20 Οκτ 2017

Ο Πολάκης αντί να Απολογηθεί για το βακτήριο Χολέρας που Βρέθηκε Στο Μαιευτήριο Έλενα Εξαπέλυσε Επίθεση Στο Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ!!!!

Ο Πολάκης αντί να Απολογηθεί για το βακτήριο Χολέρας που Βρέθηκε Στο Μαιευτήριο  Έλενα  Εξαπέλυσε Επίθεση Στο Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ!!!!

Επίθεση με ειρωνεία και απίστευτη φρασεολογία εξαπέλυσε ο ...αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στην ΠΟΕΔΗΝ έπειτα από την αποκάλυψη της ανίχνευσης βακτηρίου της χολέρας στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου».

«Όσο ο Γιαννάκος κυνηγάει το δονακειο της χολέρας στους υπονόμους ....., Εμείς προχωράμε την προμήθεια αξονικού στο νοσοκομείο της Καρύστου (και της Άμφισσας)από το ΠΔΕ εθνικών πόρων του Υπ Υγείας», έγραψε ο κ. Πολάκης στο Facebook, επιτιθέμενος προσωπικά στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο.

Υπενθυμίζουμε ότι με ανακοίνωσή του έχει ουσιαστικά παραδεχτεί την ύπαρξη του βακτηρίου στο «Έλενα Βενιζέλου» και έχει προχωρήσει σε περαιτέρω εργαστηριακούς ελέγχους αναμένοντας τα αποτελέσματά τους.

indobserver

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Πολάκης αντί να Απολογηθεί για το βακτήριο Χολέρας που Βρέθηκε Στο Μαιευτήριο Έλενα Εξαπέλυσε Επίθεση Στο Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: