5 Σεπ 2017

Οι επιστήμονες μελετούν το ένα «ξένο» σώμα μικρής μούμιας μωρού στην Nazca,με στάση σώματος εμβρύου! VIDEO

Οι επιστήμονες μελετούν το ένα «ξένο» σώμα μικρής μούμιας στην Nazca,με στάση σώματος εμβρύου!

Οι επιστήμονες που συμμετέχουν στη μελέτη σκελετών που φαίνεται να ειναι εξωγήινα και βρέθηκαν σε ένα μυστικό τάφο, που βρίσκεται στην έρημο της Nazca στο Περού, μαζί με τους άλλους σκελετούς βρηκαν αυτο το μικρό σκελετό που οπως φαίνεται ηταν μωρό .

Η ιστοσελίδα gaia.com έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο με τις πέντε μυστηριώδες μούμιες που βρήκαν στην Νάζκα , και στη στάση που έχει ένα σαν νεογέννητο μωρό.

Προς το παρόν, οι ερευνητές λένε ότι πήραν δειγμάτων ιστού για εξέταση DNA, και θα γίνει χρονολόγηση με άνθρακα, καθώς και ακτίνες Χ και αξονική τομογραφία διεξάγεται το σώμα του ήδη .

Oι ακτίνες Χ της μικρής μούμιας, ένας ειδικός στον τομέα της εναλλακτικής ιατρικής, είπε ότι: «εκ πρώτης όψεως ο σκελετός έχει την ίδια δομή με εκείνη του ανθρώπου.»

Νάζκα, γνωστή για τα αινιγματικά γεωγλυφικά της (τις διάσημες «Γραμμές της Νάζκα», τα σχέδια τα οποία σχηματίζουν φαίνονται μόνο από μεγάλο ύψος): Το συγκεκριμένο «ον» φαίνεται να είχε από τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι και από έξι δάχτυλα σε κάθε πόδι, ενώ το κρανίο ήταν ιδιαίτερα στενόμακρο- χαρακτηριστικά που πυροδότησαν θεωρίες περί λειψάνου ενός αρχαίου, μη ανθρώπινου όντος, πιθανώς εξωγήινης προέλευσης. Σημειώνεται ότι οι θεωρίες περί ιχνών αρχαίων αστροναυτών στη Λατινική Αμερική (και όχι μόνο), που επηρέασαν την πορεία αρχαίων πολιτισμών και έμειναν στη μνήμη τους ως «θεοί» είναι ιδιαίτερα παλιές και δημοφιλείς.

Τα troll του Soros και οχι μονο, για να λέμε την αλήθεια οι εβραιοκομμουνιστες ανά τον κόσμο, ειμαι σίγουρος οτι θα τα βγαλουν ως ΗΟΑΧ ! αν δεν το έχουν κάνει ηδη! κάνουν εξετάσεις σε άγαλμα μάλλον !... Στην δήθεν "σατιρική" World News Daily Report εβραϊκή ιστοσελίδα, που βγάζει ως ΗΟΑΧ αλήθειες δεν το είδα πάντως (ΥΓ δεν ειναι και στο youtube το επίσημο βιντεο της ομάδας να το κατεβάσουν! ).

Οι επιστήμονες μελετούν το ένα «ξένο» σώμα μικρής μούμιας στην Nazca,με στάση σώματος εμβρύου!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι επιστήμονες μελετούν το ένα «ξένο» σώμα μικρής μούμιας μωρού στην Nazca,με στάση σώματος εμβρύου! VIDEO
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications