1 Αυγ 2017

Πόσο ηλίθιος είσαι? Πόση επίγνωση έχεις του φυσικού σου κόσμου? KANE TO ΤΕΣΤ!!!

Πόσο ηλίθιος είσαι? Πόση επίγνωση έχεις του φυσικού σου κόσμου?  KANE TO  ΤΕΣΤ!!!

Λίγα λογία περί ηλιθιότητας:

Οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται στην φυλακή του νου που ζουν! βυθισμένοι σε πάσης φύσεως δογματισμούς και πρότυπα καλούπια που τους εμποδίζουν να δουν την αλήθεια, σαν φάρμες ζώων που θα παλέψουν για αυτή την φυλακή μυαλών που τους έχουν μεγαλώσει!

Άτομα που υπερασπίζονται με λύσσα και φανατισμό την ίδια τους την υποδούλωση τους!

Η ηλιθιότητα ειναι μεταδοτική,ειδικά με το ίντερνετ, χειρότερο απο την τηλεόραση !που έχει μετατραπεί εργαλείο μαζικής πλύσης εγκεφάλου γιατι βοηθούν και οι χρήσιμοι ηλίθιοι, είτε με copy paste είτε διαιωνίζουν την προπαγάνδα μεσώ facebook πχ.Το πλήθος, δηλαδή, συμπεριφέρεται με περισσότερο βλακώδη τρόπο από τα μεμονωμένα άτομα που το συνθέτουν. Αυτό εξηγεί γιατί ολόκληροι λαοί μπορούν εύκολα να χειραγωγηθούν, ώστε να επιδιώκουν τρελούς σκοπούς. Αυτό το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα γνωστό στην ψυχολογία.

Η συναισθηματική μετάδοση, που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της ομάδας, μειώνει την κριτική ικανότητα. Παρατηρείται τότε η «πόλωση της λήψης αποφάσεων»: επιλέγεται η πιο απλή λύση,που συνήθως είναι και η λιγότερο έξυπνη.

«Βλάκας είναι αυτός που με τις ενέργειές του προκαλεί ζημιά σε κάποιον άλλο, αλλά παράλληλα δεν πετυχαίνει κάποιο πλεονέκτημα για τον εαυτό του ή ακόμα υφίσταται ζημιά και ο ίδιος.»

Το παρακάτω τεστ βασίζεται στην κοινή λογική που απουσιάζει απο πολλούς, και μερικές στοιχειώδες γνώσεις, που πρέπει να γνωρίζει κάποιος σε μια τέτοια εποχή! αν δεν τις γνωρίζει κάτι δεν πάει καλά στην ευφυΐα του!

You Scored:

Ranking:

Κοινοποιήστε το τεστ σε φίλους σας.......!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πόσο ηλίθιος είσαι? Πόση επίγνωση έχεις του φυσικού σου κόσμου? KANE TO ΤΕΣΤ!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats