22 Ιουν 2017

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ 5,8% ο Μελανσόν βγάζει 26 έδρες. Μέ 9,1% η Λεπέν βγάζει …6 έδρες!!!!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ 5,8% ο Μελανσόν βγάζει 26 έδρες. Μέ 9,1% η Λεπέν βγάζει …6 έδρες!!!!

«ΚΑΤΙ» ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ?

Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Μελανσόν ΜΕ 5,8% ΕΧΕΙ 26 ΕΔΡΕΣ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΛΕΠΕΝ ΜΕ 9.1%, ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΛΙΣ …6 ;;;;;;;;;;;; Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ, ΘΕΛΕΙ …’service’?

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ M.ΜΑΚΡΟΝ, ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ;

Αυτός είναι ο ορισμός του EΞΩΦΘΑΛΜΑ & ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ καλπονοθευτικού συστήματος, το οποίο όμως στρέφεται ΜΟΝΟ κατά του κόμματος Λεπέν, γι’ αυτό και είναι …αποδεκτό από το σύνολο του γαλλικού – αθλίου! – «συνταγματικού» τόξου! βλέπε τα ίδια εδω με την Χ.Α!odysseiatv.blogspot.gr

Αυτά τα αριστερομογγολια ειναι τα σκυλιά του συστήματος, με νοημοσύνη ζώου αλλα αδίσταχτα,ζουν ανάμεσα σας και μαζί σας ορδές απο αυτα τα χρήσιμα ρυπογόνα ανθρωποειδή, εκφυλίζουν τα πάντα, και πολλαπλασιάζονται σαν πανούκλα, αφού πάνε και κάνουν "παιδιά" με αυτα τα κτήνη! και βγάζουν νέα ζόμπι! η φυλετικη υγειά έγινε: "ναζιστικές θεωρίες"! οπως οι πύραυλοι ηταν θεωρίες συνωμοσίας των "ναζι" έλεγε ένας Οβριός τοτε! που οι ιδιοι δεν έχουν κάνει καμιά επιστημονική εφεύρεση!

Εξάλλου ολα τα κομμουνιστικα αριστερα κόμματα ειναι εβραϊκά οπως μας λεει και ένας Οβριός, δείτε το παρακάτω βιντεο πριν το εξαφανίσουν,και ειναι θρησκεία για αυτα τα αριστερά ζόμπι που ειναι άθεοι σε αλλες θρησκείες:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ 5,8% ο Μελανσόν βγάζει 26 έδρες. Μέ 9,1% η Λεπέν βγάζει …6 έδρες!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: