5 Σεπ 2017

Πολωνός ΥΠ.ΕΞ κομμουνιστικό μόρφωμα: Θέλουμε τρία τρισ. δολάρια αποζημίωση από τη Γερμανία για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Πολωνός ΥΠ.ΕΞ κομμουνιστικό μόρφωμα: Θέλουμε τρία τρισ. δολάρια αποζημίωση από τη Γερμανία για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Εδώ ειναι να τραβάς τα μαλλιά σου με αυτα τα αριστεροκομμουνιστικα μορφώματα! μάλιστα το βάζουν πρώτο θέμα όλες οι αριστεροκομμουνιστικες σελίδες στην Ελλαδα!

Θέλουμε τρία τρισ. δολάρια αποζημίωση από τη Γερμανία για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!αντί να δώσουν αυτοι την μίση πολώνια στην Γερμανία που άρπαξαν απο το πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, σφάζοντας ταυτόχρονα καυκάσιους Γερμανούς κατα χιλιαδες που ξαφνικά, βρεθηκαν σε πολωνικό έδαφος ενώ ηταν γερμανικό επι χρονιά! μέχρι το 1939 έσφαζαν τύπου Σμύρνης καυκάσιους,μέχρι που έκανε εισβολή ο Χίτλερ να σταματήσει την σφαγή! να σημειωθεί οτι η πολώνια ηταν ένα κρατίδιο και αρχηγείο των εβραιων κατα το μεσαίωνα που έσπειραν την πανούκλα σε όλη την Ευρώπη! για όσους δεν το γνωρίζουν!

Η προπαγάνδα που απευθύνεται σε ηλίθιους μειωμένης αντίληψης, αυτοι διαβάζουν μετά μανίας αριστερές σελίδες εξάλλου, έχει ως εξής:
Βέλη σε ευρωπαίους από τον υπουργό Άμυνας
Ο δε υπουργός Άμυνας της Πολωνίας, Άντονι Ματσιέρεβιτς, κατηγόρησε ευθέως τους Ευρωπαίους ότι επιχείρησαν να σβήσουν από την ιστορία και τη μνήμη τα δεινά που υπέστησαν οι Πολωνοί κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η κυβέρνηση της Πολωνίας απέρριψε το δημοψήφισμα του 1953, της τότε κομμουνιστικής κυβέρνησης, η οποία φέρεται να είχε παραιτηθεί οποιασδήποτε αποζημίωσης από τη Γερμανία.

Η Πολωνία είχε υποστεί τεράστιες ζημιές από τη γερμανική κατοχή. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου, πάνω από 6 εκατ. Πολωνοί πολίτες έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ τους και τουλάχιστον 3 εκατ. εβραϊκής καταγωγής.

Ο υπουργός Εξωτερικών Βιτόλντ Βαστσικόφσκι, απέφυγε να απαντήσει στο πότε η κυβέρνηση θα κάνει γνωστές επισήμως τις θέσεις της για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Σε πρόσφατη ανεξάρτηση δημοσκόπηση, πάντως, το 51% των Πολωνών φέρονται αρνητικοί στη διεκδίκηση των αποζημιώσεων από τη Γερμανία, ενώ μόλις το 24% επιθυμεί το άνοιγμα μίας υπόθεσης, που ενδέχεται να επιφέρει αντιδράσεις.ΤΕΛΟΣ

Λίγη επίσημη ιστορία:

Λίγο μετά την ανακωχή με τη Γερμανία τον Νοέμβριο του 1918, η Πολωνία επανέκτησε την ανεξαρτησία της ως δεύτερης Πολωνικής Δημοκρατίας ( II Rzeczpospolita Polska ) περνώντας Γερμανικά εδάφη . Η επίσημη έναρξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου έγινε δήθεν γιατί η ναζιστική γερμανική έκανε εισβολή στην Πολωνία την 1η Σεπτεμβρίου 1939,για να σταματήσει την σφαγή Γερμανών, η σοβιετική εισβολή στην Πολωνία στις 17 Σεπτεμβρίου δεν ενόχλησε κανέναν, σχετικό ποστ εδώ:Γιατί οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Πολωνία? μια ιστορία καλά χωμένη στην λήθη!.Υπάρχει ένας λόγος που Στάνλεϊ Κιούμπρικ είπε, "ο Χίτλερ είχε δίκιο για τα πάντα." Η ιστορία που σας εχουν διδαξει είναι ένα ψέμα".

Όπως συμφωνήθηκε προηγουμένως στο Σύμφωνο Molotov, η Πολωνία χωρίστηκε σε δύο ζώνες, η μία από τη ναζιστική Γερμανία που ηταν ιστορικά γερμανικά εδάφη με Γερμανούς, και η άλλη έπεσε υπό τον έλεγχο της Σοβιετικής Ένωσης. Το 1939-41, εκατοντάδες χιλιάδες Πολωνοι απελάθηκαν σε απομακρυσμένα μέρη της Σοβιετικής Ένωσης. Το σοβιετικό NKVD εκτέλεσε κρυφά χιλιάδες Πολωνούς! αιχμαλώτους μεταξύ άλλων και την Σφαγή του Katyn αλλα οι Εβραίοι έλεγαν ψέματα οτι οι ναζι τους σκότωσαν για να βάλουν την Αμερική και την κοινή γνώμη κατα της Γερμανίας! υπάρχει σχετικό ντοκιμαντέρ με αυτο το θέμα, αλλα ποιους ενδιαφέρει?, αν δεν ειναι κομμουνιστικα ντοκιμαντέρ προπαγάνδας τύπου "μηχανή του χρόνου" παρακλάδι της ΕΡΤ☭ να τα ρίχνει ολα στους "κακούς ναζι" ακόμα και αυτα που έκαναν κομμουνιστες, ελάχιστοι τα βλέπουν !! μάλιστα τα εδώ κομμουνιστικα μορφώματα συνεχίζουν τα ψέμματα σχετικά με την σφαγή στο Katyn.

Κομμουνιστική Πολωνία 8 Απριλίου 1945. Τρίτη Πολωνική Δημοκρατία 13 Σεπτεμβρίου 1989... Προσχώρηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση 1η Μαΐου 2004.. Πρώτα ερχεται ο κομμουνισμός και ακολουθάει η δημοκρατία τους! είδατε τι έγινε με την δημοκρατία μετα το Παπαδόπουλο! τώρα ζητούν και τα ρέστα επίσης απο την αριστερή Γερμανία που την εκαναν ισλαμαμπαρατ ! οπως είχε σχολιάσει και κάποιος σε καποιο βίντεο : Οι Γερμανοί τότε πολέμησαν για ιδανικά άξιες για την πατρίδα τους,αντίθετα με μισθοφόρους του σήμερα που πολεμούν για το χρήμα, απέναντι στην μασονία και τον κομμουνισμό της που είχαν κηρύξει πολεμο απο το 1933, αν έβλεπαν πως κατάντησαν σήμερα την Γερμανία θα έκλαιγαν! Πράγματι!....

Αυτά ειναι ψιλά γράμματα για Νεοέλληνες που το 99% ετσι οπως τους έχουν κάνει! δεν ξέρει καν αληθινή ιστορία , αλλα την ψεύτικη κομμουνιστική ως δεδομένη και ειναι μόλις 70 χρονιά πίσω! αναμένουμε τους ελληνόφωνους Εβραίους κομμουνιστές που το παίζουν και "Έλληνες" να μας πουν "Υμνητές των ναζι" που λέμε αληθινή ιστορία και οχι την δίκη τους ψεύτικη! τόσα χρονιά όλοι έχουν φάει το παραμύθι τους, ένας δεν βγήκε να πει τα αυτονόητα, γιαυτό ενοχλήθηκαν με μας οι κομμουνιστες, που πολλοί απο αυτούς ειναι Εβραίοι δεύτερης γενιάς και οχι Έλληνες! αλλα το χειρότερο ειναι άλλο!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πολωνός ΥΠ.ΕΞ κομμουνιστικό μόρφωμα: Θέλουμε τρία τρισ. δολάρια αποζημίωση από τη Γερμανία για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: