10 Ιουν 2017

Το Εξαφάνισαν Από παντού ! Μία ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ υπόθεση που έθαψαν ΟΛΑ τα καθεστωτικά ΜΜΕ !!

Το Εξαφάνισαν  Από παντού ! Μία ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ υπόθεση που έθαψαν ΟΛΑ τα καθεστωτικά ΜΜΕ !!

Δηλαδή, άν ο καθηγητής Λυκείου είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, μπορεί να ΒΡΙΖΕΙ και να ΒΑΡΑΕΙ τις μαθήτριες ; ; ; (ΚΑΙ …συνδικαλιστής! Το ε ξ α φ ά ν ι σ α ν ! Από παντού!)

Μία ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ υπόθεση που έθαψαν ΟΛΑ τα καθεστωτικά ΜΜΕ των κατακόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, αποκαλύφθηκε –εν μέρει- χθες από την φυλλάδα των Ιών, που πληροφόρησε τους κομμουνιστές αναγνώστες της για ένα κάλεσμα του καθηγηταριού της Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, για …«συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» σε μαρξιστή ινστρούχτορα που δικαζόταν μετά από μήνυση μαθήτριας.

Βέβαια, στην φυλλάδα των ‘Ιών’ (εννοείται η ‘Εφημερίδα των Συντακτών’) γράφθηκε, ότι ο μαρξιστής ινστρούχτορας «εγκάλεσε» την μαθήτρια, διότι «διατύπωσε απαξιωτικές για τη δημοκρατία θέσεις», η δε ανακοίνωση του καθηγηταριού ανέφερε τα εξής:

«Μέσα στην καθημερινή σχολική ζωή, δεν είναι δυνατόν να μένουν αναπάντητες (!) οι όποιες επικλήσεις της δικτατορίας των συνταγματαρχών ως σωτήρων, δεν είναι ανεκτές προκλητικές συμπεριφορές στην δημοκρατική συνείδηση των εκπαιδευτικών.

(O EΡΥΘΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ; Ε, ΤΟΤΕ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ …ΒΑΡΕΣΟΥΜΕ!)

»Για ακριβώς αυτούς τους λόγους το μέλος της Α΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι), ο εκπαιδευτικός και συνδικαλιστής Δ. Δημητούλης, καθηγητής στο 1ο Εσπ. ΕΠΑΛ Περιστερίου, διώκεται από ενήλικη μαθήτρια γιατί την εγκάλεσε για τις απαξιωτικές προς την δημοκρατία απόψεις της, ενώ βέβαια έπραξε αυτό που όφειλε ως λειτουργός του Δημόσιου σχολείου, υπερασπίζοντας τις δημοκρατικές αξίες…».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορία που πήραμε, ο ινστρούχτορας δεν «εγκάλεσε» απλώς την μαθήτρια, γιατί είπε ελεύθερα την γνώμη της, αλλά την ΕΒΡΙΣΕ χ υ δ α ί α και την ΚΤΥΠΗΣΕ κιόλας!
Γι’ αυτό άλλωστε η δαρείσα μαθήτρια, του έκανε και μήνυση!

Αληθεύει;
Και γιατί άραγε το έ κ ρ υ ψ α ν ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ όταν συνέβη;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το Εξαφάνισαν Από παντού ! Μία ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ υπόθεση που έθαψαν ΟΛΑ τα καθεστωτικά ΜΜΕ !!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats