25 Σεπ 2017

Πανικόβλητοι οι Εβραίοι από την εκλογική επιτυχία του AfD στις γερμανικές εκλογές!!

Πανικόβλητοι οι Εβραίοι από την εκλογική επιτυχία του AfD στις γερμανικές εκλογές!!

Εβραϊκές εγκληματικές οργανώσεις(τύπου antifa) στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ εξέφρασαν την ανησυχία τους για την εκλογική επίδοση του ακροδεξιού κόμματος AfD στις βουλευτικές εκλογές της Γερμανίας.

«Ελπίζουμε ότι τα κεντρώα κόμματα στη Μπούντεσταγκ θα διασφαλίσουν ώστε το AfD να μην εκπροσωπείται στον επόμενο κυβερνητικό συνασπισμό», ανέφερε το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο. Αυτό το λένε δημοκρατία!

«Κάποιες από τις απόψεις που έχει εκφράσει στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας εμπεριέχουν ανησυχητικά ποσοστά μισαλλοδοξίας!! που δεν έχει παρουσιαστεί στη Γερμανία για πολλές δεκαετίες και που φυσικά ανησυχούν πολύ τους Γερμανούς και τους Ευρωπαίους Εβραίους», πρόσθεσε!

Η Γερμανία είναι αντιμέτωπη με τη «μεγαλύτερη πρόκληση» μετά το 1949, σημείωσε το Κεντρικό Συμβούλιο Εβραίων της Γερμανίας. «Δυστυχώς, οι φόβοι μας έγιναν πραγματικότητα», δήλωσε ο Γιόζεφ Σούστερ, πρόεδρος του Συμβουλίου.

«Ένα κόμμα που ανέχεται στις τάξεις του ιδέες της άκρας δεξιάς και περιφρονεί τις μειονότητες στη χώρα μας εκπροσωπείται όχι μόνο σε σχεδόν όλα τα περιφερειακά κοινοβούλια, αλλά και στη Μπούντεστακ», κατήγγειλε.

Στο μεταξύ ο Ρόναλντ Λοντέρ, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου με έδρα τη Νέα Υόρκη σημείωσε:«Είναι φρικτό που το AfD, ένα αισχρό κίνημα αρνητών που θυμάται το χειρότερο παρελθόν της Γερμανίας και θα έπρεπε να έχει τεθεί εκτός νόμου, έχει τώρα να προωθήσει την χυδαία του πλατφόρμα μέσω του κοινοβουλίου».

Αυτοί ειναι οι δημοκράτες θαυμάστε τους! θα αρχίσουν πόλεμο λάσπης πάλι τα απανταχού κομμουνιστές μιάσματα! ακόμα και στην Ελλάδα οπως με τον Τράμπ αλλα ρωτήστε ενα αριστερό βλήμα γιατί τους καίει το AfD ? αφού έλεγαν επι χρονιά οτι η κομμουνίστρια δικιά τους Μέρκελ ειναι ναζι? (διαίρει και βασίλευε) και κάντε και μήνυση σε "έγκυρες πήγες" για διασπορά ψευδών ειδήσεων! οχι μονο για τα ψεμματα περί "ναζι" που "επιβάλουν μετρά" όταν οι Εβραίοι επιβάλουν μετρά ανεξάρτητου χωράς, αλλα και τα ψέμματα που σας έλεγαν μαζί με τον ΤΣΙΠΡΑ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πανικόβλητοι οι Εβραίοι από την εκλογική επιτυχία του AfD στις γερμανικές εκλογές!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: