16 Οκτ 2017

Η εβραϊκή ιστοσελίδα huffingtonpost λέει οτι νέα μελέτη DNA καταρρίπτει τη θεωρία του Φαλμεράυερ!

Η εβραϊκή ιστοσελίδα huffingtonpost λέει οτι νέα μελέτη DNA καταρρίπτει τη θεωρία του Φαλμεράυερ!

Ξέρεις ποιος ειμαι εγώ ρε? ειμαι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων!! λένε πολλοί Νεοέλληνες σαν κακομαθημένα!!! την ίδια στιγμή διαβάζει εβραϊκές ιστοσελίδες huffingtonpost αδελφάκι της Indymedia / wikipedia που ειναι σε κάθε χώρα και ανήκουν στην διεθνές μασονία, και η αντίληψη που έχει ειναι ίδια με αυτη των Αφρικανών μαο μαο!! στην φώτο κανένα απο απο αυτα δεν ειναι γνήσιο Ελληνόπουλο!ΟΥΤΕ ΕΝΑ!

Τη θεωρία αυτή καταρρίπτει νέα έρευνα διεθνούς ομάδας επιστημόνων (με ερευνητές από ιδρύματα σε ΗΠΑ, Ελλάδα και Λίβανο), με τίτλο «Genetics of the peloponnesean populations and the theory of extinction of the medieval peloponnesean Greeks» (Η γενετική των πελοποννησιακών πληθυσμών και η θεωρία της εξαφάνισης των μεσαιωνικών Πελοποννήσιων Ελλήνων), η οποία βασίστηκε σε μελέτες DNA.

Η έρευνα (η οποία δημοσιεύτηκε στο European Journal of human Genetics), όπως φαίνεται και από τον τίτλο της, επικεντρώνει στην Πελοπόννησο, «ένα από τα λίκνα του κλασικού Ευρωπαϊκού πολιτισμού και σημαντικό παράγοντα της αρχαίας ευρωπαϊκής ιστορίας». /p>

Αναλυτικότερα, αναφέρεται πως, βάσει της θεωρίας του Φαλμεράυερ, οι μεσαιωνικοί Πελοποννήσιοι εξαλείφθηκαν πλήρως από Σλάβους και Άβαρους εισβολείς, και αντικαταστάθηκαν από Σλάβους εποίκους κατά τον 6ο μΧ αιώνα. «Ο Φαλμεράυερ υποστήριξε πως κατά τον 6ο μΧ αιώνα, μεγάλοι στρατοί Αβάρων και Σλάβων σάρωσαν τα Βαλκάνια και εξόντωσαν τους πληθυσμούς των Ελλήνων, που μέχρι τότε είχαν επιτυχώς αντέξει στις στις επιθέσεις βαρβάρων και την θρησκευτική καταστολή των Βυζαντινών

Οι Πελοποννήσιοι Έλληνες, πέρα από κάποια απομεινάρια που ήταν κλεισμένα σε παραθαλάσσια κάστρα, κατασφάχτηκαν ή αναγκάστηκαν να φύγουν, και οι Πελοπόννησος κατοικήθηκε από σλαβικές φυλές. Οι Σλάβοι κράτησαν την ταυτότητά τους για μερικούς αιώνες, αλλά εν τέλει εξελληνίστηκαν υπό την επιρροή της Ορθόδοξης Εκκλησίας και τις αλληλεπιδράσεις με τους εξελληνισμένους πληθυσμούς της Μικράς Ασίας που εγκαταστάθηκαν στην Πελοπόννησο από τους Βυζαντινούς. Από τότε που δημοσιοποιήθηκε η θεωρία του Φαλμεράυερ, είναι σε εξέλιξη μια έντονη διαφωνία σχετικά με την καταγωγή των Πελοποννήσιων μεταξύ των ιστορικών» αναφέρεται στην έρευνα, όπου παρουσιάζεται το επίμαχο σημείο της θεωρίας του Αυστριακού.

Στο πλαίσιο της νέας έρευνας, χρησιμοποιήθηκαν 2,5 εκατομμύρια μονονουκλεοτιδικοί πολυμορφισμοί για τη διερεύνηση της γενετικής δομής των πελοποννησιακών πληθυσμών σε ένα δείγμα 241 ατόμων που προέρχονταν από ολόκληρη την Πελοπόννησο, προκειμένου να εξεταστεί η υπόθεση της αντικατάστασης των μεσαιωνικών Ελλήνων Πελοποννήσιων από Σλάβους.

Εντελώς ανυπόστατη ερευνά ένα δείγμα 241 ατόμων από ολόκληρη την Πελοπόννησο λεει , πότε το πήραν το δείγμα ? και απο τι άτομα?κλασικές μελέτες της πλάκας! αλλα η αλήθεια ειναι οτι οι πιο πολλοι καθαροί Έλληνες ηταν στην Πελοπόννησο, ηταν...Η "μελέτη" δεν αφορούσε την σύγκριση αρχαίων-συγχρόνων Ελλήνων αλλά Πελοπονησίων- Σλάβων.

Έτρεξαν ορδες νεοελληνες να σχολιάσουν οτι ειναι απόγονοι των αρχαίων τι και αν ειναι ιδιοι οι άραβες πολλοι εξ αυτών! μάλιστα σχολίαζαν και κομμουνιστες οι οποίοι ειναι απόγονοι βάρβαρων εισβολέων, οχι μονο στην Ελλάδα αλλα σε όλη την Ευρώπη! και γιαυτό ως εισβολείς νιώθουν αδέλφια τους τους λαθρο, πολλοι φανατικοί κομμουνιστες αριστεροι ειναι Εβραίοι στο γένος! και αυτοι απόγονοι των αρχαίων?

Και αυτοι απόγονοι των αρχαίων επίσημη απογραφή της εποχής ειναι :

Μέσα στα εκατοντάδες σχόλια απο κάτι μαυριδερούς που το παίζουν απόγονοι των αρχαίων ενώ ειναι αλλόφυλοι ξεχώρισε ένα:

Για το σόι μου εμένα από Σαντορίνη έχω ακούσει πως οι μισοί ήταν πολύ μελαχρινοί και οι άλλοι μισοί ανοιχτόχρωμοι κοκκινομάλληδες. Θεία του μπαμπά μου είχε ανακαλύψει το όνομα Denaxa σε επιγραφή στη Βενετία. Από το σόι της μαμάς αντίστοιχα, υπάρχουν ρίζες από Πέραμο Μικράς Ασίας, όπου η από κει οικογένεια ήταν κατάξανθη....

Η απάντηση στους ηλίθιους που διαβάζουν εβραίικες σελίδες και υιοθετούν οτι τους λένε ειναι το άνωθεν σχόλιο! ένας στους 50 έγραψε τα αυτονόητα σε μια άλλη αριστερή ιστοσελίδα προπαγάνδας το σχόλιο ειναι απο την εφαρμογή τους εκεί δεν μπορουν να το σβήσουν(βλέπε εικόνα) αυτός ειναι Έλληνας οχι οι ορδες ανεγκέφαλων που την έχουν και στην πρώτη θέση αυτη και πολλές αλλες που τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους, και έχουν το θράσος να λένε οτι ειναι απόγονοι των αρχαίων!, γιατί δεν κάνουν εξετάσεις γραμμικής DNA που εκεί φαίνονται όλα? θα σας πω εγώ γιατι! όλοι οι κομμουνιστές αριστεροί και διάφοροι άλλοι αδίσταχτοι, οχι μονο Έλληνες ειναι αλλα δεν έχουν καμιά σχέση με καυκάσια φυλή! αυτές οι ίδιες βάρβαρες φυλές κατάσφαζαν καυκάσιους οχι μονο στην Ελλάδα το 1945-1950 αλλα σε όλη την Ευρώπη! για να επικρατήσει η φυλή τους οπως και έγινε, γιατι δεν κανουν μια εξετάσει σε αριστερούς της Γερμανίας που πολλοι εκεί ειναι αποδεδειγμένα απόγονοι Μογγόλων απο τα εκατομμύρια βιασμούς που έγιναν το 1945 κατα παραγγελιά Οβριών ,και σύγκριση με τους εδώ αριστερούς? .

Οι κομμουνιστές αριστεροι δεν κάνουν καν εξετάσεις DNA γιατί άραγε τι φοβούνται ξέρετε? οπως ο διάβολος το λιβάνι το αποφεύγουν... μάλιστα ορδές απο δαύτους ειναι πίσω απο πολλές ιστοσελίδες και γράφουν προπαγάνδες μέρα νύχτα, πίσω απο αριστερα troll κτλ καθώς ο αριστερισμός κομμουνισμός ειναι φυλή, ιδεολογία ειναι μονο για τους χρήσιμους ηλίθιους που έχουν μαζέψει ..

Τα αλλα όλα ειναι παραμυθία ποσό δε όταν ειναι και απο επίσημα εβραϊκές ιστοσελίδες ! μονο ένα 45 % ειναι Έλληνες και απο αυτο οι πιο πολλές ειναι γυναίκες,και αυτο έχει εξήγηση γιατί τους αντρες κατάσφαζαν συνήθως και βίαζαν τις γυναίκες.... Βαρεθήκαμε τις εβραϊκές και κομμουνιστικές ιστοσελίδες και την ηλιθιότητα της μάζας που τις έχει και για "έγκυρες πήγες"! ούτε εγώ δεν ειμαι καθαρός 100% και ας έχω την ομάδα αίματος των αρχαίων και καταγωγή απο την μικρά Ασία και Πελοπόννησο!, και ειναι κάτι μαυριδεροί μογγολοκομμουνιστες και σημιτικές φυλές απόγονοι των αρχαίων? για συνέλθετε λίγο μερικοί ....©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Η εβραϊκή ιστοσελίδα huffingtonpost λέει οτι νέα μελέτη DNA καταρρίπτει τη θεωρία του Φαλμεράυερ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: