20 Αυγ 2017

Παπαδημούλης: Οι παρανοϊκοί του ISIS λειτουργούν ως ο ακροδεξιός βραχίονας του Ισλάμ! για όλα οι δεξιοί φταίνε!

Παπαδημούλης: Οι παρανοϊκοί του ISIS λειτουργούν ως ο ακροδεξιός βραχίονας του Ισλάμ! για ολα οι δεξιοί φταίνε! οχι οι όμοιοι του που κουβαλούν ορδες απολίτιστων στην Ευρώπη!!

Όχι οι όμοιοι του που κουβαλούν ορδες ισλαμιστών στην Ευρώπη!
Λογική αριστερών : οι ισλαμιστές ISIS ειναι οι κομμουνιστές του ισλαμ που τους υποστηρίζουν, αλλα λένε για ισλαμοφασίστες!αντί για ισλαμοκομμουνιστές! η Μέρκελ ειναι κομμουνίστρια απο το σινάφι τους, αλλα λένε για "ναζι"που τάχα επιβάλει μετρά! σε οτι λένε αυτοι και η αποβλακωμένη μάζα (οι πολλοί) ειναι το αντίστροφο σε όλους τους τομείς, απο ιστορία έως για το ποιοι ειναι οι φασίστες οπως το εννοούν αυτοι! πρόκειται για αδίσταχτους άκρως επικινδύνους και οχι μονο στην πολίτικη (δεν ειναι τυχαίο που έχουν καλές σχέσεις με ολα τα αποβράσματα που αποφυλακίζουν!)έχουν φέρει την καταστροφή διαχρονικά,και έχουν όνομα:

Αριστεροκομμουνιστες!! δημιουργία της μασονίας και αυτοι και η "ιδεολογία" τους!μια αδίσταχτη φάρα που έχει την εξουσία, και αναρωτιούνται πως ειναι υπέρ του παράλογου και δεν έχουν ίχνος ενοχών ή τύψεων!αυτα τα "άτομα" ειναι προβληματικά, και αυτοι και οι χρήσιμοι ηλίθιοι που έχουν μαζέψει, να γιατί έχουν βάλει χέρι και στην ψυχολογία! κατά πάσα πιθανότητα ο μετωπιαίος λοβός (frontal lobe) ειναι νεκρός εκ γενετής και λειτουργούν οπως τα ζώα,για να μην πάμε σε αλλα πιο βαθιά μονοπάτια για το τι ειναι ακριβώς όλοι αυτοι! αν υπήρχε τρόπος να μετρήσεις την κάκια που έχουν θα κτυπούσε κόκκινα , τι κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα λένε οι μάζες ? αφου αυτοι ειναι απο πίσω! το δε ΠΑΣΟΚ το δημιούργησαν κομμουνιστες οπως και το ΣΥΡΙΖΑ!Οι μάζες νομίζουν οτι ειναι καθαρά πολίτικο το θέμα, οχι δεν ειναι μονο πολίτικο ,η πολίτικη ειναι μονο η κορφή του παγόβουνου, υπάρχουν πολλά μυστικά κάτω απο την επιφάνεια ,που δεν έχουν καν διανοηθεί πολλοί!

--------------Για να δούμε τι λένε πάλι:

Για ένα ακόμα τυφλό χτύπημα του Ισλαμικού Κράτους, έκανε λόγο σε συνέντευξή του, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωμάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Οι παρανοϊκοί του ISIS λειτουργούν ως ο ακροδεξιός βραχίονας του Ισλάμ, χτύπησαν στην "καρδιά" της Βαρκελώνης και στην αιχμή της τουριστικής περιόδου, στην κλασική "βόλτα" όπου βρίσκονται κυρίως νέοι άνθρωποι, Καταλανοί και τουρίστες, χτύπησαν τυφλά, όπως σε κάθε άλλη πόλη» υπογράμμισε ο κ. Παπαδημούλης.

Εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για την επίθεση καθώς και τη συμπαράσταση του στους κατοίκους της Βαρκελώνης τόνισε ότι «χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις στην αξία της ανθρώπινης ζωής ούτε αποχρώσεις στην ανάλυση των τζιχαντιστών του ISIS (...) Λίγες ημέρες μετά το έγκλημα των ναζί στις ΗΠΑ που δυστυχώς αντιμετωπίστηκε με τη γνωστή και απαράδεκτη θεωρία των δύο άκρων από τον κ. Τραμπ, ήρθε το χτύπημα στη Βαρκελώνη που υπογραμμίζει ότι δεν αρκεί η καταδίκη και η συμπαράσταση, αλλά χρειάζεται και αποτελεσματικότερη ευρωπαϊκή και παγκόσμια συνεργασία σε επίπεδο αστυνομικό καθώς και αρμοδίων υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Αλλά χρειάζονται και πολιτικές πρωτοβουλίες στο χώρο που γεννάται και από όπου τρέφεται το ISIS, την ευρύτερη Μέση Ανατολή».

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης πρόσθεσε πως «η ακροδεξιά του ISIS τρέφει την άλλη ακροδεξιά, την ευρωπαϊκή ή αμερικανική. Ο κοινός στόχος και των δύο, που αλληλοτροφοδοτούνται, είναι η υπονόμευση της Δημοκρατίας» και είπε πως είναι χρέος όλων με την ενίσχυση της συνεργασίας να πολεμήσουμε το φόβο που επιδιώκουν να δημιουργήσουν.

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως χρειάζεται μια πιο σύνθετη αντιμετώπιση της τρομοκρατίας που να στηρίζεται στο τσάκισμα του ISIS και της βίας της ακροδεξιάς από όπου κι αν προέρχεται, με παράλληλη απομόνωση όσων ταυτίζουν αυτούς τους παρανοϊκούς με το 1,5 δισεκατομμύριο ανθρώπων που είναι μουσουλμάνοι.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παπαδημούλης: Οι παρανοϊκοί του ISIS λειτουργούν ως ο ακροδεξιός βραχίονας του Ισλάμ! για όλα οι δεξιοί φταίνε!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: