15 Σεπ 2017

Ιστορίες για τρομερά πράγματα και πλάσματα που βλέπουν τα παιδιά!!!

Ιστορίες για τρομερά πράγματα και τα πλάσματα που βλέπουν τα παιδιά!!!

Λένε ότι τα παιδιά μπορούν να δουν αυτα που οι ενήλικες δεν μπορούν παρατηρούν ή δεν είναι πλέον σε θέση να δουν. Είναι συχνά από τους γονείς που παρατηρούν τα παιδιά τους να κοιτούν σε μια γωνία ή σε ενα κενό τοίχο σαν βλέπει κάτι η ακόμα και να θελει να επικοινωνεί με κάποιον η κάτι που δεν υπάρχει .Αυτό συμβαίνει επίσης και στα μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία μπορεί να γνωρίζουν τι συμβαίνει. Παρακάτω ειναι μερικές απο αυτές τις ιστορίες :

Νυχτερινή αρκούδα στο κρεβάτι!
Όταν ήμουν έξι ετών, ζούσα με τους παππούδες μου στην κατοικία τους. Έπρεπε να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο μαζί τους σε ένα απλό μεταλλικό κρεβάτι.Μια νύχτα ξύπνησα γιατί κάποιος καθόταν στα πόδια μου. Άνοιξα τα μάτια μου και τρόμαξα με αυτο που είδα: μια σκοτεινή μεγάλη αρκούδα καθόταν στο κρεβάτι, όπως απεικονίζεται στις εικόνες παραμυθιών. Τα μικρά κόκκινα μάτια με κοίταξαν.

Δεν φαινόταν ούτε νεκρό ούτε ζωντανό αλλα είχε σταματήσει να αναπνέει. Μετά από λίγο, η αρκούδα σηκώθηκε από το κρεβάτι, και έφυγε, αναστενάζοντάς. Δεν κοιμήθηκα μέχρι το πρωί απο το φόβο. Μόλις ξύπνησαν οι παππούδες μου και τους είπα το γεγονός, φυσικά δεν το πίστευαν, είπαν ότι ηταν ένα όνειρο.

Ο εξωγήινος ήρθε την νύχτα
Αυτό συνέβη πριν από μια δεκαετία. Εκείνη την εποχή ήμουν 11 ετών δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ένα βράδυ που ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, στον πρώτο όροφο. Ξαφνικά ένα ισχυρό κίτρινο φως χτύπησε το παράθυρο. Αρχικά δεν έδωσα σημασία σε αυτό,νόμιζα οτι ηταν απο τα αυτοκίνητα που περνούσαν τον δρόμο.

Ωστόσο, το φως δεν έφευγε . Τότε αποφάσισα να σηκωθώ απο το κρεβάτι και να κοιτάξω από το παράθυρο για να δω ποιος έβαλε το αυτοκίνητο του και αφησε τα φώτα να κτυπούν τα παράθυρα . Όταν κοίταξα έξω από το παράθυρο ενα παράξενο πλάσμα με κοίταξε από εκεί: το κεφάλι του ηταν στρογγυλό και τελείως φαλακρό, στο μέγεθος ενός μεγάλου καρπουζιού. Παρατήρησα επίσης έναν λεπτό λαιμό και πολύ στενούς ώμους.

Το πλάσμα είχε σταθεί με την πλάτη του στο φως, αλλά έβλεπα τα τεράστια λαμπερά μάτια του, σαν έλαμπαν ελαφρά. Δεν είχα χρόνο να παρατηρήσω τίποτα άλλο εκτός το βλέμμα του, το πλάσμα εξαφανίστηκε αμέσως και έπειτα το φως έσβησε. Παρατήρησα μια φωτεινή λωρίδα, που έλαμψε στον ουρανό και εξαφανίστηκε.Παρεμπιπτόντως, τα παράθυρα που έχουμε ειναι αρκετά ψηλά, κι έτσι αν το πλάσμα ήταν στο έδαφος, τότε είχε ύψος δύο έως τριών μέτρων. Είμαι βέβαιος ότι ήταν ένας περίεργος εξωγήινος που αποφάσισε να δει πώς ζουν οι άνθρωποι.

Γυναίκα χωρίς πρόσωπο
Θέλω να μοιραστώ μια ιστορία από την παιδική μου ηλικία μαζί με την αδελφή μου στην ηλικία των 11. Μια μέρα που πήγαμε μια βόλτα στο πάρκο του νηπιαγωγείου το οποίο ήταν κοντά, κάθισα στην κούνια και προσπάθησα κουνηθώ όσο πιο δυνατά μπορούσα. Και ξαφνικά παρατήρησα ότι δίπλα κοντά στο φράχτη, υπήρχε μια ψηλή γυναίκα με κυματιστά μαύρα μαλλιά, αλλά χωρίς πρόσωπο! Δηλαδή, αντί για ένα πρόσωπο, είχε ένα λευκό δέρμα- χωρίς μάτια, μύτη, στόμα ...

Φοβήθηκα τοσο πολύ που τρόμαξα την αδελφή μου με την κραυγή μου. Τρέξαμε γρήγορα προς το σπίτι χωρις να γυρίσουμε ούτε στιγμή το να κοιτάξουμε πίσω . Η αδελφή μου είπε ότι είδα και αυτή τη γυναίκα χωρίς πρόσωπο. Ρώτησα τη γιαγιά μου: αν ηταν ένα κακό πνεύμα, αλλά η γιαγιά μου είπε ότι ήταν μάλλον το αντίθετο, που ήρθε να με προειδοποιήσει για την επικείμενη καταστροφή. Δίνω τον λόγο της τιμή μου ότι ήταν αληθινά, αλλά η εξήγηση της γιαγιάς μου δεν με πείθει.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ιστορίες για τρομερά πράγματα και πλάσματα που βλέπουν τα παιδιά!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications