28 Ιουν 2017

Nεολαία Πράσινων (SYRIZA) και Κομμουνιστικό Κόμμα κατεβαίνουν μαζί στις αυστριακές “εκλογές” τελείωσε και η Αυστρία

Nεολαία Πράσινων (SYRIZA) και Κομμουνιστικό Κόμμα κατεβαίνουν μαζί στις αυστριακές “εκλογές” τελείωσε και η Αυστρία

Δείτε τι γράφουν αριστεροκομμουνιστες στο Έλλαδιστάν, φώτο κλασικές φάτσες αριστερών εισβολέων , έχει τελειώσει όλη η Ευρώπη παντού έχουν εισχωρήσει σαν γάγγραινα:

Ως μια «αριστερή εναλλακτική επιλογή» στις αυστριακές πρόωρες βουλευτικές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου θεωρείται η κοινή κάθοδος της Νεολαίας των Αυστριακών Πράσινων με το Αυστριακό Κομμουνιστικό Κόμμα, το οποίο εδώ και δεκαετίες δεν εκπροσωπείται στην Αυστριακή Βουλή.

Σημειώνεται ότι έπειτα από έντονες αντιπαραθέσεις τους προηγούμενες μήνες, η Νεολαία των Πράσινων ανεξαρτητοποιήθηκε από το κόμμα. Ανακοινώνοντας σε συνέντευξη Τύπου στη Βιέννη την κοινή κάθοδο στις εκλογές, με την επωνυμία «ΚΚ Αυστρίας Plus-Πλατφόρμα ανεξάρτητη και αλληλέγγυα», η αρχηγός της Νεολαίας των Πράσινων, Φλόρα Πέτρικ, τόνισε πως αυτή απευθύνεται σε ανθρώπους που φοβούνται για το μέλλον κι έχουν απαυδήσει με τα κόμματα στη Βουλή.

Στα κόμματα αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι Πράσινοι (στις τελευταίες εκλογές του Σεπτεμβρίου 2013 συγκέντρωσαν το 12,4% των ψήφων), οι οποίοι, όπως σημείωσε η Πέτρικ, «είναι ήδη εδώ και πολύ καιρό μέρος του συστήματος», ενώ η Πλατφόρμα είναι «το μοναδικό ισχυρό κίνημα εναντίον της (ακρο)δεξιάς στροφής».

Η Νεολαία των Πράσινων δεν βλέπει κίνδυνο μόνον από το ακροδεξιό εθνικιστικό Κόμμα των Ελευθέρων, αλλά και στην ολοένα και σαφέστερη δεξιά στροφή που συντελείται, όπως επισημαίνει η Πέτρικ, «σε άλλα κόμματα του κατεστημένου, όπως το Σοσιαλδημοκρατικό, το οποίο συμμετέχει σε κάθε βρομιά», και ως εκ τούτου κάθε ψήφος για τους Σοσιαλδημοκράτες «είναι μία ψήφος υπέρ ενός κυβερνητικού συνασπισμού Σοσιαλδημοκρατών και Κόμματος των Ελευθέρων».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Nεολαία Πράσινων (SYRIZA) και Κομμουνιστικό Κόμμα κατεβαίνουν μαζί στις αυστριακές “εκλογές” τελείωσε και η Αυστρία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: