8 Σεπ 2017

Όταν είσαι 60 φεύγα και παριστάνεις το ΠΙΠΙΝΙ part2!Λίγη ντροπή δεν θα βλάπτει για την κυρία ενός επιφανούς πολίτικου!

Όταν είσαι 60 φεύγα και παριστάνεις το ΠΙΠΙΝΙ part2!Λίγη ντροπή δεν θα βλάπτει για την κυρία ενός επιφανούς πολίτικου!

Ενοχλήθηκαν κάποιοι σε προηγούμενο ποστ για το ντύσιμο (Ό ταν είσαι 60 φεύγα και παριστάνεις το ΠΙΠΙΝΙ έτσι ντύνεσαι!- Δείτε πώς έσκασε η ΜΠΡΙΖΙΤ στο αεροδρόμιο)

Και ένας μας έκανε αυτο το σχόλιο με αφορμή και αυτο: Λίγη ντροπή δεν θα βλάπτει όταν μιλάς ετσι για μια κυρία και δει επισκέπτρια σύζυγο ενός επιφανούς πολίτικου. Εξ άλλου μήπως θα έπρεπε να σε ρωτήσει τι θα φορέσει;!!! αυτο γίνεται όταν παρουσιάζεις στην μάζα ως ινδάλματα άτομα που δεν αξίζουν τίποτα!το οτι ασχολούνται αυτές "οι έγκυρες πηγές" μέρα νύχτα μαζί με τίτλους όπως :Εντυπωσίασαν στα λευκά Μπριζίτ Μακρόν και Μπέτυ Μπαζιάνα !!δεν ενοχλήθηκε!

Σιγά μην προσκυνάμε τον καθε βλάκα!! κάτι τέτοια άτομα οχι μονο σεβασμό δεν αξίζουν, αλλα ούτε καν να τους λες κυρίους! όμοιος και κάτι δήθεν "Έλληνες" που το παίζουν κάποιοι! εσείς που πάτε και γλείφεται τέτοιους δήθεν τύπους, ειδικά της πολίτικης να σας βάλουν σε καμιά θέση να θα τους σέβεστε και να τους προσκυνάτε! τους έχουμε ζήσει απο κοντά!(λόγο εργασίας) και διαπιστώθηκε οτι ειναι άκρως αδισταχτα άτομα και υποκριτές οι 9 στους 10 πίσω απο τα κοστούμια και το τουπέ οτι ειναι κάποιοι! πόσο μάλλον κάποιος Μακρόν που έχει την γρια για να το παίζει άντρας "κανονικός" άλλη μια υποκρισία του !

Εξάλλου γιαυτό έφτασαν εκεί που ειναι και έχουν ψωνιστεί γιατί κάποιοι τους γλείφουν να τους βάλουν σε καμιά θέση,τους βλέπουν ως "ινδάλματα" και "ήρωες" που θα τους σώσουν, άχρηστα άτομα που δεν έχουν προσφέρει τίποτα, πείτε ένα λόγο να σέβομαι έναν κομμουνιστή κακομαθημένο τύπου Τσίπρα η Μητσοτάκη? γιατί τους έβαλαν σε μια θέση που δεν αξίζουν καν? η μήπως έχουν δουλέψει πότε τους? αυτα τα κακομαθημένα τα είχαν ολα έτοιμα απο την κούνια, άχρηστα κορμιά που τους δίνουν και άξια, και αναρωτιούνται πως έγινε ετσι η χώρα! και αυτο δεν ισχύει μονο στην πολίτικη! γενικά οι δούλοι έχουν την τάση να υποκλίνονται σε άχρηστα ινδάλματα.

Όπως λεει και κάποιος για την ΕΡΤ έπρεπε να αλλάξει όνομα σε… ΜανολιόςTV προς τιμήν του Εμ. Μακρόν. Τόσες ώρες για την επίσκεψη του Γάλλου, τόσο γλείψιμο, τέτοιος ηθελημένος επαρχιωτισμός. Και τέτοια βιασύνη να αναδειχθεί ο σπουδαίος ρόλος του μεγάλου ηγέτη Αλέξη που βγάζει την Ελλάδα από την κρίση και φέρνει επενδύσεις. Του ίδιου Αλέξη που κάθε δεύτερη ημέρα εξυμνεί τον ανύπαρκτο σοσιαλισμό και ενδιάμεσα πεθαμένους ηγέτες της δεκαετίας του 80.

Τόσο η βιασύνη, τόσο το άγχος να δείξουν τον Γάλλο Μακρόν και τον Έλληνα… κοντόν, ως προς το πολιτικό δέμας εννοείται. Ξεχνώντας βεβαίως ότι μόλις πριν λίγους μήνες ο Γάλλος πρόεδρος ήταν για την κυβέρνηση και την αριστερά ο άνθρωπος των τραπεζιτών, ένας ανάλγητος τεχνοκράτης, ένα υποχείριο του Ρότσιλντ και άλλα τέτοια γραφικά.

Δεν λάτρεψα τις ιεραρχίες του,ούτε λύγισα με υποταγή μπροστά τους ,ούτε στα ψεύτικα είδωλά τους.Δεν χαμογέλασα ψεύτικα,υπήρξα πάντα ξεκάθαρος,ανάμεσα στα πλήθη,δεν ήμουν ένας άλλος αριθμός.Ήμουν μαζί τους, μα δεν ήμουνα δικός τους.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Όταν είσαι 60 φεύγα και παριστάνεις το ΠΙΠΙΝΙ part2!Λίγη ντροπή δεν θα βλάπτει για την κυρία ενός επιφανούς πολίτικου!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: