22 Οκτ 2017

Η υποκρισία και το ψέμα πότε δεν τελειώνει-Γεροβασίλη: H αισιοδοξία μας πηγάζει από τη σκληρή δουλειά και την πίστη μας στην ελληνική κοινωνία!

Γεροβασίλη: H αισιοδοξία μας πηγάζει από τη σκληρή δουλειά και την πίστη μας στην ελληνική κοινωνία

«Η Ελλάδα έχει επιστρέψει δυναμικά στο διεθνές προσκήνιο ως αξιόπιστος συνομιλητής, παράγοντας σταθερότητας, αλλά και φορέας αξιών που έχει όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη η διεθνής κοινότητα».

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, αποτιμώντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον, ενώ τονίζει την ιδιαίτερη, όπως λέει, σημασία των δηλώσεων της Κριστίν Λαγκάρντ ότι η τρίτη αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί τάχιστα και πως το ΔΝΤ δεν θα απαιτήσει νέα μέτρα.

Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης δήλωσε αισιόδοξη για την πορεία της χώρας, αισιοδοξία που πηγάζει όπως είπε «από τα αποτελέσματα, τη σκληρή δουλειά και την πίστη μας στην ελληνική κοινωνία».

Σχετικά με το νόμο για την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, και την αντιπαράθεση που προκάλεσε, υποστήριξε ότι «ένα πολιτικό, νομικό, οικονομικό σύστημα που μπορεί προασπίζεται το δικαίωμα του "ενός" σε ένα κοινωνικό ζήτημα στέλνει σήμα ότι μπορεί και ξέρει να κάνει το ίδιο για τον καθένα σε οποιοδήποτε κρίσιμο ζήτημα».

Για το νέο σύστημα κινητικότητας στο Δημόσιο, η αρμόδια υπουργός ανέφερε ότι σε λίγες ημέρες θα λειτουργήσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα με τις προσφερόμενες θέσεις για αποσπάσεις και μετατάξεις, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας για να ξεκινήσει η διαδικασία έγκρισης των αιτημάτων των υπηρεσιών για κάλυψη κενών θέσεων.

Σχετικά με την αξιολόγηση, που ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα, επεσήμανε ότι παρά την αποχή που κήρυξαν συνδικαλιστικές οργανώσεις, τα στοιχεία είναι ενθαρρυντικά για τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων, αναγνωρίζοντας «το αναγκαίο αυτής της μεταρρύθμισης».

Η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι σύντομα το ψηφιακό Δημόσιο θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των πολιτών, ενώ με αφορμή το Περιφερειακό Συνέδριο Ηπείρου, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε η Περιφέρεια αυτή «να καταστεί πρότυπο για το πώς μπορεί ένας τόπος να βγει από το περιθώριο της κρίσης και να μπει στο επίκεντρο της δημιουργίας». ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κλασικός τρόπος γραφής αριστεροκομμουνιστων καθώς ειναι το ίδιο,οι αριστεροι ειναι απο κομμουνιστές πατεράδες, χλευασμός ειρωνεία το δόγμα τους ειναι: όσοι δεν ειναι μαζί μας ειναι εχθρός μας!όποτε δεν υπάρχει λογική εξ αρχής με αυτά τα δογματικά "ανθρωποειδή " που διαστρεβλώνουν τα πάντα με το γνωστό ύφος, θα σας μάθουν "αληθινή" ιστορια οι μογγολοκομμουνιστές τα «κομμουνιστικά μιάσματα» οι κήρυκες του ψεύδους και της προδοσίας οπως έλεγε ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του το έτος 1966:

Αυτή δεν είχε εμπλοκή με αριστερα troll? ο διαχειριστής του κομμουνιστό -site olympia.gr διορίστηκε στο υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας έλεγε ο Στ. Θεοδωράκης! μάλιστα, είχε εντοπιστεί ηδη απο 2014 ως αναρχοκομμουνιστες που το παίζουν πατριώτες η πρώτη κομμουνιστική μασονική σελίδα στην Ελλάδα! που διαβάζουν τα πρόβατα ως πατριωτική απο την εποχή του 90! αρέσκεται να γράφει υπέρ Οβριών κατα του Χίτλερ τα γνωστά παραμυθία (μια φορά το μηνά ολο το χρόνο ψεμματα κατα Χίτλερ σημειώστε το αυτο γιατι ειναι στρατηγική πλύσης εγκεφάλου μιλάμε απο το 90 γιαυτό έμειναν πρόβατα ) διαστρέβλωση της ιστορίας υπέρ κομμουνιστών, κτλ κτλ!

Μερικά δείγματα ειναι αυτα οτι ειναι κομμουνιστοσυμμορίτες απο πίσω στην εικόνα που έλεγε οτι ο δωρικός χαιρετισμός ειναι μονο ναζιστικός, ειναι άλλη μια απο τις εκατοντάδες με κομμουνιστες έμμισθους διαχειριστές που υμνούν τι άλλο? Τσε Γκεβάρα! μερικές αλλες εχουν και κανονικούς όμβριους μασονους ΠΡΟΣΟΧΗ που έχετε πατήσει like, και σχολιάζεται τα αυτονόητα στα ψέματα τους !γιατί θα σαν κάνουν επίθεση ορδες απο troll μαζί με όμβριους(1 Οβριός 10 κομμουνιστες η αναλογία ) και κινδυνεύετε να σας ρίξουν και το προφίλ! έχουν γεμίσει το ίντερνετ με κομμουνιστοσελιδες!! και για μην ξεχνιόμαστε για το ποιοι κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο μόνιμος:

Σύμφωνα με το 'Αρθρο 30 των Γενικών Διατάξεων του Κανονισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Καθεστώτος της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά:Ο χαιρετισμός αποδίδεται δια ζωηράς προτάσεως της δεξιάς χειρός τεταμένης με δακτυλους υψωμένους και την παλάμη εις το ύψος του δεξιού οφθαλμού, κατά το πρότυπον του καθαρώς Ελληνικού (Δωρικού) χαιρετισμού.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η υποκρισία και το ψέμα πότε δεν τελειώνει-Γεροβασίλη: H αισιοδοξία μας πηγάζει από τη σκληρή δουλειά και την πίστη μας στην ελληνική κοινωνία!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications