22 Ιουν 2017

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο «εγκέφαλος» που διακινούσε μετανάστες και “έτρωγε” την “δουλειά ” απο κομμουνιστες τύπου Κωνσταντίνου του ΚΕΕΡΦΑ

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο «εγκέφαλος» που διακινούσε μετανάστες και “έτρωγε” την “δουλειά ” απο κομμουνιστες τύπου  Κωνσταντίνου του ΚΕΕΡΦΑ

Στη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης που προωθούσε και μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς στην ελληνική επικράτεια οδήγησε η συνεργασία αστυνομικών Υπηρεσιών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, οι επισταμένες έρευνες και η οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν 34χρονο ημεδαπό-διευθύνων την οργάνωση και έναν 43χρονο ημεδαπό σε βάρος των οποίων, αλλά και πέντε ακόμη συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για Σύσταση και Συμμετοχή σε Εγκληματική Οργάνωση, Παράνομη μεταφορά – Προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας εκ κερδοσκοπίας πραττόμενη, από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής και θάνατος.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών, διαπιστώθηκε η συμμετοχή του 34χρονου άντρα σε 11 περιπτώσεις παράνομης διακίνησης αλλοδαπών (ολοκληρωμένες και σε απόπειρα), από τον Οκτώβριο του 2016 έως χθες. Ο διευθύνων την οργάνωση συντόνιζε τις διακινήσεις και κατηύθυνε τους οδηγούς-μεταφορείς των αυτοκινήτων, ενώ ο 43χρονος είχε το ρόλο του προπομπού και της ανεύρεσης οδηγών.

Αναφορικά με τον τρόπο δράσης της οργάνωσης, προέκυψε ότι, τα μέλη της χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα ως προπομπούς για τον εντοπισμό αστυνομικών μπλόκων καθώς και οχήματα μεγάλου κυβισμού για τις διακινήσεις, προκειμένου να διαφύγουν σε εντοπισμό και πιθανή καταδίωξή τους.

Επιπλέον, για την αποφυγή εντοπισμού και σύλληψής τους, τα μέλη της οργάνωσης, χρησιμοποιούσαν για την επικοινωνία τους πλήθος διαφορετικών τηλεφωνικών συνδέσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι διακινητές στοίβαζαν τους αλλοδαπούς στους αποθηκευτικούς χώρους των αυτοκινήτων, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους ενώ σε μία περίπτωση διακίνησης στην περιοχή της Ροδόπης, ένα όχημα μεταφοράς εξετράπη της πορείας του, με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό ενός εκ των διακινούμενων αλλοδαπών.

Κατά τις συλλήψεις των δύο ημεδαπών που πραγματοποιήθηκαν χθες σε διαδοχικές αστυνομικές επιχειρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Γιαννιτσά Πέλλας, κατασχέθηκαν ένα όχημα ως μέσο μεταφοράς αλλοδαπών, οκτώ κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις, 14 κάρτες SIM και χρηματικό ποσό.

Από thestival.gr με τίτλο: Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο «εγκέφαλος» εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε μετανάστες! εγκληματικής οργάνωσης? άρα το ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΕΡΦΑ κτλ τι ειναι? αληθεία τι έγινε με την δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χ,Α απο κομμουνιστές ουγκ της εγκληματικής οργάνωσης ΚΚΕ; δεν μπορούν να τους βρουν?

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο «εγκέφαλος» που διακινούσε μετανάστες και “έτρωγε” την “δουλειά ” απο κομμουνιστες τύπου Κωνσταντίνου του ΚΕΕΡΦΑ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats