21 Ιουλ 2017

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ… ΓΙΑ ΤΗΝ «ΗΡΙΑΝΝΑ» ΦΥΣΙΚΑ

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ… ΓΙΑ ΤΗΝ «ΗΡΙΑΝΝΑ» ΦΥΣΙΚΑ

Έχει λυσσάξει το –βασικό- πολιτικό κουκούλι της τρομοκρατίας στην Ελλάδα (δηλαδή το συριζαριό…) με την διαβόητη «Ηλιάννα», που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών γιατί βρέθηκε το DNA της σε γεμιστήρα όπλου των παρακρατικών Πυρήνων (των συριζογιών…), ενόψει της εκδίκασης της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής της, η οποία θα γίνει στις 17 του Ιουλίου.

Έτσι, στους συριζομανείς «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» (που σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν την δικαιοσύνη για να αφήσει την προστατευόμενή τους ελεύθερη…), προστέθηκε και η συριζαία (και πρώην ΔΗΜΑΡ) Γιαννακάκη, η οποία όμως τυγχάνει να έχει θεσμική ιδιότητα, έχουσα σχέση με θέματα δικαιοσύνης (είναι γ.γ Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), οπότε η παρέμβασή της έχει κι άλλη διάσταση, που την καθιστά διπλά ανεπίτρεπτη! Αλλά, μπροστά στην απελευθέρωση μιας συντρόφισσας, τίποτα δεν είναι ανεπίτρεπτο για τον συρφετό που κυβερνάει τη χώρα, με την στήριξη των διεθνών τοκογλύφων και των συριζοτσογλανιών της κόκκινης τρομοκρατίας!

(ΥΓ) 1: Λέτε να δούμε κάποια μέρα την νέα… ηρωΐδα της αριστεράς και της… προόδου «Ηριάννα», υπουργό της… δικαιοσύνης; Διόλου απίθανο. Αν βεβαίως δεν την προλάβουν ο σύντροφος Κουφοντίνας ή ο σύντροφος Ξηρός! απο ethnikismos.net

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: όλος ο συριζα ειναι εγκληματική οργάνωση που όποτε πιάσουν εναν δικό τους (κομμουνιστικο μόρφωμα η εβραιο-Έλληνα) τρέχουν να το βγάλουν έξω!! και φυσικά πίσω απο αυτούς ειναι η διεθνές μασονία! που τους παρέχει και ιστοσελίδες! να ηταν μονο αυτα? δεν ειναι μονο αυτα! πίσω απο τον αριστερισμό κομμουνισμό κρύβουν κάτι χειρότερο!αυτο σας λέω μονο!ΥΓ 2 θα την βγαλουν και αυτήν "αθώα" οπως έβγαλαν και τον άλλον!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ… ΓΙΑ ΤΗΝ «ΗΡΙΑΝΝΑ» ΦΥΣΙΚΑ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats