22 Οκτ 2017

Βίντεο με τον 32χρονο ισλαμιστή στυγνό δολοφόνο να πολεμά στο πλευρό του ISIS και πάνε να τον αθωώσουν !

Βίντεο με τον 32χρονο ισλαμιστή στυγνό δολοφόνο  που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη να πολεμά στο πλευρό του ISIS και πάνε να τον αθωώσουν !

Βγήκαν στην δημοσιότητα δύο βίντεο στα οποία φέρεται να πρωταγωνιστεί ο 32χρονος ισλαμιστής που συνελήφθη χθες από τις Αρχές στην Αλεξανδρούπολη.

Πάνε να τον αθωώσουν και να την βγάλει λάδι το παρακράτος κομμουνιστών σε ολο του το μεγαλείο υποστηρίζουν τα αδέλφια τους,αμετανόητοι συνεχίζουν ακόμη και σήμερα το έγκλημα εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας αναλαμβάνοντας την υπεράσπιση και την προστασία αυτών των υπανθρώπων. Αυτών των στυγνών εγκληματιών, τώρα τον έβαλαν να υποστηρίζει οτι ηταν μαχητής με τον ελεύθερο συριακό στρατό !!!!και στα βίντεο είναι τραυματισμένος κατά τη διάρκεια συγκρούσεων,και αποσιωπήσουν τα βίντεο με τους αποκεφαλισμούς που έκανε..Και ξαφνικά ανακάλυψαν 2 βίντεο που βρίσκονται στον ιστότοπο youtube, και μπορεί να εμφανίζεται άλλος για το παίξει θύμα .

Τα βίντεο, που θα χρησιμοποιήσει ο 32χρονος για να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται με το ISIS αν ειναι δυνατόν o καθε λαθρο μπορεί να βρει βίντεο και να δηλώνει οτι ειναι αυτός αφού μοιάζουν όλοι μεταξύ τους, αναμένεται να κατατεθούν την Δευτέρα στον ανακριτή. Αν ηταν του συριακού στρατού δεν θα είχε υποστήριξη απο το παρακράτος στην Ελλάδα βασικά δεν θα ηταν Ελλάδα καν, όλοι οι λαθρο απο την ΣΥΡΙΑ ειναι της αντιπολύτευσης ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ! δηλαδή του ISIS! εξάλλου αντάρτες ειναι στο βιντεο και οχι του συριακού στρατού, οπως είχε πει και η γυναικά του οτι ηταν στο ISIS, σε ένα σοβαρό κράτος θα τον είχαν στείλει πακέτο στον "δικτάτορα Ασαντ"! δεν πιάνεις καν κουβέντα με αυτα τα κτηνώδες ανθρωποειδή!

Οι Αρχές, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα -τον Ιούνιο του 2016- είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση τον Σύρο, όμως από τον περασμένο Σεπτέμβριο, που η σύζυγός του κατήγγειλε ενδοοικογενειακής βία, προσπάθησαν να τον εντοπίσουν, προκειμένου να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις του.

Πράγματι, στις αρχές Οκτωβρίου εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη, όμως, από τη φυσική παρακολούθηση δεν προέκυψαν περίεργες συναντήσεις. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για έναν εκπαιδευμένο τρομοκράτη, που γνωρίζει πολύ καλά πώς να παίρνει μέτρα αυτοπροστασίας και να μην «καρφώνεται».

Έτσι, όλο το βάρος πέφτει πλέον στην ανάλυση πειστηρίων (τάμπλετ και τηλεφώνου), για να... ξεκλειδώσουν τις κινήσεις και τα πρόσωπα με τα οποία ερχόταν σε επαφή.Ο 32χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και κατηγορείται για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και παράνομη είσοδο στη χώρα πριν από ένα χρόνο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Βίντεο με τον 32χρονο ισλαμιστή στυγνό δολοφόνο να πολεμά στο πλευρό του ISIS και πάνε να τον αθωώσουν !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications