24 Ιουν 2017

Τα αριστερα πρόβατα με νοημοσύνη υπό το μηδέν #Παραιτηθείτε: Δεν θέλω να πληρώνω φόρους για κοινωνικό κράτος και τους φτωχούς!!

Τα αριστερα πρόβατα με νοημοσύνη υπό το μηδέν  #Παραιτηθείτε: Δεν θέλω να πληρώνω φόρους για κοινωνικό κράτος και τους φτωχούς!!

Κλασική αριστερή μια μίξη αδίσταχτων και ηλιθιότητας ταυτόχρονα!πως λειτουργούν όλοι αυτοι; σαν μαφιόζικη οικογένεια και σαν ιδιωτική εταιρία με σκοπό να εξοντώσουν όλες τις άλλες με μονο στόχο το προσωπικό όφελος (βλέπε ζάπλουτους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ),ο θάνατος σου η ζωή μου! ετσι εκφυλίζουν τα παντα σε ολους τους τομείς! και οχι μονο στην πολίτικη!! Και όπως όλοι οι κακοήθεις, δε μιλάει για τον εαυτό της και βάζει μπροστά «τα παιδιά της» για να συγκινήσει.Στην περιγραφή του βίντεο γράφει :

Η κυρία Σοφία, 47 ετών και μητέρα τριών κοριτσιών, που κατέβηκε στη διαδήλωση με πλακάτ στον λαιμό, ανέλαβε να συνοψίσει γιατί η κυβέρνηση της χώρας έχει τα μαύρα της τα χάλια: «Τα κορίτσια μου πάνε σε ιδιωτικό σχολείο και τα πάμε μόνο σε ιδιώτες γιατρούς. Γιατί εγώ να πληρώνω φόρους για το παιδί του διπλανού που δεν έχει λεφτά; Εγώ αγωνίζομαι για τα δικά μου παιδιά».

Ξέρετε τι ψήφισε αυτη και ολο το κοπάδι του #Παραιτηθείτε? ΣΎΡΙΖΑ! ξέρετε ποιοι τους μάζεψαν εκεί; ΣΥΡΙΖΑ! δράση και αντίδραση! !αν γίνει κάτι που δεν έχουν δημιουργήσει αυτοι, τοτε στέλνουν τα τάγματα εφόδου!

Μέτα απο μελέτη και παρατήρηση αναρχικών αριστερών κομμουνιστών με την βοηθεια του ίντερνετ (που φυσικά και αυτο το εφηύρε της καυκάσιας φυλής), ειναι μια συγκεκριμένη φυλή που διαχωρίζεται σε "ηγετικά" στελέχη όλοι ήμι-Οβριοί και Οβριοί, που οδηγούν τους χρήσιμους ηλίθιους,διαπιστώθηκε οτι ο μέσος όρος νοημοσύνης τους, δεν ξεπερνάει αυτη ενός ζώου! γιαυτό πάντα ηταν οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος, και μπορουν να μετατραπούν σε κτήνη χωρίς ηθικούς φραγμούς πολύ εύκολα!!

Και το "περίεργο", η καταγωγή όλων αυτών φαίνεται να ειναι απο Σαουδική Αραβία,και μια μίξη απο αλλόφυλους μη Ευρωπαίους κτλ!μούλικα απο τους εισβολείς βάρβαρους που κατάσφαζαν ντόπιους, και ύστερα ήρθε ο μεσαίωνας και ο σκοταδισμός, δεν ξέρουν οτι στα αλήθεια ειναι αδέλφια τους οι λαθρο!!! που τους βάζουν να λένε!καθώς οτι λένε αυτοι και κάνουν απο πίσω ειναι ήμι-Οβριοί σαν τους κάνουν Mind Control .

Το ακόμα πιο γελοίο, ειναι οτι τα βάζουν να λένε ως "αμόρφωτους" όλους τους άλλους που δεν ανήκουν στο κοπάδι τους, πχ της Χ.Α! ενώ αν είσαι βόδι πλήρως ελεγχόμενο απο τα σχολεία, άρα και αριστερός η κομμουνιστης το ίδιο ειναι, τοτε είσαι έξυπνος! που απο απλός ηλίθιος έχεις γίνει χρήσιμος ηλίθιος με πτυχία!!

Τελικά η κυριαρχία των Οβριών βασίζεται μονο σε χρήσιμους ηλίθιους, απίστευτο; και όμως αληθινό! οποιος πάρει με το μέρος τους τους ηλίθιους θα κυριαρχήσει! άγνωστο ποιος το έχει πει, τωρα και με τις ορδες λαθρο εισβολέων και την μίξη θα γίνουν όλοι σαν τους αριστερούς! και να εξαφανίσουν το πιο "επικίνδυνο είδος" για αυτούς, οπως έλεγε ένας Οβριός την εποχή του 30, για τους Γερμανούς καυκάσιους, γιατί "επικίνδυνο είδος" ? γιατι ειναι ανώτερο απο αυτούς και τα "σκυλιά" τους. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τα αριστερα πρόβατα με νοημοσύνη υπό το μηδέν #Παραιτηθείτε: Δεν θέλω να πληρώνω φόρους για κοινωνικό κράτος και τους φτωχούς!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats