21 Οκτ 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Ευτυχώς ο Μητσοτάκης δεν θα κυβερνήσει για να καταστρέψει την Παιδεία! την έχουν καταστρέψει αυτοι χρονιά τώρα!

 ΣΥΡΙΖΑ: Ευτυχώς ο Μητσοτάκης δεν θα κυβερνήσει για να καταστρέψει την Παιδεία! την έχουν καταστρέψει αυτοι χρονιά τωρα!

Όταν μιλάνε οι κομμουνιστές για παιδεία και για ιστορία που και τα 2 τα έχουν καταστρέψει οι ίδιοι με εβραϊκές εντολές 4 Εβραίοι στο υπουργείο παιδείας κάνουν κουμάντο τι θα διδάσκουν στα σχολεία, οπως και να παίρνουν πτυχία ακόμα και οι ηλίθιοι για γίνουν χρήσιμοι ηλίθιοι κάπου σε κανένα υπουργείο πχ :

Ευτυχώς, για την κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα, η απειλή ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα της ΝΔ στην Παιδεία θα παραμείνει άλλο ένα όνειρο θερινής νυκτός του κ. Μητσοτάκη.

Η απαξίωση και η συρρίκνωση της δημόσιας εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες, η παράδοση σε ιδιωτικά συμφέροντα των σχολείων και των πανεπιστημίων, η εμπορευματοποίηση του δημόσιου αγαθού της Παιδείας, θα μείνουν στις σελίδες του προγράμματός του.

Όσο για τα λογύδρια περί πάταξης της ανομίας, οι πρόσφατες υποθέσεις και τα σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος στα οποία εμπλέκονται στελέχη του κόμματός του, μιλάνε από μόνα τους.

Οι αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας για στήριξη και αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης αποτελούν την καλύτερη απάντηση στον αμετανόητα νεοφιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΥΡΙΖΑ: Ευτυχώς ο Μητσοτάκης δεν θα κυβερνήσει για να καταστρέψει την Παιδεία! την έχουν καταστρέψει αυτοι χρονιά τώρα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications