρχει και σχετικό επίσημο έγγραφο σκόπιμης λιμοκτονίας απο τους Βρετανούς!επίσης αποφάσισαν να γράψουν μετα απο τόσες αναφορες που κάναμε στο θέμα για την γενοκτονία Γερμανών και τα στρατόπεδα θανάτου Αϊζενχάουερ 5 εκατομμύρια περίπου που επίσης το βάλανε στην el.wikipedia με την κατάλληλη προπαγάνδα φυσικά!! άλλο ΗΟΑΧ : Οι Γερμανοί ηταν Ούννοι και "βάρβαροι"! ενώ ηταν καυκάσια φυλή (που έφερε την επιστημοσύνη τεχνολογική πρόοδο απο τον πρώτο παγκόσμιο ακόμα) ξανθοί Μογγολοι δεν υπάρχουν τοσο απλό!!!! ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! γιαυτό τους έβαλαν να βιάσουν Γερμανίδες τοτε, για να πάτε τώρα στην Γερμανία γεμάτο αριστερούς ουγκ ειναι απο τους τότε βιασμούς μογγόλων!!

Τίποτα απο ολα αυτα δεν ενόχλησε πιο πολύ απο όταν πέρυσι το καλοκαίρι είχαμε βάλει αυτο εδώ τον τύπο στην φώτο!!!! γιατί? γιατί είχαμε βάλει μαζί και μια άλλη εικόνα απο μια funpage (δικιά τους)! αλλα και κάτι άλλο που κάνουν επι χρονιά! αποτέλεσμα? μας μπλόκαραν στο facebook δεν άνοιγε κανένα λινκ προς εμας όσοι το θυμούνται! οχι οτι και τώρα δεν κάνουν πόλεμο μεσώ του facebook, συνεχεία μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post αφου το facebook προωθεί δίκες τους!κατάλαβε κανεις γιατί ενόχλησε πιο πολύ απο όλα μια εικόνα με μηνύματα που είχαμε βάλει με αυτόν στον βιντεο? αλήθεια αυτός ο / η αυτή Jason-Αντιγόνη που καυχιέται για τα 'δικαιώματα" των γυναικών και λοιπές ηλίθιο-φεμινίστριες που έχουν μαζέψει γιατί δεν μιλάνε γιαυτό το βίντεο?

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Για αυτόν τον προωθημένο γελοίο τύπο μας έκαναν μπλοκάρισμα πέρυσι το καλοκαίρι!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: