30 Σεπ 2017

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ???ΆΡΘΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ !!!

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ??

Αυτό μας έστειλε σε μήνυμα ένας κομμουνιστής στην σελίδα μας στο facebook : ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ??? ρωτάει περιμένοντας απάντηση! άλλα κάνει block! και τι ερώτηση ειναι αυτη? ειναι γνωστο οτι οι κομμουνιστές ειναι χαμηλής νοημοσύνης και αντίληψης εκτός απο δογματικούς χρήσιμους ηλίθιους, γιαυτό και δεν έχουν ούτε έναν εφευρέτη διαχρονικά κομμουνιστή .

Θα το απαντήσω λοιπόν και σε αυτο και σε κάθε κομμουνιστικο μόρφωμα: Πρώτα απο όλα αποκλείεται να έβγαινε σημιτική φυλή κομμουνιστής απο μένα που έχουν τέτοιες φάτσες ίδιους με τους όμβριους και άραβες! ο λόγος ? 1) διότι ανήκω στην καυκάσια φυλή!& έχω την ομάδα αίματος που ειχαν οι αρχαίοι σε όλη την Ευρώπη,σήμερα ειναι η πιο σπάνια!!! ειναι και αυτο ένα δείγμα οτι έχω εκφυλιστείτε πιο λίγο απο άλλους...

2 δεν έχω θανάσιμο μίσος προς στην σβάστικα και τον δωρικό χαιρετισμό άρα πως θα έβγαινε κομμουνιστης??? που είχε η φυλη μου σε όλη την Ευρώπη καποτε και την αρχαία Ελλαδα, γνώστη και ως ινδοευρωπαϊκή φυλή, σε αντίθεση με τους εισβολείς (που βλέπουν σβάστικα η δωρικό χαιρετισμό και βγάζουν αφρούς)! που χωρίζονται σε 4 κυρίες κατηγορίες η αρχική φυλή τους: σημιτικές (αραβικές χαμιτικές Εβραίοι κτλ), μογγολικές και νέγρους.. Από αυτές τι φυλές εισβολέων κατάγονται πολλοι σήμερα στην Ευρώπη..

Χάρτης εισβολής βάρβαρων στην Ευρώπη! έκαναν εισβολή και απο την Ισπανική χερσόνησο στην Ευρώπη απο την Αφρική
ΥΓ η ινδοευρωπαϊκή φυλή η άρια φυλή, βαφτιστικέ "μύθος" ξαφνικά και "ναζιστικές θεωρίες" απο τους απανταχού κομμουνιστές αριστερούς σημιτικές φυλές! κλασική τακτικής τους οτι αλήθεια βγαίνει γίνεται "θεωρίες συνωμοσίας"! για να αποκρύψουν την συνωμοσία και οχι την θεωρία! τι και αν υπάρχουν ενα σορό στοιχειά για το αντίθετο που δεν φρόντισαν να αποκρύψουν οπως και η λέξη άρια φυλή :

Ιδού και χάρτης γονιδιώματος που συνηγορεί στην ινδοευρωπαϊκή φυλή έφτανε μέχρι την Ινδία και άρχισε κάπου προς τον Καύκασο στη Μαύρη και την Κασπία θάλασσα,οπως σωστά έλεγαν κάποιοι πριν πολύ καιρό και το εκαναν "ναζιστικές θεωρίες" και ειναι και απο επίσημη σελίδα του κατεστημένου! και είχε πάντα την σβάστικα και τον Δωρικό χαιρετισμό γνωστό και ως ναζιστικό (έρρωσθε & ευδαιμονείτε)δια ανατάσεως της χειρός, προς τον Απόλλων !!γιαυτό το όνομα "καυκάσια φυλή" οι Δωριείς που κατέβηκαν στην Ελλάδα απο βόρεια,άλλοι έμειναν γύρο απο τον Καύκασο για να τους σφάξει ο Στάλιν τελικά, ένας δεν αναρωτήθηκε πως βρέθηκαν "Έλληνες" στον Καύκασο που σκότωνε ο Στάλιν?... πράγματι οι Αρία φυλή ειναι "ναζι" εκ φύσεως οι αρχαίοι Σπαρτιάτες ναζισμό και φυλετική υγειά είχαν!γιαυτό οι Εβραίοι μισούσαν την Δωρική φυλή απο τοτε που έφεραν την δημοκρατία στην αρχαία Αθηνά,ώστε να έχουν και οι κατώτερες ελεγχόμενες φυλές τα ίδια δικαιώματα , χώρισαν την Ευρώπη σε χώρες και άλλαξαν την γλωσσά αυτο ειναι το πραγματικό διαίρει και βασίλευε!!.

Δεν ειναι και τυχαίο το γεγονός οτι η επιστημονική πρόοδος ήρθε απο την Ευρώπη της Άριας φυλης και οχι απο την Αφρική ούτε απο την Κίνα κτλ! και ειδικά προς ανατολή ειναι μογγολικές φυλές μανούλες στην αντιγραφή, και φαίνεται οι Οβριοί να τους νιώθουν συγγενείς,(κάποιος μασόνος παλιότερα σε βιντεο λεει οτι οι Εβραίοι ειναι Μογγολοι στο Γένος) η Κίνα έγινε υπερδύναμη, και στην Ευρώπη κλείνουν οτι εργοστάσια έχουν μείνει το ένα μετά το άλλο και έχουν επιβάλει φόρους μετρά κτλ!

Ο λόγος που έστειλε ? για αυτη η φώτο που βάλαμε!

3 Από μικρός ήμουν πρωτοπόρος σε οτι αν έκανα, και αναρωτιόμουν γιατί πολλοι άλλοι δεν καταλαβαίνουν ούτε τα αυτονόητα,και οχι μονο στο ίντερνετ που θα νομίζουν κάποιοι! μου έκανε εντύπωση οτι πολλοί δεν μπορούν να κάνουν ούτε άπλα καθημερινά πράγματα πρέπει να τα σπουδάσουν!,οπως πχ να βιδώσουν συρτάρια που έχουν κρεμάσει! δεν πιάνουν τα χεριά τους πουθενά πάρα μονο στο μπλα μπλα,τελικά διαπιστώθηκε οτι οι πιο άχρηστοι παντού σε οτι δουλειά και να κάνουν ειναι και αριστεροι κομμουνιστές συνήθως! αν δεν σπούδαζαν αυτές οι φυλές ώστε να μάθουν κάτι θα ηταν εντελώς παράσιτα στην κοινωνία, και συνήθως δεν πιάνουν δουλείες που θέλουν χειρωνακτική εργασία και μυαλό, αλλα να γίνουν πρόεδροι κομματόσκυλα κτλ! να γιατί έχουν εκφυλιστεί τα πάντα.

Παράδειγμα: κρητικός αξιωματικός της αστυνομίας πρώην Πασοκος νυν Σύριζα (εδώ να σημειωθεί οτι οι κριτικοί σε μεγάλο ποσοστό δεν ειναι ελληνική φυλή αλλα άραβες και φυσικά μεγάλα ποσοστά σε κομμουνιστές ),έβγαλε 2 κόρες και ένα γιο όλοι τους αριστεροί, ενώ η μάνα έχει την ίδια ομάδα αίματος με μένα, και τα 3 βγήκαν με την ομάδα αίματος του αριστερού πάτερα τους που "τυχαία" ειναι εβραϊκή ομάδα αίματος! έτσι γίνεται η γενοκτονία μια φυλης και η επικράτηση μιας άλλης!συν μετρά να μην κάνουν παιδιά αναμεταξύ τους, σε όλη την Ευρώπη η φυλή μου ειναι υπό εξαφάνιση πια. Σε όσους κρητικούς θίγονται: Οι μινωίτες δεν ήσαν Έλληνες, δεν μιλούσαν ελληνικά, η γραφή τους δεν έχει αποκρυπτογραφηθεί. Περί το 1400 π.Χ κατακτώνται από τους Έλληνες Αχαιούς, περιορίζονται στην ανατολική Κρήτη και συνεχίζουν να μιλούν, όπως λέει ο Ηρόδοτος, ακόμη την ξενική τους γλώσσα . Γι΄αυτό αποκαλούνται Ετεόκρητες, δηλαδή ντόπιοι Κρήτες και αντιδιαστέλλονται από τους Έλληνες. )

«Ούτε σπιθαμή γης στους ναζί» Η Εφημερίδα των Συντακτών κομμουνιστών - efsyn! ο ένας εχει και εικόνα προφίλ τον Εβραίο Βελουχιώτη! όλοι οι κομμουνιστές ανεξαίρετος ειναι σημιτικές φυλές! Γ@Μ@ Τους,Κατούρα Τους Τα Μούτρα Και Γ@Μ@ Τους Την Φάρα Τους. Αυτά Είναι Τα Τραγούδια του Φύσσα οχετός ύβρεων και μίσους!δεν έπρεπε να υπάρχει διαχωρισμός αναμεσα στο δόγμα και στην σχιζοφρένεια,όταν το δόγμα ξεπερνάει την λογική τοτε υπάρχει πρόβλημα στον εγκέφαλο, και έτσι είναι οι κομμουνιστές όπως και τα "αδέλφια" τους οι ισλαμιστές,τα ίδια μυαλά έχουν, και μοιάζουν, αυτη η φυλή πραγματικά δεν έχει καμιά σχέση με ευγενές φυλή! και ξέρετε ποια ηταν η ευγενές φυλή ? η άρια!Arya (σανσκριτικά Arya άτομα «ευγενή»). Σε βουδιστικά κείμενα, οι aryas είναι εκείνοι που έχουν τη βουδιστική Sila (Sila , που σημαίνει «αρετή»)...

Αυτά τα HIP-HOP τραγούδια έχουν καμιά σχέση με αυτα της κομμουνίστικης βάρβαρης φυλής που συνήθως ειναι οχετός ύβρεων και μίσους??? φυσικά και όχι, το μίσος ξεχειλίζει και στα τραγούδια τους ! ειδικά οι ύβρεις οι βωμολοχίες και η υποκρισία ειναι σε καθημερινή βάση σε αυτές τις βάρβαρες φυλές,να γιατί πότε δεν συμπαθούσα αυτούς που βρίζουν με το παραμικρό, έχει συνειδητοποιήσει κάνεις τι κακό κάνουν στην κοινωνία και στο κόσμο? απο που να άρχισες και που να τελειώσεις? αυτοι εχουν εκφυλίσει τα πάντα παντού! και ακριβώς λόγο της αδίσταχτης φύση τους κοροϊδεύουν και εκμεταλεύονται γυναικες και αντρες αντιστοιχία με αποτέλεσμα να έχουν κάνει ένα κόσμο μπάχαλο! πολλοί δεν ξέρουν ποιοι ειναι πια, ούτε οτι ειναι ξεχωριστές φυλές απο άλλους, τωρα με την έλευση των εμβολίων θα πέσουν όλη στο ίδιο ζωώδες επίπεδο των βάρβαρων! εκτός και νομίζει κάνεις οτι τα κάνουν για το κάλο της ανθρωπότητας!αυτοι που έχουν σπείρει τον όλεθρο διαχρονικά και το ψέμα και υποκρισία ειναι στο αίμα τους :

Ακριβώς για τον ίδιο λόγο όσο πας πίσω στο χρόνο βλέπεις οτι οι άνθρωποι ηταν πιο αγνοί με άξιες και ιδανικά, μεταξύ άλλων ανάμεσα σε αυτές οι βάρβαρες αδίσταχτες φυλές ,πολλοι ειναι Εβραίοι στο γένος, τα ρυπογόνα έθνη ειναι εδώ! , φαίνεται να ειναι φορείς μεταξύ άλλων, σε κάτι που μεταφέρουν στους απόγονους να τους κανει πιο αδίσταχτους απο οτι ειναι η ίδια η φύση τους ώστε να μην νιώθουν τύψεις,(δεν ειναι καν στις γενικές εξετάσεις αίματος!! ώστε να παίρνουν απαρατήρητοι ) η άλλη περίπτωση ειναι να λειτουργεί και ως σπόρος "υποδοχέας & σήμα" για να μπουν στο φυσικό μας κόσμο,αλλα εδώ πάμε σε αλλα μονοπάτια και που δεν μπορουν να διανοηθούν ,και δεν γίνεται να λες για επιστημονικά πράγματα σε μεγάλα παιδιά του νηπιαγωγείου που δεν ξέρουν ούτε τα αυτονόητα! ενα ειναι το σίγουρο : τα ρυπογόνα έθνη που τόσες αναφορες υπάρχουν ζουν ανάμεσα μας! όσοι ανατρέξουν στην πρόσφατη ιστορία θα καταλάβουν ποιες ειναι καθώς έχουν συγκεκριμένη ιδεολογία!! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, (ΥΓ προς εβραιοελληνες συνεχίστε ιντέρνετικο πόλεμο!)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ???ΆΡΘΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ !!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Δεν υπάρχει ινδοευρωπάϊκή φυλή ούτε γλώσσα. Αυτό είναι ένα αφεύρημα των σιωνιστών για να καλύψουν ότι όλοι οι λευκοί άνθρωποι κατάγονται από τους Ελληνες. Και ο ίδιος ο Χίτλερ, όταν τον ρώτησε ο Λεόν Ντεγκρέλ, ποιοι είναι οι πρόγονοί μας, του απάντησε "οι Ελληνες".
Σταματήστε να πέφτετε θύματα του δηλητηρίου του σιωνισμού. Τι θα πεί ινδοευρωπαϊκή φυλή; Οι Ασιάτες του Ουζμπεκιστάν, της Ινδίας, του Αφγανιστάν και οι άλλοι μη λευκοί, ανήκουν στην ίδια φυλή; Θα τρελαθούμε; Τι θα πεί καυκάσια φυλή; Από εκεί κατάγονται οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι. Πως είναι δυνατόν να ανήκουν στην ίδια φυλή με τους Ελληνες, τους Γερμανούς, τους Γάλλους και τους Νορβηγούς; Για να μη πουν ότι οι λευκοί κατάγονται από την Αιγαιακή φυλή ανακάλυψαν το παραμύθι της Καυκάσιας φυλής. Φτάνει με τις σιωνιστικές βλακείες.

no imageAtom

Αυτά που λες εσύ είναι σιωνιστικα παραμύθια όπως και μύθο το έβγαλαν οι κομμουνιστές,ιδού τα στοιχεία :Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιος είναι ο ινδοευρωπαϊκος χώρος και ποια είναι η ινδοευρωπαϊκή φυλή;http://www.aetos-apokalypsis.com/2017/10/indoeyrwpaikh-fylh.html
Και στην Ευρώπη Σαμ Πακιστανοί θα γίνουν απο εδώ και πέρα με τους λαθρο οι κομμουνιστές είναι ηδη μη καυκάσιοι

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: