24 Σεπ 2017

TA ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ (ROTHSCHILD) Β! Έκδοση

TA ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ (ROTHSCHILD) Β! Έκδοση

Η EL-DORADO GOLD δήλωσε, «Δεν φεύγουμε από την Ελλάδα».

Σιγά μην έφευγε!!Είναι πολύς ο ΧΡΥΣΟΣ!!! Ο ΧΡΥΣΟΣ του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είμαστε ανάξιοι να χειριστούμε την κληρονομιά των πατέρων μας, με Τσίπρα-Κούλη-Φώφη-Σταύρο, κ.λ.π.

Είναι πολλά τα λεφτά!!!
Η EL-DORADO αγόρασε τις Σκουριές, το Στρατώνι, την Ολυμπιάδα, και τις γύρω περιοχές των χρυσωρυχείων έναντι «Πιρ-Παρά», από τις υπόδουλες Κυβερνήσεις, και το χρήμα το φάγανε...............

Δεν πήγε στα δημόσια Ταμεία, προς όφελος του Ελληνικού Λαού.Πήγε στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Έγινε ανακύκλωση!!!!«Γιάννης κερνά, και Γιάννης πίνει» λέει ο Λαός.Εδώ βρήκε αποικία και προτεκτοράτο. Εδώ βρήκε υποσαχάρια χώρα. «Εδώ βρήκε το μήνα που τρέφει τους ένδεκα», λέει ο λαός.Εδώ βρήκε τεταρτοκοσμική χώρα!!!

Τη χώρα του ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, κ.λ.π.
Τη χώρα των Σημίτη-Τσίπρα-ΓΑΠ-ΣαμαροΒενιζέλων-Τούρκογλου. Είναι όλοι τους Εβραίοι, συντοπίτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και δούλοι αυτού. Που θα ξαναβρεί τέτοια σύμβαση;;;
Βρήκε τη Σύμβαση Σημίτη-Πάχτα............
Σύμβαση που ούτε στην Ουζουμπούρου δεν βρήκε.
Γιατί να μην κρατικοποιήσουμε τα χρυσωρυχεία;;;

Ως γνωστόν η ELDORADO GOLD είναι ιδιοκτησίας του Εβραίου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η EL-DORADO GOLD εκβιάζει το Κράτος με θέμα τους εργαζομένους. Χρησιμοποιεί τους εργαζομένους...............Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ παίρνει το χρυσό της Μακεδονίας τζάμπα, με μόνο προσόν την απασχόληση των εργαζομένων.Οι πολιτικοί μας είναι υπάλληλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.Ποίος θα αντισταθεί στις θελήσεις του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έβαλε τους υποτακτικούς του, το Πρωθυπουργό του ΚΑΝΑΔΑ, και τον Πρόεδρο της ΓΑΛΛΙΑΣ, να τηλεφωνήσουν στον ΤΣΙΠΡΑ.Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έβαλε τα μεγάλα μέσα............Ο ΤΣΙΠΡΑΣ αντιστάσεως μη ούσης, υπέγραψε τις συμφωνίες, σε μυστική συμφωνία στο Μαξίμου, με τον GEORGE BURNS, πρόεδρο της EL-DORADO!!!

Σιγά μην υπέγραφε............Η καρέκλα να είναι καλά.................
Ο ΧΡΥΣΟΣ της Χαλκιδικής, οδεύει προς τις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και η Ελλάδα χρωστάει της Μιχαλούς, λέει ο Λαός.

Τα χρωστάει στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.............Και ο Λαός πένεται, και ζεί σύμφωνα με τα Μνημόνια..........Και οι Εβραίοι Ευρωπαίοι της Ε.Ε. πιέζουν και άλλο.Ο Εβραίος-Αυστριακός ΤΟΜΑΣ ΒΙΖΕΡ έχει λυσάξει..........Ενώ ο Εβραίος ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ μας κλέβει το ΧΡΥΣΟ.............
Όπως δώσανε οι προδότες πολιτικοί το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής, έτσι θα δώσουν και τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ & Φ.Α. της Ελληνικής Α.Ο.Ζ., και εμείς οι Έλληνες θα μείνουμε με τα Μνημόνια, τις Αξιολογήσεις, τους Εβραίους της Ε.Ε. , & ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ στο χέρι...........

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ.Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Σχετικά με την φώτο: Πανούκλα, ή Μεγάλη Πανώλη προκάλεσε μια από τις πιο σοβαρές πληθυσμιακές καταστροφές που γνώρισε ποτέ η Ευρώπη, οι τρομερές δημογραφικές συνέπειες σημειώθηκαν στη δυτική Ευρώπη από την μολυσματική αρρώστια.Ο συνολικός ανθρώπινος απολογισμός της, υπολογίζεται σε 75 έως 100 εκατομμύρια νεκρούς στην Ευρώπη και στην Ασία. Διαδόθηκε ταχύτατα σε ολόκληρη την Ευρώπη έως την Αγγλία, την Γερμανία και στην Σκανδιναβία ακόμη.

Διαδίδονταν από ποντικούς σύμφωνα με την wikipedia τους! συμφωνώ σαν αυτούς στην φώτο όμως!άλλο ένα απο τα πολλά που λέγεται για πρώτη φορά απο εμας, στην "εξωτική τροπική και δημοκρατική Ελλάδα"!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

TA ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ (ROTHSCHILD) Β! Έκδοση
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications