18 Ιουν 2017

Τώρα παίρνουν και ισλαμικά ονόματα ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΞΑΝΑ! οι ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Τώρα παίρνουν και ισλαμικά ονόματα ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΞΑΝΑ! οι ταξιαρχία   ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Τι αναφέρει το μανιφέστο-θα συνεχίσουν και άλλες επιθέσεις ,οι χρήσιμοι ηλίθιοι που ενεργούν βάση εντολής! ήμι-Οβριών

Την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο ανέλαβε η νεοσυσταθείσα "Ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν". Στην επίθεση που έλαβε χώρα την 14η Ιουνίου, περίπου 20 άτομα είχαν προβεί σε καταδρομική, κρατώντας σφυριά και ρόπαλα, εναντίον τεσσάρων μέλων του κόμματος, εκ των οποίων δύο γυναίκες.

Η αιτιολογία της επίθεσης ήρθε με την ανάρτηση μανιφέστου σε γνωστή ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου = ΕΒΡΑΪΚΉ και αναφέρεται στις συνεχόμενες δήθεν επιθέσεις της ΧΑ σε μετανάστες!ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ! . Αναλυτικά το μανιφέστο:

«Το απόγευμα της Τετάρτης 14/6, επισκεφθήκαμε τα γραφεία της Χ.Α. στον Ασπρόπυργο - το προπύργιο των ναζί στη Δυτική Αττική - και επιτεθήκαμε σε ομάδα στελεχών της, τη στιγμή που ξεκλείδωνε για να ανοίξει το χώρο.

Ήταν μια ενέργεια πολιτικά επιβεβλημένη και ταξικά αναγκαία. Τα «τάγματα εφόδου» στον Ασπρόπυργο έχουν αποθρασυνθεί με συνεχείς επιθέσεις σε μετανάστες εργάτες, έχοντας την ταυτόχρονη στήριξη και κάλυψη του αστυνομικού μηχανισμού όσο και του χουντικού δημάρχου. Έπρεπε οι οργανωμένες δυνάμεις του κινήματος να δώσουν μια ισχυρή απάντηση στη δράση τους αυτή. Έπρεπε να απενεργοποιηθούν για καιρό ώστε να μπορέσουν να ανασάνουν οι εκμεταλλευόμενοι στην περιοχή, ώστε ο κόσμος του αγώνα χέρι χέρι, ενωμένος σε μια γροθιά για την υπεράσπιση της τάξης του, να ανασυγκροτηθεί και εκ νέου να αντεπιτεθεί.

Χτυπήσαμε τα καθάρματα της Χ.Α. στον Ασπρόπυργο επιτελώντας το ταξικό μας καθήκον και τσακίζοντάς τους, φωνάξαμε ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. Πράξαμε επιχειρησιακά το αναγκαίο σε επίπεδο οργάνωσης, προκειμένου ο σχεδιασμός μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Θα ακολουθήσει το εκτενές κείμενο της ανάληψης ευθύνης, άμεσα, τις επόμενες μέρες.ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ.»

Για την ιστορία, ο Σαχζάτ Λουκμάν ήταν ο Πακιστανός μετανάστης που είχε δολοφονηθεί το 2013 από δύο άτομα μάλλον απο ομοίους του ,δηλαδή ειναι πακιστανική οργάνωση?. ΝΑΖΙ που παραπέμπει σε εθνικισμό, συντομία του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού,δώστε χώρο σε αδελφούς Πακιστανούς!! αυτοι ειναι "αγωνιστές" οχι χρήσιμοι ηλίθιοι! αν ήξερε η μάζα τι ειναι στα αλήθεια οι κομμουνιστές εκτός οτι ειναι ήμι-Οβριοί τα "ηγετικά"τσογλάνια, που οδηγούν τους άλλους χρήσιμους ηλίθιους κομμουνιστές με νοημοσύνη ζώου! θα είχαμε πολλές αυτοκτονίες! φαινομενικά ειναι όλοι άνθρωποι αλλα τα πράγματα δεν ειναι ετσι! ειναι τόση μεγάλη η πλύση εγκεφάλου διαχρονικά που λίγοι μπορουν να αντικρίσουν την αλήθεια!επίσης όλοι οι κομμουνιστές ανεξαίρετος ειναι απόγονοι βάρβαρων εισβολέων διαχρονικά σε όλη την Ευρώπη Ούννοι Μογγόλοι άραβες κτλ,όσο πιο πολλοί εισβολείς τοσο πιο πολλοι χρήσιμοι ηλίθιοι και ταυτόχρονα γενοκτονία!... ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ "ΚΟΜΜΑΤΑ" ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΥΠΟΥ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ?

Άλλα για να δούμε πως καταπατούν αυτα που έβγαλαν αυτοί: Η Γενοκτονία ορίζεται ως:
Θανάτωση των μελών της ομάδας Πρόκληση σοβαρής σωματικής ή ψυχικής βλάβης σε μέλη της ομάδας
Σκόπιμη επιβολή συνθηκών ζωής με στόχο το φυσικό αφανισμό, ολικό ή μερικό, μελών της ομάδας
Επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην παρεμπόδιση γεννήσεων εντός της ομάδας
Δια της βίας μεταφορά ανήλικων μελών της ομάδας σε κάποια άλλη (βλέπε λαθρο!)." Για να μην νομιζουν κάποιοι οτι εχουν δικαιοσύνη και δημοκρατία !φαίνεται οτι δεν ισχύει τίποτα απο ολα αυτα, εκτός και ειναι για τους ίδιους τους όμβριους, και τα κάνουν όλα μαζί ταυτόχρονα οχι ένα μονο σε όλη την Ευρώπη!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τώρα παίρνουν και ισλαμικά ονόματα ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΞΑΝΑ! οι ταξιαρχία Σαχζάτ Λουκμάν ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats