9 Σεπ 2017

Έρευνα: Τι πιστεύουν για ναζισμό και κομμουνισμό!αν δεν ειναι FAKE τότε το έχουν πετύχει αυτο που ήθελαν!

Έρευνα για το πόσο χειραγωγημένοι ειναι οι νεοελληνες: Τι πιστεύουν για ναζισμό και κομμουνισμό!αν δεν ειναι FAKE τοτε το έχουν πετύχει αυτο που ήθελαν!

Μέτα το: «Με τρομάζει η αντικομμουνιστική υστερία» του κομμουνιστή Mίκη Θεοδωράκη είπαν να δουν τι γίνεται στην Ελλάδα...... «Αν ελευθερία σημαίνει κάτι, είναι το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν ν’ ακούσουν.»Τζωρτζ Όργουελ. και αυτο το έχουμε κάνει πολλές φόρες εδώ γιαυτό δεν θα φτάσουμε ψηλά οπως κάτι χαζές ιστοσελίδες, συν ιντερνετικο παράνομο πόλεμο απο κομμουνιστές που η αλήθεια ειναι εχθρός τους:

H αμορφωσιά και οχι μονο στα καλύτερα της! το παιδομάζωμα πέτυχε δεν έτυχε!Η εξόντωση των Ελλήνων από τον Στάλιν με κατηγορία «ελληνική καταγωγή» οχι μονο σε ελληνικό έδαφος βαφτίστηκε ως : ιδεολογικοί αντίπαλοι, φασίστες ναζιστές, γερμανοτσολιαδές ταγματασφαλίτες, για μισό λεπτό! οι κομμουνιστες σκότωναν το στρατό της Ελλάδας για να πάρουν την εξουσία, τι διάφορα είχαν απο τους ISIS? καμιά! μάλιστα ειναι ίδιες φάτσες αλλα ας μην ασχοληθούμε με μοριακή βιολογία εδώ, .

Ενώ υπάρχουν άπειρα στοιχειά οτι ο κομμουνισμός έκανε Γενοκτονίες, ολοκαύτωμα, εθνοκαθάρσεις σε όλη την Ευρώπη που ακόμα και αυτα επιχειρούν να τα φορτώσουν σε ποιους άλλους? στους "ναζι" φυσικά! οπως οτι σκότωσαν Έλληνες(μάλιστα λένε και συγκεκριμένο αριθμό) και προκάλεσαν το λιμό(?)Ο βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός της κατεχόμενης «συμμάχου» Ελλάδας ο κύριος προξενητής του κατοχικού λιμού!

Μέρος απο απόρρητο έγγραφο (αριθμός εγγράφου F.O.371/29840:R7038)Foreign Office. "Είναι σημαντικό να έχουμε έναν υγιή πληθυσμό 7,5 εκατομμυρίων αγγλόφιλων Ελλήνων, για να ενισχύσουμε τη μεταπολεμική θέση μας στην Ανατολική Μεσόγειο, ή να αποδεχθούμε τη μείωση τού πληθυσμού της Ελλάδας σε πέντε εκατομμύρια (σ.σ.: το διαγραμμένο τμήμα παρέμεινε στο πρωτότυπο) τη μείωση τού ελληνικού πληθυσμού από την πείνα, την καταστροφή της υγείας του -κυρίως των παιδιών- καθώς και τη μεταστροφή των διαθέσεών του σε βίαια αντιβρετανικές; "! "αυτο δεν συντάχθηκε από τους "κακούς κατακτητές" που ηταν και φιλέλληνες",όπως είθισται να κινδυνολογούν οι απευθυνόμενες σε διανοητικά καθυστερημένους εθνοπατριωτικές προπαγάνδες!

Ο Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς πατέρες του κομμουνισμού, μιλούσαν για εξόντωση της Ευρωπαϊκής φυλής απο εκείνα τα χρονιά!! Η δικαιολογία τους ήταν ότι προέρχονται από παλαιότερους «πρωτόγονους» πληθυσμούς! ενώ αυτοι ηταν πολιτισμένοι απόγονοι βάρβαρων εισβολέων στην Ευρώπη τωρα πως οι νεοελληνες θεωρούν οτι ειναι απόγονοι των αρχαίων Έλληνων όλοι,και πιστεύουν κάτι γελοίες ψευτο-έρευνες περί καθαρού DNA! ειναι να απορεί κανεις με την "λογική" τους . Επίσης πως επιμένουν και λένε οτι γύρο απο τον Καύκασο την Μικρά Ασία κτλ ηταν Έλληνες, πως βρέθηκαν εκεί Έλληνες?? αλλα οι άλλοι ηταν οι "κακοί βάρβαροι ναζι" απόγονοι Μογγόλων!που έφεραν την επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο όμως! τώρα πως εκεί ηταν απόγονοι Μογγόλων και στην Ελλαδα με 400 χρονιά Τουρκομογγόλους να ειναι γνήσιοι Έλληνες ειναι απορίας άξιον! μήπως γνωρίζουν όλοι αυτοι πως ηταν καυκάσια φυλή? η γιατί κατα την περίοδο του 1930 και πιο πίσω, έλεγαν οτι οι Γερμανοί ηταν ο πιο όμορφος λαός της Ευρώπης?

Με το νέο νομοσχέδιο ποινικά κολάσιμος θα είναι ο ναζιστικός χαιρετισμός ακόμη και από βουλευτή( Ο Δωρικός χαιρετισμός που είχε επι χρονιά η καυκάσια φυλή ανεξάρτητου χωράς έγινε μονο ναζιστικός!ενώ η αριστερή κομμουνιστική γροθιά υψωμένη ελεύθερα!δαιμονοποίησαν αυτό που φοβούνται, χαιρετισμός της υψώσεως της δεξιάς χειρός, ξεκινάει από την αρχαία Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από τις Δωρικές και Πελασγικές κοινωνίες,όσοι λένε κάτι άλλο απο αυτο ψεύδονται. )
Με στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του, φυλάκιση από τρεις μήνες ως και έξι χρόνια
Με τις ίδιες ποινές θα τιμωρούνται όσοι με τον ίδιο τρόπο αρνούνται ή εκμηδενίζουν τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου και των εγκλημάτων του ναζισμού και του φασισμού, του κομμουνισμού οχι!

Ρατσισμός κατά της φυλής: Ούτε βήμα πίσω, ούτε σπιθαμή γης σε ναζί και φασίστες! ποιους θεωρούν φασίστες και οι ναζι?? δεν θα θέλατε να μάθετε!! άρα το νομοσχέδιο περί «ξενοφοβίας και ρατσισμού» στα μετρά τους τι προβλέπει σε αυτές τις περιπτώσεις που δεν αναφέρει καν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας του κομμουνισμού σε όλη την Ευρώπη? απο εκεί να καταλάβει κάνεις νοήμον τι γελοία νομοσχέδια και νομούς βγάζουν! για τον ρατσισμό των αριστερών κομμουνιστών κατά της φυλής τίποτα? (των ναζι φασιστών οπως αποκαλούν τους μη ομοίους τους)έχουν περάσει ψευδώς οτι ειναι άπλα μια ιδεολογία...

Στοιχειά των εγκλημάτων πολέμου και των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας του ναζισμού:Ο τελευταίος λόγος στην Φρέντα Άτλεϋ (1949, σ. 181):«Οι Δίκες της Νυρεμβέργης τέλειωσαν. Το μόνο που κατάφεραν είναι να γελοιοποιήσουν την αμερικανική δικαιοσύνη και να γεμίσουν τους Γερμανούς με μίσος και περιφρόνηση για την υποκρισία μας.»

Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί νομική διαδικασία. Ήταν περισσότερο μια θεατρική παρά- σταση με σενάριο, σκηνοθεσία και ηθοποιούς. Μια θεατρική παράσταση με πολλές ομοιότητες με τις δίκες μαγισσών του Μεσαίωνα. Στις πραγματικές δίκες ο κατηγορούμενος δεν είναι υποχρεωμένος να αποδείξει την αθωότητά του. Η ευθύνη των αποδείξεων βαρύνει πάντοτε την κατηγορούσα αρχή. Οι αγορεύσεις των εισαγγελέων δεν είναι αποδείξεις. Οι κατηγορίες δεν είναι αποδείξεις. Οι «εκθέσεις» που έχουν γραφτεί από τους κατηγόρους δεν είναι αποδείξεις. Οι καταθέσεις μαρτύρων που κανείς δεν τους ξέρει ή έχει δει και απλώς διαβάζονται από τον εισαγγελέα δεν είναι αποδείξεις. Οι ανεξακρίβωτοι ισχυρισμοί δεν είναι αποδείξεις. Οι «ένορκες βεβαιώσεις» που έχουν εξαφανιστεί δεν είναι αποδείξεις.Ένα κομμάτι σαπούνι, ένα φωτιστικό και η φωτογραφία ενός ντουλαπιού δεν είναι αποδείξεις. Όπως επισημαίνει εύστοχα ο αναθεωρητής Άρθουρ Μπατζ (2003, σ. 22):

«Τα στοιχεία που μας παρουσιάζουν συγκεντρώθηκαν μετά τον πόλεμο, σε δίκες. Όλα σχεδόν είναι προφορικές μαρτυρίες και “ομολογίες”. Χωρίς τα στοιχεία αυτών των δικών δεν θα υπήρχαν σημαντικές αποδείξεις “εξόντωσης”. Πρέπει να σταματήσουμε και να το σκεφτούμε προσεκτικά. Χρειάστηκαν δίκες για να καθοριστεί ότι έγινε η μάχη του Βατερλώ; Οι βομβαρδισμοί του Αμβούργου, της Δρέσδης, της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι; Η σφαγή στην Καμπότζη;»

Ο Υποναύαρχος Ντάνιελ Γκάλερυ για την Δίκη της Νυρεμβέργης μέρος απο αυτα που είχε πει :
Στην Νυρεμβέργη, δικάστηκε η ανθρωπότητα και ο πολιτισμός μας, με άνδρες των οποίων τα χέρια ήταν ματωμένα στις θέσεις των δικαστών. Ένας δικαστής ήταν από την χώρα που διέπραξε την σφαγή στο Κατύν και παρουσίασε μια σειρά μαρτύρων για να ορκιστούν στην Νυρεμβέργη ότι οι Γερμανοί το είχαν κάνει. [...] (Twenty Million Tons Under the Sea, σ. 330, 332)κάποιος είχε πει για τον κομμουνισμό και την κομμουνιστική φυλή: H ηθική του είναι το ψεύδος και η προδοσία,ή κομμουνιστική μειοψηφία θέτει εις κίνδυνον την υπόστασιν τής φυλής μας.

Στοιχειά των εγκλημάτων πολέμου και των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας του κομμουνισμού και των συμμάχων της: Ομαδικοί βιασμοί Γερμανίδων που πρώτη φορά εμείς κάναμε ευρεία γνωστο στην Ελλάδα και "αναγκάστηκαν" να το βάλουν και μερικές "έγκυρες πήγες"!!άνω των 2 εκατομμυρίων τα θύματα των βιασμών απο μογγολοκομμουνιστες, γιατι? επίσης δεν θα θέλατε να μάθετε! .Στρατόπεδα θανάτου Αϊζενχάουερ το περίφημο Prisoners of War Temporary Enclosures (ή Rheinwiesenlager).Αεροπορικές επιδρομές σε αμάχους.Η σφαγή του Νταχάου.Η σφαγή των αμάχων στο Kocevski Rog.Μαζικές εκτελέσεις αιχμάλωτων πολέμου.Πυρηνικός όλεθρος σε αμάχους.Η σφαγή καυκάσιων γύρο απο τον Καύκασο, η Ελλήνων οπως τους αποκαλούν(?).Η σφαγή μη κομμουνιστών επι ελληνικό έδαφος : Ο Άρης Βελουχιώτης έλεγε: «Εφτάμιση εκατομμύρια Έλληνες είναι. Απ' αυτούς θα μείνουν τρία εκατομμύρια, και πολύ τους». Παιδομάζωμα! ΕRROR! ειναι τόση μεγάλη η λίστα των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας του κομμουνισμού που δεν φτάνουν 100 σελίδες όποτε σταμάτα εδώ!
Νομίζω ήρθε ο καιρός να πουν στους νεοέλληνες οτι στην Ελλάδα υπάρχουν 3 κυρίες φυλές και μια ουδέτερη, και δεν ειναι όλοι απόγονοι των αρχαίων ! επίσης η φυλη εχει άμεση σχέση και με τι "ιδεολογία" έχει κάποιος!οπως πχ ένας απόγονος απο λαθρο θα γίνει ΣΥΡΙΖΑ και κομμουνιστής....«Η ιστορία είναι δύο ειδών – η επίσημη ιστορία που διδάσκεται στα σχολεία, ένα άθροισμα ψευδών για ευρεία χρήση· και υπάρχει η μυστική ιστορία η οποία ασχολείται με τις πραγματικές αιτίες των γεγονότων – ένα σκανδαλώδες χρονικό.» Μπαλζάκ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έρευνα: Τι πιστεύουν για ναζισμό και κομμουνισμό!αν δεν ειναι FAKE τότε το έχουν πετύχει αυτο που ήθελαν!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats