30 Σεπ 2017

Τι απαντά ο Βοσκόπουλος στις φήμες για την υγεία του

Τι απαντά ο Βοσκόπουλος στις φήμες για την υγεία του

Στο σπίτι του με την σύζυγό του και την κόρη τους είναι ο σημαντικός μας Τόλης Βοσκόπουλος και όχι σε νοσοκομείο,όπως υποστηρίζουν φήμες που κυκλοφορούν.

Πριν από λίγα λεπτά ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξής σαφές μήνυμα «Με λύπη μου διαβάζω κάποια ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία μου.

Όπως όλοι έκανα το ετήσιο τσεκ απ μου και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλα είναι άριστα.Ευχαριστώ πολύ για την ανάπη και το ενδιαφέρον σας».

Πράγματι,ο λαϊκός βάρδος μπήκε χθες το μεσημέρι στο ΓΝΑ για να κάνει το συγκεκριμένο τσεκ απ που αναφέρει και σήμερα νωρίς το πρωί γύρισε σπίτι του,για να απολαύσει την οικογενειακή του ευτυχία,προσπαθώντας να ηρεμήσει από τον θόρυβο που ξέσπασε για την υγεία του.

Τα τηλέφωνα του ίδιου, της Άντζελας Γκερέκου και της κόρης τους Μαρίας πήραν φωτιά μετά δημοσιεύματα που τον ήθελαν κλινήρη και σε άσχημη κατάσταση στο ΓΝΑ και όλοι τους έδιναν την ίδια απάντηση: όλα είναι καλά και ήταν μόνο ένα προγραμματισμένο τσεκ απ.Είναι πολύ άγριο να βγαίνουν τέτοιες φήμες και να προκαλούν πανικό σε φίλους και σε συγγενείς.

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ enikos
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τι απαντά ο Βοσκόπουλος στις φήμες για την υγεία του
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: