6 Σεπ 2017

Γιαννακάκη – Δείτε τι ευχήθηκε στους Τουρκοκύπριους … Όλοι είναι βαρεμένοι στo συριζα ;

Γιαννακάκη – Δείτε τι ευχήθηκε στους Τουρκοκύπριους … Όλοι είναι βαρεμένοι στo συριζα ;

Προκάλεσε για ακόμη μια φορά αίσθηση με τις δηλώσεις της, ευχόμενη με ένα tweet στους Τουρκοκύπριους να έχουν καλό μπαϊράμι! Δήλωσε επακριβώς: «Ευτυχισμένο Μπαϊράμ στους Τ/κύπριους συμπατριώτες μας. Είθε το επόμενο Μπαϊράμι να μας βρει σε μια ελεύθερη, επανενωμένη+ομοσπονδιακή Κύπρο» και το διαδίκτυο πήρε «φωτιά»!.

Είναι η ίδια που χαρακτήρισε στο παρελθόν τους Εσθονούς νεοναζί!

Στην κ. Γιαννακάκη απάντησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης Ραχήλ Μακρή λέγοντας:

«Τι σχέση έχει το Μπαϊράμι με τα εθνικά της Κύπρου πληρωμένη συριζοδημαριτισσα;

Ευχές για ομόσπονδη επανενωμένη Κύπρο;

Εννοείς προφανώς να μας δώσουν πίσω οι Τούρκοι την Κύπρο ή να αναγνωριστεί το ψευδοκράτος και να δωθούν τα κατεχόμενα σε Τούρκους; Να τα βλέπουν αυτά οι Κύπριοι με τι προδοτες και προσκυνημένους έχουμε να κάνουμε.

Ρε όλα θα τα δώσει για να μην τα υλοποιήσει η ΝΔ και μετά θα φέρουν ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ΠΟΤΑΜΙ να λένε οι άλλοι τα υλοποίησαν. Και εις ανώτερα καλή μου και όταν λευθερωθεί η Κύπρος να πας να γιορτάζεις το μπαϊράμι μαζί τους και να φωνάξεις ζήτω η ομοσπονδιακή δημοκρατία και να φέρετε και τον Ταγίπ να την εγκαινιάσει. olatanea.gr«

Πού είναι οι αντιδράσεις των κομμάτων;

ΥΓ Το "συμπατριώτες μας" το λένε και κάτι ελληνόφωνοι Εβραίοι, όταν κάνουν προπαγάνδα, δήθεν οτι ενδιαφέρονται για το κοινό κάλο! στην ίδια σχολή υποκριτικής έχουν πάει ?

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γιαννακάκη – Δείτε τι ευχήθηκε στους Τουρκοκύπριους … Όλοι είναι βαρεμένοι στo συριζα ;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: