29 Αυγ 2017

Δείτε τι γράφει κάποιος Πολάκης .. στην Ευα Καϊλή για το δολοφονημένο παππού της από κομμουνιστές

Δείτε τι γράφει κάποιος Πολάκης .. στην Ευα Καϊλή για το δολοφονημένο παππού της από κομμουνιστές

Με τι κριτήρια έγινε υπουργός αυτός? με το ποσό κομμουνιστικό μόρφωμα ειναι?

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, απάντησε με απρέπεια στο άρθρο της Εύας Καΐλή σχετικά με τη δολοφονία του παππού της από κομμουνιστές..

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ασκεί, με άρθρο της, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, αναφερόμενη σε εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων, για τα οποία γίνεται δημόσια συζήτηση, μετά την απουσία της ελληνικής κυβέρνησης από την εκδήλωση της εσθονικής προεδρίας για τα θύματα των ολοκληρωτικών καθεστώτων της Ευρώπης.

Με άρθρο της σε σαββατιάτικη εφημερίδα, η ευρωβουλευτής αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «αν ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από τις εθνικές επετείους, τις παρελάσεις, την ιστορική μνήμη, τη γλώσσα, την παράδοση, την παιδεία, την αριστεία, τα σύμβολα, τις αξίες, αν δεν θέλει να θυμάται, αυτό είναι ύβρη για τους Έλληνες».

«Κοντονή ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου. Ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες έκαψαν το σπίτι της οικογένειάς μου, αφού το καταλήστεψαν. Φοβισμένες οι γυναίκες του σπιτιού κοιμόντουσαν τυλιγμένες σε κουβέρτες σε χαντάκια κοντά στο σπίτι, έως ότου εξαναγκάστηκε η γιαγιά μου να εγκαταλείψει ξανά τον τόπο της, την Κωνσταντία Μακεδονίας, για να γλιτώσει τα παιδιά της.

Μετά από έναν ακόμη δραματικό ξεριζωμό, βρήκαν καταφύγιο στους προσφυγικούς δρόμους των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Γιατί; Απλοί άνθρωποι ήταν, χωρίς πολιτική δράση. Πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Ξένοι εκεί, ξένοι και εδώ. Στην Ελλάδα.

Πάνω στην... αναμπουμπούλα πετάχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος απάντησε με πρωτοφανή απρέπεια στο άρθρο της σχετικά με τα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων και τη δολοφονία του παππού της από κομμουνιστές.

Αναλυτικά, η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας μέσω του Facebook:
«Προς ευρωβουλευτίνα ΠΑΣΟΚ:
-Οι κομμουνιστές στην κατοχή κυνηγούσαν μαυραγορίτες και δοσίλογους!!!!
-τον είχες ξανά κλάψει τον παππού και παλιότερα ή τώρα πρώτη φορά, λόγω Εσθονίας, σταλινισμού και περιόδου μεταγραφών προς ΝΔ μεριά;;;»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το άρθρο προκάλεσε αντιδράσεις, σε απανταχού κομμουνιστές χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εκδηλώθηκαν ισχυρίζονται ψευδώς ότι ο παππούς της ήταν δοσίλογος και μαυραγορίτης ,τα κλασικά κομμουνιστικά ψέμματα και την ίδια να απαντά, μέσω Twitter, ότι θα κάνει «αγωγή σε όποιον αναδημοσιεύει συκοφαντίες και ψέματα. Η "λάσπη" τιμωρείται σε μια δημοκρατία».

Δείτε τι γράφει κάποιος Πολάκης .. στην Ευα Καϊλή για το δολοφονημένο παππού της από κομμουνιστές
Για την δήλωση του αθλίου Πολάκη ότι "ο ΕΛΑΣ κυνηγούσε μόνο δοσιλόγους και μαυραγορίτες". Εδώ βλέπετε τους δοσίλογους ετών 4 και 14, που έσφαξαν οι Ελασίτες ! οπως και τα παιδακια που μάζευαν κατα χιλιάδες στην πρώτη φώτο , 70 χρονιά έχουν αποκρύψει το μυστικό! οτι δήθεν σκότωσαν "δοσίλογους" και δήθεν "ιδεολογικούς αντιπάλους" σε όλη την Ευρώπη! ενώ έκαναν γενοκτονία συγκεκριμένης φυλής ανεξάρτητου χωράς!! οι κήρυκες του μίσους το παίζουν "ανθρωπιστές" σήμερα, αλλα μονο για λαθρο !

Πως λέγεται αυτός που λέει ψέμματα εις γνώσης του και κάνει μόνιμος διασπορά ψευδών ειδήσεων? η Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ειναι, και εκεί κομμουνιστές έχουν τοποθετήσει? αν υπήρχε ανεξάρτητο κράτος θα είχε συλληφθεί αυτός ο τύπος,τέτοια μορφώματα σαν το Πολάκη έχει πολλά πίσω απο ιστοσελίδες που λένε μόνιμος ψεμματα, συκοφαντούν και κάνουν παράνομες ιντερνετικές επιθέσεις,ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας μπορεί να μας πει τι διάφορα έχουν οι κομμουνιστές αριστεροί απο μη κομμουνιστές?.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δείτε τι γράφει κάποιος Πολάκης .. στην Ευα Καϊλή για το δολοφονημένο παππού της από κομμουνιστές
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: