11 Σεπ 2017

Έρχεται η ΕΡΤ4! Επειδή έμειναν κάποιοι αριστεροί που δήθεν δεν ειναι κομμουνιστές αδιόριστοι…

Έρχεται η ΕΡΤ4! Επειδή έμειναν κάποιοι αριστεροί που δήθεν δεν ειναι κομμουνιστές αδιόριστοι…

Οι κομμουνιστές δαιμονοποίησαν τον λεγόμενο και "ναζιστικό" χαιρετισμό,που είχαν οι αρχαίες ελληνικές κοινωνίες των Πελασγών και των Δωριέων, και έχει πάντα το ίδιο νόημα και μεταδίδει το ίδιο ευγενικό μήνυμα και ξαφνικά έγινε μόνο "ναζιστικός" αλλα απαγορεύεται στην επίσης αριστερή Γερμάνια... Ενώ η υψωμένη γροθιά των κομμουνιστών που είναι εκδήλωση μίσους βίας και βαρβαρότητας δεν τρέχει τίποτα! οι κομμουνιστές ειναι μια αδίσταχτη φυλή και οχι άπλα μια "ιδεολογία" απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη , "ιδεολογία" ειναι μονο για τους χρήσιμους ηλίθιους που έχουν μαζέψει.... !

Τέταρτο κανάλι σχεδιάζει να βγάλει στον αέρα η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τη Real Life, η νέα διοίκηση στο Ραδιομέγαρο αποφάσισε να πάρει πίσω μια από τις συχνότητες τις οποίες διαθέτει δωρεάν σε διεθνή κανάλια, όπως η Deutsche Welle και το TV5, και να την αξιοποιήσει για να εκπέμψει… ΕΡΤ4 μόνο με αθλητικά.

Δόθηκε εντολή να αγοραστούν δικαιώματα για κάθε διοργάνωση και τουρνουά στο οποίο υπάρχει ελληνική συμμετοχή (σ.σ. ακόμα και στο πόλο γυναικών) με στόχο να στηριχτεί ο ελληνικός αθλητισμός. Παράλληλα, κλειδώνουν συμφωνίες για την εξασφάλιση κορυφαίων διοργανώσεων, όπως του Μουντιάλ του 2018.

Top 5 ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Εύστοχο σχόλιο : Αναζητούσα τόσα χρόνια να βρω άτομα που πάσχουν από την ψυχική ασθένεια που λέγετε "ΜΑΛΑΚΑΣ" και όλους τους βρήκα σε ένα ΒΙΝΤΕΟ !
Θερμή παράκληση κάποιος ψυχίατρος να τους βοηθήσεις και να αναλάβει την θεραπεία τους.
Θερμή παράκληση στην Ελληνική Αστυνομία να τους μαζέψει σε κάποιο ψυχιατρείο καθώς η ασθένεια τους, τους κάνει επικίνδυνους για το κοινό.

Πράγματι οι φανατικοί κομμουνιστές αριστεροί ειναι ψυχικά ανώμαλοι και έχουν έκδηλα ψυχονευροτικά συμπτώματα άλλα έχουν βάλει χέρι και στην ψυχολογία με τον Σίγκμουντ Φρόυντ, για να αποκρύψουν την αληθινή φύση τους!...
Ένα βούρλο λέει για το τραπεζικό σύστημα η το "κεφάλαιο" που λένε αυτοι οι χρήσιμοι ηλίθιοι που γεννούν επίσης ηλίθιους, όταν:Μόνο τρεις χώρες έχουν μείνει χωρίς Κεντρική Τράπεζα των ROTHSCHILD!!! και αυτα τα διανοητικά ανάπηρα άτομα, έχουν πάρει πτυχία και θεωρούνται μορφωμένα!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έρχεται η ΕΡΤ4! Επειδή έμειναν κάποιοι αριστεροί που δήθεν δεν ειναι κομμουνιστές αδιόριστοι…
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats