26 Μαΐ 2017

28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αφού ψήφισαν τα μέτρα,ζητούν κατάργηση διάταξης του μνημονίου!

28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αφού ψήφισαν τα μέτρα,ζητούν κατάργηση διάταξης του μνημονίου!για κανουν ανενόχλητοι πλύση εγκεφάλου!

Talpioth s.225:O Γιαχβέ δημιούργησε ζωώδες έθνη, συνεπώς, ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή θα χρησιμεύει για τους Εβραίους. Φώτο ένας αριστερός δάσκαλος μόλις συνειδητοποίησε οτι μπορεί να το κυνηγήσουν,με τα μετρά που υπέγραψε!για πειθαρχικά παραπτώματα, αλλιώς "χέστηκε" για τα μετρά, αφού δεν έχουν συνείδηση λειτουργούν οπως τα άγρια ζώα! η οπως έγραφε και μια αριστερή ουγκ!, σε "αριστερή" (βασικά κατι άλλο ειναι!) σελίδα που γράφει ψέμματα με δόλο:δεν υπάρχει δίωξη για διασποράς ψευδών ειδήσεων ?

Πως υπάρχει! αλλα πρώτα πρέπει να κλείσει την σελίδα που διαβάζεις κάθε μέρα βούρλο! ο ορισμός των χρήσιμων ηλίθιων! και αλλες 200 !για διασποράς ψευδών ειδήσεων με δόλο και επι σκοπού! αλλα αυτές ειναι οπως οι αναρχικοί δεν τους αγγίζει νόμος !βασικά οι ιδιοι οι αναρχικοί ειναι πίσω απο αυτές! απευθύνονται σε δίποδα ζώα!(οπως μας ενημερώνουν και στο Talpioth)που ειναι αριστεροι κομμουνιστές συνήθως!,οπως τα έμαθαν να ειναι απο τα σχολεία!μόλις γίνουν όλοι αριστεροί ουγκ τότε η Αποστολή εξετελέσθει σε αυτόν τον πλανήτη!! Νεολαία χρήσιμων ηλίθιων ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε βήμα πίσω, ούτε σπιθαμή γης σε ναζί και φασίστες! πάμε γερά!!!εννοούν μη ομοίους τους της φυλής τους!η ρητορική μίσους που ειναι εδώ?,(ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος υπογράφοντας λιμοκτονία) και σωστά λένε αδέλφια τους λαθρο!αφού και αυτοι ειναι απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη! γιαυτό τα τεστ νοημοσύνης ειναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο για να μην βγάζει ηλίθιους αυτούς! ίσα δικαιώματα για ολους για να τοποθετούν αυτούς σε θέσεις κλειδιά, άπλα να εκτελούν εντολές! το έχουν στήσει καλα το παιχνίδι!

Μία εβδομάδα μετα την υπερψήφιση του μνημονίου από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης, 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ανταρσία και φέρνουν τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και αφορά την κρίση για την τέλεση ή μη πειθαρχικών παραπτωμάτων εκ μέρους εκπαιδευτικών της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Με την προτεινόμενη ρύθμιση, αποσαφηνίζεται ότι η κρίση για την τέλεση ή μη πειθαρχικών παραπτωμάτων εκ μέρους των εκπαιδευτικών της ιδιωτικής εκπαίδευσης και η επιβολή των προβλεπόμενων πειθαρχικών ποινών ανήκουν στην αποκλειστική αρμοδιότητα των προβλεπόμενων από τις κείμενες διατάξεις πειθαρχικών οργάνων και σε καμία περίπτωση της τριμελούς επιτροπής της παραγράφου 9 του άρθρου 56 του ν. 4472/2017 (σ.σ. νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα για το κλείσιμο της αξιολόγησης ο οποίος προβλέπει ότι για τη νομιμότητα καταγγελίας σύμβασης αποφαίνεται επιτροπή στην οποία θα συμμετέχουν πρωτοδίκες και εκπρόσωπος της ΟΙΕΛΕ).

Στην αιτιολογική έκθεση της τροπολογίας οι προτείνοντες βουλευτές αναφέρουν ότι τα πειθαρχικά παραπτώματα αφενός δεν συνιστούν διδακτική, παιδαγωγική ανεπάρκεια ή επαγγελματική ασυνέπεια εκ μέρους των εκπαιδευτικών, αφετέρου αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικής ρύθμισης των διατάξεων του πειθαρχικού δικαίου οι οποίες δεν επιδέχονται παρεκκλίσεων και εξαιρέσεων.

Την τροπολογία υπογράφουν οι: Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Γιώργος Ακριώτης, Σία Αναγνωστοπούλου, Ελένη Αυλωνίτου, Άννα Βαγενά, Φωτεινή Βάκη, Γεωργία Γεννιά, Έφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη, Κώστας Δουζίνας, Παναγιώτα Δριτσέλη, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Νίκος Θηβαίος, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, Χρυσούλα Κατσαβριά, Τάσος Κουράκης, Πέτρος Κωνσταντινέας, Ζωή Λιβανίου, Θανάσης Μιχελής, Θέμης Μουμουλίδης, Γιώργος Πάντζας, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Ανδρέας Ριζούλης, Δημήτρης Σεβαστάκης, Πάνος Σκουρολιάκος, Γιάννης Στέφος, Μερόπη Τζούφη, Νίκος Φίλης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αφού ψήφισαν τα μέτρα,ζητούν κατάργηση διάταξης του μνημονίου!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats