29 Ιουν 2017

Σανός για πρόβατα:Hellas Sat 3: Το μήνυμα Παππά για την εκτόξευση! λες και το έφτιαξε η Ελλάδα το πύραυλο!

Σανός για πρόβατα:Hellas Sat 3: Το μήνυμα Παππά για την εκτόξευση! λες και το έφτιαξε η Ελλάδα το πύραυλο!

"Είναι μεγάλο βήμα για τη χώρα μας η οποία επιστρέφει στην επιστήμη του διαστήματος" δήλωσε ο Νίκος Παππάς από το κέντρο της εκτόξευσης του ελληνικού δορυφόρου στην γαλλική Γουιάνα

Ο υπουργός ΨΠΤΕ Νικος Παππάς στη πρώτη του δήλωση, στην αγγλική, από το κέντρο της εκτόξευσης του ελληνικού δορυφόρου στην γαλλική Γουιάνα ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του έργου.

«Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του υπουργείου μας Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και τον γγ Βασίλειο Μαγκλάρα γιατί αυτά τα άτομα έχουν δουλέψει πολύ σκληρά ώστε να μπορέσουμε να βρεθούμε εδώ σήμερα και να γιορτάσουμε το γεγονός ότι έχουμε κάνει άλλο ένα μικρό βήμα για την ανθρωπότητα. Είμαι πολύ περήφανος γιατί ήμουν παρών στο πρόγραμμα αυτό και θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό των ξένων εταιριών που συνέβαλαν στην εκτόξευση.

Ο δορυφόρος, όπως ξέρετε, θα κάνει χρήση του ελληνικού τροχιακού διαδρόμου και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Είναι μεγάλο βήμα για τη χώρα μας γιατί η χώρα μας επιστρέφει στην επιστήμη του διαστήματος.!! Και επιστρέφει με δύο τρόπους: Ο πρώτος αφορά την εκτόξευση του HellasSat και ο δεύτερος το γεγονός ότι θα εγκαινιάσουμε και θα ξεκινήσουμε την Ελληνική Υπηρεσία Διαστήματος το επόμενο δίμηνο.

Άρα, θα ήθελα ξανά να ευχαριστήσω τους πάντες που εργάστηκαν στο έργο αυτό και ως πολιτικός θα ήθελα να λάβω την ευκαιρία να αναφέρω ότι μαζί, με τις προσπάθειες των επιστημόνων, πρέπει να δουλέψουμε μαζί ώστε να εξηγήσουμε στον κόσμο πόσο σημαντική είναι η έρευνα για το διάστημα και οι συγκεκριμένες πηγές σε τέτοιου είδους δραστηριότητες για την ανθρωπότητα, και πόσο σημαντικά είναι αυτά τα πράγματα καθώς και πόσο μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών. Σ’ αυτό θα έχουμε εκπληρώσει την υποχρέωσή μας να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων. Αυτός, εξάλλου, δεν είναι και ο σκοπός μας; Σας ευχαριστώ πολύ». ΤΕΛΟΣ Ο ΣΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ http://news247.gr

Για ποιο λόγο με χρήματα των φορολογουμένων πηγαίνει υπουργός να πανηγυρίσει την εκτόξευση πυραύλου θυγατρικής εταιρείας μιας άλλης αραβικής εταιρείας η οποία χρησιμοποιεί τις συχνότητες της Ελλάδας και της Κύπρου?. 16 Ιουνίου 1977 : Πεθαίνει η δολοφονήθηκε αφου τους άνοιξε τα μάτια από καρκίνο του ήπατος ο διάσημος Γερμανός επιστήμονας των πυραύλων Βέρνερ Φον Μπράουν αιχμάλωτος πόλεμου κατα καποιο τρόπο, αφου ισοπέδωσαν και την περιοχή του που πέρασε παράνομα στην Πολωνία και κατάσφαζαν Γερμανούς ,αλλα και όλη την Γερμανία μετα οι μογγολοκομμουνιστες Οβριοί!

Δεν ηταν Πολωνός που λεει ο Μπογδάνος! αλλα Γερμανός η μίση+ πολώνια ηταν Γερμανία που άρπαξαν απο τον πρώτο παγκοσμιο πολεμο, και έκαναν γενοκτονία Γερμανών η καλυτερα καυκάσιας φυλής αυτα τα κτήνη! τι Γερμανοί Έλληνες Ιταλοί και βλακειες ! λες και ειναι ομάδες! ίδια φυλή ηταν όλη η Ευρώπη (και ενα μέρος της Ρωσίας αυτο που επίσης έσφαζε ο Οβριός Στάλιν) μέχρι που εκαναν εισβολή οι προγονοί των κομμουνιστών ΜΙΓΑΔΩΝ! σε όλη την Ευρώπη και Ελλάδα! που την περίοδο 1945 -1950 κατάσφαζαν Έλληνες στο γένος!για να επικρατήσει η φυλή τους! που ουδεμιά σχέση με Ευρώπη είχε ούτε καν κοινή καταγωγή! και σήμερα λένε ως χαζούς και αμόρφωτους οι χαμηλής αντίληψης ουγκ κομμουνιστες όλους τους μη ομοίους τους !όλοι ελεγχόμενοι 200% απο όμβριους! οι οποίοι ειναι απο το πρώτο μπαστάρδεμα και τις εισβολές(βλέπε εικόνα σχετικό χάρτη)... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Σανός για πρόβατα:Hellas Sat 3: Το μήνυμα Παππά για την εκτόξευση! λες και το έφτιαξε η Ελλάδα το πύραυλο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

KAI TO IPHONE STHN KΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ.... ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ.....

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats