18 Οκτ 2017

Τρανσ@ξουαλ ψυχολόγος στην ΕΡΤ: Ιστορικές μέρες για την Ελλάδα!!! Δείτε Video υποκρισίας

Τρανσ@ξουαλ ψυχολόγος στην ΕΡΤ: Ιστορικές μέρες για την Ελλάδα!!! Δείτε Video υποκρισίας

Ο/Η διεμφυλικός/ή ψυχολόγος Νατάσσα Stavropoulos από το Λονδίνο μιλά για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου από τα 15 έτη!

Άτιμη κοινωνία που δεν αφήνεις τα ανθρώπινα δικαιώματα αυτών των μη φυσιολογικών προβληματικών να το παίζουν φυσιολογικοί! το να μιλάνε για "ανθρωπινά δικαιώματα" οι μη φυσιολογικοί με ξεπερνάει, για να μην πάμε άλλου για το τι στα αλήθεια γίνεται με αυτούς! , στην Αρχαία Σπαρτή θα τα είχα πεταξεί στο Καιάδα πριν προλάβουν να μεγαλώσουν και μολύνουν και άλλους, αν και εκεί ειχαν φυλετικη υγειά άρα δεν υπήρχαν ούτε κομμουνιστές ούτε αδελφές και πάσης φύσεως αδίσταχτος.

Εντωμεταξύ οπού ακούτε για "ανθρώπινα δικαιώματα" ειναι η μασονία απο πίσω! πλήρες δασκαλεμένη πριν την βγαλουν στην κομμουνιστική ΕΡΤ που την έκλεισαν για να διώξουν όλους τους "ανεπιθύμητους" για να μπουν μονο αριστερό-κομμουνιστές, ξανά λέμε ο κομμουνισμός μαρξισμός δεν ειναι ιδεολογία μονο...

Στην μασονική- Γαλλία ειναι πολύ μπροστά εσεις ειστε 500 χρονιά πίσω που έλεγε και η Δούρου! δεν ειναι τυχαίο που εκεί ηταν η δεύτερη "πατρίδα" κομμουνιστών επι σειρά ετών, τώρα πως έγινε αυτη "ψυχολόγος"? σε ένα άλλο κόσμο δεν θα υπήρχαν καν αυτα τα "άτομα" μαζί με τους όμβριους, αδελφές βγαίνουν μονο οπού υπάρχουν Οβριοί κομμουνιστές αυτο σας λέμε μονο, και σε ένα σημείο λέει οτι ειναι Ελληνίδα! οχι δεν είσαι Ελληνίδα ως γένος : ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τρανσ@ξουαλ ψυχολόγος στην ΕΡΤ: Ιστορικές μέρες για την Ελλάδα!!! Δείτε Video υποκρισίας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats