14 Ιουν 2017

H NASA θα ψεκάσει την ατμόσφαιρα με βάριο, στρόντιο και οξείδιο του χαλκού

 H NASA θα ψεκάσει την ατμόσφαιρα με βάριο, στρόντιο και οξείδιο του χαλκού

Δεν είναι η πρώτη φορά και μάλιστα γίνεται όλο και πιο συχνά: Η NASA ψεκάζει την ατμόσφαιρα με διάφορα μέταλλα, ίδια με εκείνα που οι ακτιβιστές λένε ότι ψεκάζουν τα αεροπλάνα, για να “μελετήσουν” την ατμόσφαιρα

Αλλά όταν το λένε οι ακτιβιστές, είναι θεωρία συνωμοσίας. Όταν το λέει η NASA είναι… έρευνα!

Ήταν να τα ξαμολήσουν Δευτέρα, αλλά… λόγω συννεφιάς, αναβλήθηκε. Κι αυτό πάλι θυμάμαι να έχει γίνει, γιατί μου είχε προκαλέσει την εξής απορία:

Κοτζάμ NASA, δεν έχουν έγκυρους μετεωρολόγους να προβλέψουν τι καιρό θα κάνει τη μέρα της προγραμματισμένης εκτόξευσης; Α; Τέλος πάντων, αυτή τη φορά θα αμολήσουν κάνιστρα με βάριο, στρόντιο και οξείδιο του χαλκού. Την προηγούμενη φορά, το κοκτέιλ είχε και αλουμίνιο – όλο δηλαδή το πακέτο μετάλλων που οι ακτιβιστές λένε ότι μας ψεκάζουν από τα αεροπλάνα για να ιονίζεται η ατμόσφαιρα. Κι αυτοί πάλι λένε: Τα κάνιστρα θα αναπτύξουν για περίπου 4 με 5,5 λεπτά μετά την έναρξη σχηματισμούς μπλε, πράσινα και κόκκινα τεχνητά σύννεφα. Αυτά τα σύννεφα, ή ιχνηθέτες ατμοί, επιτρέπουν στους επιστήμονες στο έδαφος να παρακολουθήσουν τις κινήσεις σωματιδίων στο διάστημα.

Και διαβεβαιώνουν το κοινό για μια ακόμα φορά, ότι η υγεία τους δεν κινδυνεύει καθότι οι ποσότητες είναι μικρές. Η δε περιοχή που τώρα θα ψεκάσουν μεγαλύτερη από ποτέ.

Το βάριο έχει την ιδιότητα να ιονίζεται εύκολα και να παράγει ένα μωβ-κόκκινο χρώμα. Άλλα σωματίδια δεν ιονίζονται τόσο ή και καθόλου, αλλά μαζί, μπορούν να παράσχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που τα φορτισμένα σωματίδια κινούνται στην ιονόσφαιρα. Αυτό που μας υπενθυμίζουν επίσης τα δελτία τύπου, είναι ότι αυτές οι έρευνες με αυτές τις πρακτικές είναι μια κολόνια που κρατάει πολλά χρόνια και… η μπόχα της, χρονολογείται από το 1950! Σχεδόν 70 χρόνια μελετάνε… και μελετάνε… και μελετάνε… Να γιατί πάμε κατά διαόλου, από την επίμονη μελέτη!

Από επιστημονικό περιοδικό του 1977:

Τώρα για το πόσο αβλαβές είναι το βάριο με το οποίο λέγεται ότι μας ψεκάζουν, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τη σχετική μελέτη του ΠΟΥ. Ίσως εκπλαγείτε με τα συμπτώματα που λένε ότι προκαλεί σε μεγάλες δόσεις. Επιδρά στο νευρολογικό σύστημα, επιφέρει αναπνευστικά προβλήματα, προκαλεί υπνηλία, υπογλυκαιμία, καρδιακές ανωμαλίες και μυικές ανωμαλίες.

Οι δόσεις και η συχνότητα που γίνονται οι ψεκασμοί και… απλά βγάλτε συμπέρασμα…

Πηγή:nea.allnewz.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

H NASA θα ψεκάσει την ατμόσφαιρα με βάριο, στρόντιο και οξείδιο του χαλκού
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: