11 Ιουλ 2017

Μέχρι και λαθρο βάρβαροι απο την Αϊτή εισβάλουν στην Ευρώπη!Εξέγερση στο Μόρια -Φωτιές, πετροπόλεμος και χημικά !

Μέχρι και λαθρο  βάρβαροι απο την Αϊτή εισβάλουν στην Ευρώπη!Εξέγερση στο Μόρια -Φωτιές, πετροπόλεμος και χημικά !

Μεγάλες ήταν οι καταστροφές, που προκλήθηκαν από τα επεισόδια που ξέσπασαν στη Μόρια το μεσημέρι της Δευτέρας, ανάμεσα σε εξαγριωμένους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Μεταναστών και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι εικόνες καταστροφής που αποτυπώθηκαν στον φωτογραφικό φακό, δείχνει το μέγεθος της καταστροφής που προκλήθηκε από την εξέγερση των προσφύγων ετσι γράφουν!! των "προσφύγων" από την Αϊτή? η έχει μαύρους η Συριά και δεν το ξέρω? έχει χάρη που τα κομμουνιστικά σιχάματα έχουν μολύνει μεγάλο μέρος του πληθυσμού στην Ελλάδα και αλλα τόσα, τα έχουν μετατρέψει σε δίποδα ζώα! δυστυχώς ειναι αργά ....

Oλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας όταν δυνάμεις της Αστυνομίας επέδωσαν σε μετανάστη από την Αϊτή που διέμενε στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέσβου στη Μόρια, απορριπτική απόφαση του αιτήματος ασύλου που είχε υποβάλλει σε δεύτερο βαθμό.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Μέχρι και λαθρο βάρβαροι απο την Αϊτή εισβάλουν στην Ευρώπη!Εξέγερση στο Μόρια -Φωτιές, πετροπόλεμος και χημικά !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: