21 Ιουν 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! σε κάθε σκεπτόμενο!στήνουν μέχρι και τρομοκρατικές επιθέσεις για να περιορίσουν την ελευθεριά του λόγο στο Internet!

Μεγάλη προσοχή σε καθε σκεπτόμενο!στήνουν μεχρι και τρομοκρατικές επιθέσεις για να περιορίσουν την ελευθεριά του λόγο στο Internet!

Μέτα την εκλογή Τραμπ, και οχι μονο διαπίστωσαν οτι δεν ελέγχουν το Internet , και πολλοι δεν εμπιστεύονται αυτές τις έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης.

Οι στημένες σελίδες του συστήματος την παγκόσμια ελεγχόμενης πληροφορίας με 20 και 30 η και πιο πολλά άτομα με μισθό κανονικά! μάλιστα πολλές απο αυτές δεν έχουν διαφημίσεις για τα έξοδα συντήρησης, για πληρωμή server κτλ! και ταυτόχρονα έχουν "τρελο" χρήμα για προωθήσεις! τους έχουν κάνει να έχουν αυτές ως έγκυρες πήγες! ας πάρουμε παράδειγμα την γνώση "έγκυρη πηγή" wikipedia που τυχαία ειναι εβραϊκή:

Η πλειοψηφία των Γερμανών στρατιωτών και πολιτών πολέμησε απελπισμένα, προσπαθώντας να διασώσει το Βερολίνο από τις "ορδές των Μογγόλων κατακτητών" όπως έλεγε η προπαγάνδα των Ναζί!! Η “προπαγάνδα” των “Ναζί ” σύμφωνα με το wikipedia!άκου εκεί "προπαγάνδα των Ναζί" όταν το 4/5 ηταν Μογγόλλοι τέρατα αποδεδειγμένα!!βασικά οτι αποκαλούν "προπαγάνδα των Ναζί" ηταν αλήθεια

Το 1918 ο Εβραίος Τρότσκι. . . Δημιούργησε τον Κόκκινο Στρατό που αποτελείται κυρίως από Μογγόλους, Καζάκους, και άλλες ασιατικές (βάρβαρες)φυλές, εβραϊκους κομισάριους, όταν ο Κόκκινος Στρατός εισέβαλε στην ανατολική Γερμανία,Ο Εβραίος Ilya Echrinpyrg μοίραζε φυλλάδια για εβδομάδες και ζήτησε για το βιασμό των Γερμανίδων γυναικών (γερμανικές γάτες) οσες είχαν μείνει ζωντανές(για να βγουν οι γνωστοί κομμουνιστες και εκεί που δεν ειναι άπλα "ιδεολογία"οπως νομίζουν οι πολλοι! οτι είχαν κάνει και εδω επι τουρκοκρατια!)..In 1918 the Jew Trotsky. . . It created the Red Army consists mainly of Mongolians, Kazakhs, and other Asian and Jewish commissars, when the Red Army invaded eastern tradition of Germany, Ilya Echrinpyrg calling with flyers for weeks and called for rape women those who had stayed alive

οι Ρώσσοι έζησαν εβδομήντα χρόνια υπό ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, διότι όλες τις διοικητικές θέσεις κλειδιά κατήχαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ, δήθεν, Κομμουνισταί, και εφάρμοζαν ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ βασανιστήρια κατά των γνήσιων Ρώσσων! προς Ευρώπη γιατι προς ανατολική Ρωσία ειναι Μογγόλοι , σε θέματα ιστορίας έχει γίνει τετοια διαστρέβλωση που ο μέσος θνητός δεν ξέρει καν αληθινή ιστορια! το μυστικό ειναι να δεις τι λένε οι πολλοι μπεε !!και αυτές οι "έγκυρες πήγες" η ακομα καλυτερα, τι λένε οι κομμουνιστές! ειναι ακριβώς το αντίθετο! μετα την πτώση Παπαδόπουλου να ξέρετε οτι οι δήθεν "ιστορικοί" ειναι κομμουνιστές αλλιως δεν πας πουθενά, πριν το ίντερνετ γέμισαν με προπαγανδες τα βιβλιοπωλεία.

Πάμε στο δια ταύτα :Στο Internet εχει στηθεί ένας απίστευτος μηχανισμός προπαγάνδας! φυσικά για το καταλάβει κάνεις απο "έξω" ειναι δύσκολο! για αρχή η πλειοψηφία των γνωστών ιστοσελίδων δουλεύει για το σύστημα! μερικές εξ αυτών ως πατριωτικές! αλλες λιγότερο αλλες περισσότερο! η μονή πηγή ανεξάρτητων πληροφοριών ειναι ιστοσελίδες ιδιωτών και τα blog, και αυτα οχι ολα ! που βαζουν οτι προπαγάνδα βρουν και δεν φιλτράρουν τι βαζουν! με αποτέλεσα ,είτε να γλείφουν το σύστημα, είτε να βοηθούν στην μαζική χειραγώγηση!

Αυτά ηταν απο παλιά το τελευταίο καιρό μετα τις επιθέσεις απο χρήσιμους ηλίθιους στο Παρίσι που έβαλαν αυτοι να τις κάνουν!τα πράγματα έγιναν χειρότερα όσο άφορα το Internet, με το πρόσχημα οτι βάζουν ψευδείς ειδήσεις μη έγκυρες πήγες δλδ όλες οι ανεξάρτητες φωνές! έριξαν Γερμανική ιστοσελίδα ως "ναζιστική" μάλλον! γιατί είχε τι έλεγαν οι ίδιοι οι Οβριοί με ονόματα και ημερομηνίες διαχρονικά! πέρα απο αληθινή ιστορία! και οχι την fake επίσημη που διδάσκουν στα σχολεία! αυτη ειναι η ελευθεριά του λογού που λένε!!

Και πάμε και στο facebook το μεγαλύτερο εργαλείο προπαγάνδας! που με το ετσι γουστάρω σε κανει block, προωθεί δίκες τους ιστοσελίδες και ρίχνει την απήχηση σε ανεξάρτητες φωνές ! έφτασαν σε σημείο να αφαιρούν like σε μας! εχει κολλήσει στο 69.314! προδόθηκαν γιατι έβγαλαν και άτομα που δεν ήθελαν να βγουν!και μας έστειλαν μήνυμα γιατί δεν βλέπουν τα ποστ! λες και τα βλέπουν τα ποστ και τα 69.000 άτομα και τα αφαιρούν, ούτε χίλια άτομα δεν τα βλέπουν!! κάτι τέτοιες επιθέσεις κάνουν...

Άλλο : Τα αριστερα troll έπιασαν δουλειά πάλι λόγο αυξημένων ποσοστόν της X,A! σε ομάδες και σελίδες! αν δεν βαζουν για την Χ.Α απευθείας, θα βάζουν ψέμματα για κακούς "ναζι" (Γερμανούς) μέχρι και φώτο απο προπαγανδιστικες ταινίες Οβριών ως αληθινές! και τι κακό που έκαναν στην Ελλαδα! ενώ αυτοι που έκαναν κρυφή γενοκτονία γνησίων Ελλήνων και παιδομάζωμα ως συνεργάτες των Αγγλομασόνων και οχι μονο, έκαναν κάλο!!! ο μέσος θνητός ξέρει την δικιά τους ιστορια και οχι αληθινή!οπως και με αυτη μολύνουν τα μυαλά απο τα σχολεία! γύρισαν την Ευρώπη στο μεσαίωνα και στον σκοταδισμό! πάρα την φαινομενική πρόοδο! που φτάσαμε μιλάνε όλοι αυτοι οι άσχετοι οι τουρκόσποροι και τα ζώα έχουν και άποψη! για "κακούς ναζι" που ηταν 50-100 χρονιά μπροστά απο την εποχή τους! και έφεραν την επιστημονική και ιατρική πρόοδο μετά των μεσαίωνα και στον σκοταδισμό! εκτός οτι έκαναν την μοναδική επανασταση κατα των Οβριών τα τελευταία 2000 χρονιά!.....Ακούς κάποιους ουγκ που δεν έχουν ιδέα ούτε για τα αυτονόητα να λένε οτι αυτοι έτρωγαν βελανιδιά! η οτι ηταν Ουννοι! όταν ηταν Δωριείς! σας το είπε αυτο κανένας "ιστορικός" πότε η "ερευνητής"; Ούννοι ηταν οι κομμουνιστές! και αποδεδειγμένα η "έκρηξη" τεχνολογικής πρόοδο ηταν κλεμμένη γνώση απο την διαλυμένη Γερμανία το 1945!

«... ορισμένοι αποκαλούν το μαρξισμό (Μπολσεβικισμό), να τον πουν και Ιουδαϊσμό.» - Ραβίνος Steven Wise στις 5 Μαΐου 1935 -«... το μέλλον της εβραϊκής φυλής είναι ο διεθνής κομμουνισμός». Νέα Υόρκη 1937 . Όπως έλεγε και ένας γιατρός αν και μπορουν να βρουν τα παντα απο την εποχή του 50 -60 η σημερινή ιατρική ειναι σκόπιμα στο μεσαίωνα! κρατάμε την ανωνυμία του για ασφάλεια του! ξέρετε τι γίνεται όταν βγαίνει κάποιος και λεει αλλα απο αυτα που του έμαθαν στα ιατρικά κολεγιά εκτός οτι δεν θα τον καλέσουν σε κανένα κανάλι!!που παίρνουν δις χρηματοδότηση για να βγάζουν γιατρούς ρομπότ, που προωθούν τα συμφέροντα τους και όχι την ιατρική και τον άνθρωπο! αυτα τα καθάρματα που έχουν και δηθεν κύρος οπως και οι πολίτικοι, έχουν ορκιστεί τάχα να υπηρετούν τον άνθρωπο!

Τελικά ξέρω γιατί η σημερινή ιατρική ειναι σκόπιμα στο μεσαίωνα! οπως και η ραγδαία αύξηση αδελφών κτλ! τι να πει κανεις σε μια αποβλακωμένη μαζα που δεν σε στηρίζει καν! τα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα σε όλους τους τομείς και οχι μονο στην ιστορία που εχουν διαστρέβλωσει!, απο ότι περίμενα και εγώ ο ίδιος που ειμαι ανατρεπτικός και αντισυμβατικός! Μια "σατανική" δύναμη εχει απλωθεί στο πλανήτη μετά το 1945! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! σε κάθε σκεπτόμενο!στήνουν μέχρι και τρομοκρατικές επιθέσεις για να περιορίσουν την ελευθεριά του λόγο στο Internet!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: