8 Αυγ 2017

Οι δυνάμεις του 4ου Ράιχ παίζουν με τη Σημαία και τον Εθνικό Ύμνο!!!!

 Οι δυνάμεις του 4ου Ράιχ παίζουν με τη Σημαία και τον Εθνικό Ύμνο!!!!

«Αυτοί που δεν πιστεύουν στα εθνικά σύμβολα και στην αγωνιστική μας εθνική ιστορία, αντίθετα κάνουν τα πάντα για να τα αφανίσουν, αυτοί λοιπόν οι «εχθροί» ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ για το ποιος θα κρατάει τη σημαία στις εθνικές παρελάσεις…».

Οι κατοχικές δυνάμεις του 4ου Ράιχ, αυτές που διαχειρίζονται το προτεκτοράτο-ΕΛΛΑΣ, εκτελώντας τα «συμβόλαια θανάτου» των μαφιόζων του χρήματος, παίζουν με τα εθνικά μας ιστορικά σύμβολα: Την ελληνική σημαία και τον Εθνικό μας Ύμνο…

Είναι πράγματι μακάβρια πρόκληση και εμπαιγμός του ελληνικού λαού, τα κόμματα των Μνημονίων τα οποία μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποικία του 4ου Ράιχ, να δίνουν θεατρικές παραστάσεις για τα σύμβολα της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Ελευθερίας!!!

Είναι μακάβρια πρόκληση και εμπαιγμός να θορυβούν ασύστολα για τα εθνικά μας σύμβολα αυτοί, που συστηματικά και επί δεκαετίες, επιχειρούσαν να αποστειρώσουν το περιεχόμενο αυτών των εθνικών συμβόλων, να εξατμίσουν την ιστορική μας Μνήμη, να εξευτελίσουν και να γελοιοποιήσουν την ελληνική σημαία και τον Εθνικό μας Ύμνο, με σταθερό στόχο: την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ απόσυρσή τους… ΤΕΛΟΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!!!ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΡΕΣΑΛΤΟ.

Τι κοινό εχουν οι παρακάτω τύποι Σίγκμουντ Φρόυντ, Κάρολος Δαρβίνος Άλμπερτ Αϊνστάιν ???

Το τρίο Στούτζες της αποβλάκωσης και της επικίνδυνης επιρροής των Οβριών, στους εξής τομείς: ψυχολογία,επιστήμη ,ιστορίας (απόκρυψη της καταγωγής του ανθρώπου), φύση αδύνατον πράγματα έχουν φτάσει να διδάσκονται ως δεδομένα! και οι 3 Οβριοί! και οι 3 χωρίς κανένα στοιχείο ο δε ένας δεν εχει ούτε μια εφεύρεση, αλλα μονο ηλίθιες θεωρίες που και αυτές τις έκλεψε και απο άλλους, θεωρείτε ο πιο έξυπνος άνθρωπος απο τον όχλο!γιατι ετσι του έμαθαν! δεν ειναι τυχαίο που οι μεγαλύτεροι εφευρέτες ηταν απο την Γερμανία του Χίτλερ,που είχαν απαγορευτεί οι ηλιθιότητες του!οπως είχε σχολιάσει ένας αν είχαν κερδίσει οι Γερμανοί σημερα θα είχαμε πάει σε άλλους πλανήτες, και θα είχαμε ιπτάμενα αυτοκίνητα,δωρεάν ενεργεία και η βενζίνη θα ηταν προπολεμική τεχνολογία κινητών (και οι κινητήρες εσωτερικής καύσης γερμανική εφεύρεση ειναι!)...

Ο Άλλος για αποκρύψουν την αληθινή καταγωγή του ανθρώπου, λένε κατι ηλιθιότητες οτι ειναι απο τους πιθήκους, οτι όλοι οι άνθρωποι έχουν κοινό πρόγονο μια μαύρη Εύα, και ξεκίνησαν απο την Αφρική αλλα άσπρισαν στην πορεία, πόσο μάλλον να γίνουν ξανθοι, και λοιπες αρλούμπες που δεν έχουν στοιχειώδη λογική! και όμως αυτα διδάσκουν στα σχολεία! και ετσι μεγαλώνοντας κάποιος τα έχει ως δεδομένα!

Ο Άλλος για αποκρύψουν οτι δεν ειναι ο εγκέφαλος που δημιουργεί την σκέψη, έχει μισές αληθείς και μισά ψεμματα,(απο που να τις είχε κλέψει άραγε?) και για όλα ευθύνονται οι σ@ξουαλικές ορμές! δλδ συγκρίνει τους ανθρώπους με τα ζώα! γκοϊμ στην γλωσσά των Οβριών! τα λεγόμενα "παιδικά τραύματα" δεν ισχύουν!! αλλα τα γονίδια που μεταφέρουν οι γονείς στα παιδιά,πχ αν ειναι κάποιος αδίσταχτος και κτυπάει την γυναικά του, δεν ειναι τα "ψυχικά τραύματα" που κάνει το παιδί να έχει ίδιες συμπεριφορές αλλα οτι ο αδίσταχτος έβγαλε αδίσταχτο όμοιο του!οπως και η άλλη μπούρδα οτι τα παιδιά απο "προβληματικές οικογένειες" θα γίνουν αλήτες και θα παίρνουν ναρκωτικά, η αλήθεια ειναι εντελώς διαφορετική,τα πλουσιόπαιδα που τα έχουν ολα γιατι παίρνουν ναρκωτικά? γιατί τα σχολεια έχουν τόσα χρονιά μάθησης? γιατί μετά "κλειδώνει" ο εγκέφαλος!αν θέλεις να ελέγχεις ένα λαό άρχισε απο την λεγόμενη εκπαίδευση!! οτι τους μάθεις απο μικρά θα το έχουν δεδομένα και ας ειναι αποδεδειγμένα ψέμα!

Το θέμα ψυχολογία ειναι περίπλοκο για το αναλύσουμε, αλλα άλλου θέλουμε να καταλήξουμε,η αλήθεια ειναι οτι έχουν μελετήσει την ψυχολογία για χειραγωγούν την μάζα, αυτοι οι ηλίθιο με χαμηλή αντίληψη και νοημοσύνη που βαζουν τέτοιους τίτλους : οι δυνάμεις του 4ου Ράιχ που επιβάλουν μετρά και θέλουν να αφανίσουν τους κακόμοιρους Έλληνες οπως το 1940, δεν ξέρουν οτι η λέξη Ράιχ δεν υπάρχει στην Γερμανία πια απο το 1945? οτι κάνουν οι Οβριοί λένε οτι τα κάνουν οι "κακοί ναζι"! βλέπετε κάμια ναζιστική σημεία στην Γερμανία???

1915- Οι Εβραίοι Νεότουρκοι που ανέτρεψαν τον Σουλτάνο και πήραν την εξουσία στην Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1908, ενορχήστρωσαν μια μαζική γενοκτονία τουλάχιστον 1.000.000 Αρμενίων και πάνω απο 1.500.000 εκατομμυρίου Ελλήνων. Βρείτε ένα άρθρο ένα βιβλίο να το αναφέρει αυτο! και τι λενε? οι ναζι!!! σκότωσαν τους Έλληνες της μικράς Ασίας ! έκλεψαν τις περιουσίες τους ! οι ναζι φταίνε για την μικρασιατική καταστροφή!

Αποκάλυψη: Πώς η Deutsche Bank χρηματοδότησε την Γενοκτονία των Ποντίων! Στα «άδυτα» της γερμανικής πολιτικής των αρχών του 20ου αιώνα, που κατέληξε στην εθνική τραγωδία! Σπάνια παρασκήνια από την εποχή της γενοκτονίας των Ποντίων και ό,τι προηγήθηκε ιστορικά φέρνουν σήμερα στο φως τα «Παραπολιτικά».

Η γενοκτονία των ποντίων έγινε κατά την περίοδο 1914-1923, Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος 1914 ως τις 11 Νοεμβρίου 1918, απο το 1918 και μετα η γερμάνια εκτός που έχασε τόσα εδάφη που έγιναν πολωνικά, και την εξουσία, επέβαλαν παράνομους φόρους στους Γερμανούς για ενα πόλεμο που αρχισαν οι Εβραίοι! δλδ την ίδια ώρα που δεν είχαν καμια εξουσία ούτε στην χωρα τους, οπως και σημερα, και λιμοκτονούσαν πλήρωναν τους Εβραίους μεσώ του Κεμάλ να σφάζει τους πόντιους; όταν όλη η σφαγή ηταν σχεδιασμένη απο Εβραίους;

Με αλλα λογία κανένας δεν μπαίνει στον κόπο να συνδυάσει τα στοιχειά και υιοθετούν οτι τους λένε ως άβουλα κοπάδια προβάτων!! έχουν κάνει τους νεοελληνες να έχουν θανάσιμο μίσος για τους "ναζι" για μισό λεπτό! η Γερμανία έχασε τον πόλεμο βίασαν σκότωσαν 5 εκατομμύρια Γερμανούς και μοίρασαν την χώρα στους νικητές, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως ακριβώς επιβάλουν μετρά οι ναζι? θέλει πολύ μυαλό για καταλάβει κάνεις οτι όλοι αυτοι ειναι δικοί τους στην Γερμανία? πως βάζεις φόρους σε μια χώρα? λες οτι τάχα μας επιβαλει κάποιος άλλος και τι ειναι καλύτερο να λες οτι επιβάλουν οι ναζι μετρά, ετσι ρίχνεις την ευθύνη άλλου,δεν φταίμε εμείς αλλα μας επιβάλουν μετρά! στους Γερμανούς που λιμοκτονούν ποιοι τους επιβάλουν μετρά και στέλνουν ορδές λαθρο?

Για ελέγχεις την μάζα ρίχνεις το επίπεδο των ανθρώπων σε ζωώδες επίπεδο πως? δείτε πιο κάτω!,δεν υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος να έχει ως δεδομένα τα ψέματα τους!μπορεί να μην γνωριζει αλλα αν ακούσει διαβάσει κάτι άλλο θα ερευνήσει μήπως τον δουλεύουν τόσα χρονιά,το 60% δεν θα το κάνει ακόμα και του πεις και του δόσεις στοιχειά οτι όσα ξέρει ειναι ένα ψέμα! λειτουργεί οπως τα ζώα,οτι τους μάθεις αυτο ειναι, οτιδήποτε άλλο το απορρίπτει για να μην γκρεμίσει αυτα που νομίζει οτι ξέρει! το 60% στην Ελλαδα ειναι ψυχοπαθείς εμμονικοί, και σε μια ζωώδες κατάσταση παράδοξος κάπου τοσο ειναι οι μη Έλληνες βιολογικά.

Αυτό γίνεται όταν ανακατεύεις κατώτερους με φυσιολογικούς ανθρώπους! γιατί δεν ειναι όλοι ίσοι ούτε έχουν κοινή καταγωγή! γιαυτό στην Γερμανία έκαναν σκόπιμη γενοκτονία Γερμανών, 5 εκατομμύρια στα στρατόπεδα θανάτου του Αϊζενχάουερ βρήκαν τραγικό θάνατο, και την ίδια ώρα εκατομμύρια γυναίκες βιάστηκαν απο Μογγόλους,με εντολές Οβριών! Νεοέλληνας: και τι με ενδιαφέρει έμενα τι έκαναν στην Γερμανία? (μερικοί θα πουν καλα τους έκαναν!)γιατί ηλίθιε τα ίδια έχουν κάνει και στην Ελλάδα άπλα δεν υπάρχουν στοιχειά! ετσι εξηγείτε γιατί δεν έχουν στοιχειώδες λογική πολλοί ,και δεν μοιάζουν με τους αρχαίους Έλληνες!για μην πούμε αλλα επιστημονικά στοιχειά και στεναχωρηθούν κάποιοι που νομιζουν οτι ειναι απόγονοι των αρχαίων!

ΥΓ : την εξόντωση των Ελλήνων από τον Στάλιν με κατηγορία «ελληνική καταγωγή»στην Ελλαδα πόσοι την γνωρίζουν? ΥΓ 2: Άλλο μεγα ψέμα :οι Γερμανοί ηταν Μογγόλοι! ο Τάκιτος ήταν ένας από τους σημαντικότερους Λατίνους ιστορικούς , έλεγε ότι οι Γερμανοί είναι «καθαρή φυλή», «με ελάχιστο ξένο αίμα από επιμειξίες λόγω επαφών ή συμμαχιών με άλλους λαούς» ! κοινή λογική έχει δει κανένας ξανθό Μογγόλο?η να κάνουν εφευρέσεις Μογγόλοι? ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι δυνάμεις του 4ου Ράιχ παίζουν με τη Σημαία και τον Εθνικό Ύμνο!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: